Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia, ja bym 3 Latkowi sushi podała
Emma jadła ale wyjęłam jej rybę
Ale ja sushi ubóstwiam i mogłabym jesc codziennie, czesto sama robię w domu
Milka a długo twój młody drzemkuje? Emma zwykle spi 30-40 minut wiec mi sie nawet nie opłaca kłaść
Bo wstaje taka poddenerwowana i jeszcze gorzej zmeczonao wiele lepiej sie czuje jak w tym czasie cos porobie, i nie zamulam. A dla mnie taka krotka drzemka jest jeszcze gorsza niz jej brak
Wiecie co, wczoraj pękło nam dziąsło i wychodzi górna 1... ja zaglądam do Emmy buzi a tam druga górna 1 tez zaczela sie wyżynać + dolna 2... tragedia jestpłacze okropnie, dałam jej przeciwbólowy, cały dzien sie tuli biedactwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 14:57
-
Dziewczyny ze wzgledu na pewna sytuacje... ktos rozpoznał mnie na tym forum i zaczal robic skany moich postow i pojazywac ludziom, doszlo nawet do mojej rodziny o moich problemach i tym, ze jestem w ciazy, a po 1 to bylo chamskie i slabe bo ze wzglefu na przeszlosc z informacja czekalismy z mezem do drugiego trymestru, po 2 to ode mnie pozwinni sie dowiedziec...
Chyba zrezygnuje z forum lub bardzo.ogranicze pisane tu posty i beda one bardzo.ogolneAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:Dziewczyny ze wzgledu na pewna sytuacje... ktos rozpoznał mnie na tym forum i zaczal robic skany moich postow i pojazywac ludziom, doszlo nawet do mojej rodziny o moich problemach i tym, ze jestem w ciazy, a po 1 to bylo chamskie i slabe bo ze wzglefu na przeszlosc z informacja czekalismy z mezem do drugiego trymestru, po 2 to ode mnie pozwinni sie dowiedziec...
Chyba zrezygnuje z forum lub bardzo.ogranicze pisane tu posty i beda one bardzo.ogolne -
Hej hej. Dziewczyny juz lepiej. Zalecenia od lekarza pomogly. Fakt czuje sie jeszcze jak wrak ale nie wymiotuje juz. Mojego meza dopadlo w delegacji, wraca dzisiaj i myslalam ze mi pomoze ale on taki umierajacy. Dobrze ze synek jest mega spokojny i grzeczny, bo ja 2 dzien leze tylko w lozku. Nawet zadowolony jest z pol obiadu.
Dzisiaj mam dostav detektor, o ile facet sie odezwie bo mial przywiezc.
Wlasnie Belldandy jak Ty mierzysz swoim? Bo bede miec ten sam i lezac nie widzisz ile uderzen sie wyswietla tylko slyszysz? Czy mozna tak nakietowac ze bedzie tez widac?? Glupie pytanie ale jestem ciekawa
-
Belldandy,wiesz że to raczej nie żadna z naszego wątku.pewnie trafił ktoś czegoś szukając...może faktycznie zmiana nicku i avatara by wystarczyła.
Szkoda by było,żebyś od nas odeszła.
Rozumiem Twoją wściekłość.nie rozumiem ludzi,którzy takie rzeczy rozpowiadają z potrzeby plotkowania),straszne świństwo -
belldandy wrote:Dziewczyny ze wzgledu na pewna sytuacje... ktos rozpoznał mnie na tym forum i zaczal robic skany moich postow i pojazywac ludziom, doszlo nawet do mojej rodziny o moich problemach i tym, ze jestem w ciazy, a po 1 to bylo chamskie i slabe bo ze wzglefu na przeszlosc z informacja czekalismy z mezem do drugiego trymestru, po 2 to ode mnie pozwinni sie dowiedziec...
Chyba zrezygnuje z forum lub bardzo.ogranicze pisane tu posty i beda one bardzo.ogolne
Kurcze Belldandy słaba sytuacja
A wiesz kto to i dlaczego? Nie wiem co Ci poradzić, bo to pewnie zależy od kulisów sprawy
Mam nadzieję, że uda Ci się z nami zostać.
Olcia zapytaj najlepiej skąd mają ryby i czy są świeże czy mrożone i w jakiej temp. (powinny być mrożone co najmniej 24h w temp. -20st, bo to zabija pasożyty i spowalnia namnażanie bakterii - przynajmniej tak twierdzą internety;). I po trochu, a nie cały zestaw na raz
Olcia99 lubi tę wiadomość
-
tutusia wrote:Kurcze Belldandy słaba sytuacja
A wiesz kto to i dlaczego? Nie wiem co Ci poradzić, bo to pewnie zależy od kulisów sprawy
Mam nadzieję, że uda Ci się z nami zostać.
Olcia zapytaj najlepiej skąd mają ryby i czy są świeże czy mrożone i w jakiej temp. (powinny być mrożone co najmniej 24h w temp. -20st, bo to zabija pasożyty i spowalnia namnażanie bakterii - przynajmniej tak twierdzą internety;). I po trochu, a nie cały zestaw na raz
Dzięki dobry pomysł, nie pomyślałam o tym nawetPo troszku wiadomo, dostanie pewnie jeden ewentualnie dwa kawałki malutkie.
-
Pianistko nawet jak zaloze nowe konto to osoba ktora śledzi tu posty zaraz sie dowie o tym..Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Juz takie historie tu byly.komus sie nudzi ze wpieprza sie w czyjes zycie.
Pamietam chyba styczniowki 2016 i grudniowki 2015 jak laska udawala ciaze i cale swoje zycie zmyslila. Urodzila blizniaki i byla.idealna matka. Po paru miesiacach wydalo sie, podbieeala z insta fotki jakis blizniakow. Od tamtej pory sie usunelam stad, teraz zalozylam nowe konto. Dlatego tez z czasem mysle ze fb bedzie fajne. Utrzyma sie tyle dziewczyn ile bedzie naprawde chcialo.