Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Caroina wrote:nawet jeśli wizyta na NFZ? To mnie własnie boli. Przywatnie wszystko da sie załatwić ale, że u nas nie ma konkretnego lekarza z dobrym USG to nie mam ochoty wyrucac pieniędzy. Dojezdzac 30km do dobrego gina nie uśmiecha mi sie bo to zajmuje sporo czasu a za kazdym razem mam problem z kim dzieci zostawic. Wiec zdecydowałam sie spróbować w pobliskiej przychodni
Mysle, ze spokojnie zalatwisz:)Caroina lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Caroina wrote:ale ten 10t0d się łapie? Troche byłby kłopot bo mam za soba 2 wizyty, kazda gdzie indziej i tym razem ide też po raz pierwszy. Oczywiscie w razie czego byłam jakby to nie wystarczyło
Najwyzej podaj jeden dzien pozniej date OM i wyhdzie 9+6tc. Bedziesz bezpieczna:)Caroina lubi tę wiadomość
[*] 2014 i 2016 -
Caroina wrote:nawet jeśli wizyta na NFZ? To mnie własnie boli. Prywatnie wszystko da sie załatwić ale, że u nas nie ma konkretnego lekarza z dobrym USG to nie mam ochoty wyrzucac pieniędzy. Dojezdzac 30km do dobrego gina nie uśmiecha mi sie bo to zajmuje sporo czasu a za kazdym razem mam problem z kim dzieci zostawic. Wiec zdecydowałam sie spróbować w pobliskiej przychodni
W moim przypadku lekarka wpisała na ta kartke która sie dostaje pierwsza wizyte ... a bylam w 7tyg pozniej dopiero mialam.zakladana karte itp wiec liczy sie pierwsza wizytaCaroina lubi tę wiadomość
-
Caroina wrote:ale ten 10t0d się łapie? Troche byłby kłopot bo mam za soba 2 wizyty, kazda gdzie indziej i tym razem ide też po raz pierwszy. Oczywiscie w razie czego byłam jakby to nie wystarczyło
a masz usg z poprzednich wizyt? jeśli tak, to ja bym się na nich oparła i nalegała na wpisanie wizyty wcześniejszej... a jeśli nie, to faktycznie podać inną datę ostatniej @Caroina lubi tę wiadomość
-
Kiki Przykro mi. Oby następnym razem się udało
Dzieki dziewczyny za podpowiedzi. Tak właśnie myślałam, że podam że ostatni okres miałam dzień później. Mogła bym nawet o tydzien ściemnić bo wg USG o tyle ciąza wyszła młodsza. Zdjęcie z ostatniej wizyty mam w razie w. -
Cześć dziewczyny!
Chciałam się dowiedzieć, czy podczas ciąży przeanalizowałyście składy swoich kosmetyków i zmieniłyście na takie mniej chemiczne i niby bardziej bezpieczne? Trochę się naczytałam artykułów o wadach dziecka spowodowanych rzekomym działaniem kosmetykówz drugiej strony moja pani ginekolog powiedziała (co zresztą również czytałam w internecie) że skóra podczas ciąży nie lubi zmian. Tak było ze mną, przekonałam pół Rossmana z aplikacją skanującą kosmetyki, z czego niby nieliczne nadawały się do stosowania przez kobiety w ciąży. Niestrudzona poszukiwaniami wybrałam balsam Tołpa dermo baby dla dzieci i mam. Po dwóch dniach dostałam okropnej wysypki i musiałam wrócić do starych kosmetyków jak np. krem Nivea, Garnier czy Ziaja. Nie wiem czy próbować dalej czy dać sobie spokój. Jak jest u Was?
Kiki, trzymaj się ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 21:33
Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
Groszka ja nic nie zmianiam, ani w pierwszej jak i w tej ciazy.
Nie ma co popadac w paranoje
Kiki tule:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 21:32
[*] 2014 i 2016 -
Kiki Bardzo mi przykro. Mam nadzieje że następnym razem się uda. Trzymaj się kochana.
Groszka ja nic nie zmieniam specjalnie bo ciąża. Jakieś żele pod prysznic, żele do kąpieli albo maseczki i tak co jakiś czas kupuje nowe i specjalnie wybieram wtedy inne zapachy żeby mieć urozmaicone
-
Anaitat wrote:Ja uzywam od ponad roku tylko kosmetykow sylveco i vianek, zadnych balsamow do ciala tylko olej kokosowy. Kosmetykow nie zmieniam. Maz umyl sie ostatnio head and shoulders i jak sie przytulil swedziali mnie wszystko. Juz mu wyrzucilam
ja mam to samosylveco i vianek
olej kokosowy na włosy i do ciała
-
Kiki przykro mi bardzo, trzymam kciuki za to by wkrótce spotkało Was szczęście.
Również jestem za prywatnym forum. Przyzwyczaiłam się już do wchodzenia na belly, ale podobnych nieciekawych sytuacji mogłoby z czasem niestety przybywać, także lepiej będzie na prywatnym. -
Kiki współczuje.... 3maj sie :*
Co do kosmetyków to ja używam kremu z palmersa na rozstępy.
Tyle tu piszecie o tym detektorze tętna ze sama sobie zamówiłamjuz przyszedł tylko muszę odebrać z poczty ale nie spieszy mi sie bo i tak to pewnie za wczesnie zeby cokolwiek usłyszeć...
Ja nie mam nic przeciwko prywatnemu forum, jeśli takie utworzycie to sie zapisuje do niego!
Dobrej nocy dziewczyny :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 22:16