Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde, czytalam o becikowym. Przepis jest ze żeby dostać becikowe trzeba byc pod opieka lekarska przed 10tyg ciazy. U mnie sklada się tak ze na pierwszej wizycie nie zalozyl mi karty ciąży, druga mi przepadla bo bylam w szpitalu. Teraz dopiero bede miec wizyte dokladnie 10tygodni skonczone. Czy nie beda sie czepiać w MOPSie o to??
-
sandri_1 wrote:Kurde, czytalam o becikowym. Przepis jest ze żeby dostać becikowe trzeba byc pod opieka lekarska przed 10tyg ciazy. U mnie sklada się tak ze na pierwszej wizycie nie zalozyl mi karty ciąży, druga mi przepadla bo bylam w szpitalu. Teraz dopiero bede miec wizyte dokladnie 10tygodni skonczone. Czy nie beda sie czepiać w MOPSie o to??
W mopsie dostaniesz kartke do wypisania przez lekarza i lekarz wpisuje pierwsza wizyte a nie ta w ktorej byla zakladana.karta -
Też jestem za forum zamkniętym. Na takim forum można wstawiać foty w jakimś zakamuflowanym wątku. I jakoś chyba będzie można sie bardziej "otworzyc" .
Fb też ok, ale będzie b ajzel
A na forum można założyć wątek do zdjęć, do badań
Do pogadusxek codziennych i inne -
Również jestem za forum zamkniętym, ale w razie co dostosuję się
Mama przyjechała z odsieczą przy sprzątaniu, sama ni cholery nie dałabym rady, dwa razy przejechałam mopem i zawroty głowy takie, że musiałam się położyć. Eh jeszcze 9 dni i II trymestr -
Jesli nie bedzie sprzeciwów, poczekamy na głosy reszty dziewczyn, założę nam takie forum zamknięte. Tylko po zalogowaniu bedzie widać wpisy nasze
Bedzie galeria oddzielnie, wątek do opisywania wizyt i ogólny
Jesli wszystkie dziewczyny tego chcą to ogarnę to nam
melmarmis lubi tę wiadomość
-
Totoja wrote:Juz takie historie tu byly.komus sie nudzi ze wpieprza sie w czyjes zycie.
Pamietam chyba styczniowki 2016 i grudniowki 2015 jak laska udawala ciaze i cale swoje zycie zmyslila. Urodzila blizniaki i byla.idealna matka. Po paru miesiacach wydalo sie, podbieeala z insta fotki jakis blizniakow. Od tamtej pory sie usunelam stad, teraz zalozylam nowe konto. Dlatego tez z czasem mysle ze fb bedzie fajne. Utrzyma sie tyle dziewczyn ile bedzie naprawde chcialo.
Straszne... dla mnie to już podchodzi pod chorobę psychiczną i to bardzo zaawansowaną
-
Lila26 wrote:Poczekajmy na reszte dziewczyn i pozniej mlzesz cos dzialac
powoli moglybysmy sie tam przenosic a tu jesli ktos jeszcze napisze to wtedy do nas dolaczy czy cos
Gorzej tylko jak ktoś będzie dla ściemy chciał dołączyć, skoro ktoś szpieguje i rozgaduje po rodzinie i znajomych to nie wiadomo do czego może być zdolny -
Olcia99 wrote:Gorzej tylko jak ktoś będzie dla ściemy chciał dołączyć, skoro ktoś szpieguje i rozgaduje po rodzinie i znajomych to nie wiadomo do czego może być zdolny
-
Jestem również za zamkniętym forum
Udało mi się kupić w bardzo okazyjnej cenie używany detektor Angelsounds z serduszkiem i na 99% już jutro będę go miećnie mogę się doczekać. Tylko tak dopiero po czasie pomyślałam, że nie posiada wyświetlacza i szkoda trochę
-
Ja też jestem za forum, w ogóle co to za akcja zeby czyjes życie prywatne komentować?! Bellandy nie przejmuj sie;*
Ja dzisiaj mam kryzys psychiczny jakiś...mam wrażenie ze nikt mnie nie rozumie, pozarlam sie oczywiście z mężem, który stwierdził ze "nic nie robię tylko leżę"...no wow,ciaza zagrożona to muszę leżeć...rozplakalam sie z tego wszystkiego;\ jutro wizyta na 17 i juz jest stresik... -
Ja też mogę się dostosować. Szkoda, że tutaj nie może przekształcić na prywatne albo założyć takiego, jakoś się przyzwyczaiłam do belly
Ja dzisiaj powiedziałam w pracy szefostwu, zadowoleni także bez problemu ale stresowałam sie niemiłosiernienie wiem dlaczego bo kontakt z nimi mam baaardzo dobry;)
No i oczywiście musi być i gorsza strona, po tym jak oznajmiłam, zaczełam się strasznie schizować, że będzie coś nie tak, a ja już powiedziałam w pracy:/narazie wie tylko góra, bez żadnych współpracowników,prosiłam żeby jeszcze chwilę się powstrzymali.
Ślubowaliśmy 11.06.2016
1 cs udany
8.11 serduszko
16.12 USG prenatalne
-
Dziewczyny ja też jestem za prywatnym forum.
Możemy po prostu zalogować się tam tymi samymi nickami, które mamy tutaj.
No chyba, że ustalimy jakieś wspólne hasło w wiadomości prywatnej?
Dodajmy Pianistkę do przyjaciółek i wtedy ona może nam wszystkim wysłać prywatne hasło.