Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2017
Odpowiedz

Czerwiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa, tak, to normalne :) po 10 tc przykre dolegliwości odpuszczają :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, czytalam o becikowym. Przepis jest ze żeby dostać becikowe trzeba byc pod opieka lekarska przed 10tyg ciazy. U mnie sklada się tak ze na pierwszej wizycie nie zalozyl mi karty ciąży, druga mi przepadla bo bylam w szpitalu. Teraz dopiero bede miec wizyte dokladnie 10tygodni skonczone. Czy nie beda sie czepiać w MOPSie o to??

w4sqs65ge24sefoo.png
  • Lila26 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandri_1 wrote:
    Kurde, czytalam o becikowym. Przepis jest ze żeby dostać becikowe trzeba byc pod opieka lekarska przed 10tyg ciazy. U mnie sklada się tak ze na pierwszej wizycie nie zalozyl mi karty ciąży, druga mi przepadla bo bylam w szpitalu. Teraz dopiero bede miec wizyte dokladnie 10tygodni skonczone. Czy nie beda sie czepiać w MOPSie o to??

W mopsie dostaniesz kartke do wypisania przez lekarza i lekarz wpisuje pierwsza wizyte a nie ta w ktorej byla zakladana.karta

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Ja znalazłam pod blizną cc po prawej stronie, od kości łonowej w stronę biodra

Dzieki znalazlam wlasnie w okolicy blizny po cc. 164 uderzen to musi byc bobas ;-)

madzialenaa, małaMyszka lubią tę wiadomość

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • sandri_1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Lila.

w4sqs65ge24sefoo.png
  • rudajola Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem za forum zamkniętym. Na takim forum można wstawiać foty w jakimś zakamuflowanym wątku. I jakoś chyba będzie można sie bardziej "otworzyc" .
    Fb też ok, ale będzie b ajzel

A na forum można założyć wątek do zdjęć, do badań
    Do pogadusxek codziennych i inne :)

Wuj6p1.png[img][/img]
  • Totoja Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Totoja, ja znalazłam raz a potem 3 razy nie mogę znaleźć :/
    A ty dopiero pierwszy raz próbowałaś? Moze za szybko?

Juz udalo.mi sie. Bo wiesz niby wiem, ze moze w tak wczesnej sie nie udac to jednak stres chwile byl ;-)

0d1ylqxwgj8ci0pf.png
    k0kdanli3ifomssb.png
  • madziątko Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również jestem za forum zamkniętym, ale w razie co dostosuję się ;)

Mama przyjechała z odsieczą przy sprzątaniu, sama ni cholery nie dałabym rady, dwa razy przejechałam mopem i zawroty głowy takie, że musiałam się położyć. Eh jeszcze 9 dni i II trymestr ;)

hchyskjoaba32ls1.png
  • Olcia99 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dostosuje :)

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli nie bedzie sprzeciwów, poczekamy na głosy reszty dziewczyn, założę nam takie forum zamknięte. Tylko po zalogowaniu bedzie widać wpisy nasze :)
    Bedzie galeria oddzielnie, wątek do opisywania wizyt i ogólny

Jesli wszystkie dziewczyny tego chcą to ogarnę to nam :)

melmarmis lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Lila26 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekajmy na reszte dziewczyn i pozniej mlzesz cos dzialac ;) powoli moglybysmy sie tam przenosic a tu jesli ktos jeszcze napisze to wtedy do nas dolaczy czy cos ;)

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • EM89 Koleżanka

Wysłany: 16 listopada 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoja wrote:
    Juz takie historie tu byly.komus sie nudzi ze wpieprza sie w czyjes zycie.
    Pamietam chyba styczniowki 2016 i grudniowki 2015 jak laska udawala ciaze i cale swoje zycie zmyslila. Urodzila blizniaki i byla.idealna matka. Po paru miesiacach wydalo sie, podbieeala z insta fotki jakis blizniakow. Od tamtej pory sie usunelam stad, teraz zalozylam nowe konto. Dlatego tez z czasem mysle ze fb bedzie fajne. Utrzyma sie tyle dziewczyn ile bedzie naprawde chcialo.

Straszne... dla mnie to już podchodzi pod chorobę psychiczną i to bardzo zaawansowaną

w57v90bvhls7ynfn.png
    w57vugpjw31vxt6v.png
    j6063tjqfgda3jt1.png
  • Olcia99 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila26 wrote:
    Poczekajmy na reszte dziewczyn i pozniej mlzesz cos dzialac ;) powoli moglybysmy sie tam przenosic a tu jesli ktos jeszcze napisze to wtedy do nas dolaczy czy cos ;)

Gorzej tylko jak ktoś będzie dla ściemy chciał dołączyć, skoro ktoś szpieguje i rozgaduje po rodzinie i znajomych to nie wiadomo do czego może być zdolny :/

• Lila26 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia99 wrote:
    Gorzej tylko jak ktoś będzie dla ściemy chciał dołączyć, skoro ktoś szpieguje i rozgaduje po rodzinie i znajomych to nie wiadomo do czego może być zdolny :/
    W sumie prawda wiec musza dołączyć tylko te dziewczyny ktore tu sie uddielaja:) tylko tez taka osoba moze sie tu jdzielac a i tak szpiegowac ale raczej w to watpie

Lila

4c3t3e3kw88kz09h.png

10.11.16 SERDUSZKO <3

iv09vcqggbuo5eac.png
  • EM89 Koleżanka

Wysłany: 16 listopada 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem również za zamkniętym forum :)

Udało mi się kupić w bardzo okazyjnej cenie używany detektor Angelsounds z serduszkiem i na 99% już jutro będę go mieć :) nie mogę się doczekać. Tylko tak dopiero po czasie pomyślałam, że nie posiada wyświetlacza i szkoda trochę

w57v90bvhls7ynfn.png
    w57vugpjw31vxt6v.png
    j6063tjqfgda3jt1.png
  • madzialenaa Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem za forum, w ogóle co to za akcja zeby czyjes życie prywatne komentować?! Bellandy nie przejmuj sie;*
    Ja dzisiaj mam kryzys psychiczny jakiś...mam wrażenie ze nikt mnie nie rozumie, pozarlam sie oczywiście z mężem, który stwierdził ze "nic nie robię tylko leżę"...no wow,ciaza zagrożona to muszę leżeć...rozplakalam sie z tego wszystkiego;\ jutro wizyta na 17 i juz jest stresik...

thgf43r8f6d704ya.png
  • madzialenaa Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja upatrzylam sobie detektor Sonoline C, ten o którym pianistka wspominała, kilka koleżanek tez go polecalo,ale to jeszcze chwilkę i sobie zamowie :)

thgf43r8f6d704ya.png
  • VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dostosuję jeśli chodzi o forum, chociaż trochę szkoda tego.

U mnie dziś znów zmasowany atak zgagi, ale jak na razie migdały dały radę.

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • Magg_ie Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mogę się dostosować. Szkoda, że tutaj nie może przekształcić na prywatne albo założyć takiego, jakoś się przyzwyczaiłam do belly :)

Ja dzisiaj powiedziałam w pracy szefostwu, zadowoleni także bez problemu ale stresowałam sie niemiłosiernie ;) nie wiem dlaczego bo kontakt z nimi mam baaardzo dobry;)
    No i oczywiście musi być i gorsza strona, po tym jak oznajmiłam, zaczełam się strasznie schizować, że będzie coś nie tak, a ja już powiedziałam w pracy:/:( narazie wie tylko góra, bez żadnych współpracowników,prosiłam żeby jeszcze chwilę się powstrzymali.

Ślubowaliśmy 11.06.2016
    1 cs udany
    8.11 serduszko <3
    16.12 USG prenatalne
    f2w3rjjgdoljdjqk.png
  • grzeszna24 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też jestem za prywatnym forum.
    Możemy po prostu zalogować się tam tymi samymi nickami, które mamy tutaj.
    No chyba, że ustalimy jakieś wspólne hasło w wiadomości prywatnej?
    Dodajmy Pianistkę do przyjaciółek i wtedy ona może nam wszystkim wysłać prywatne hasło.

klz9io4pgexxrw8j.png
    20130831050117.png
‹‹ 369 370 371 372 373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ