Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoja wrote:5mm niby mala roznica ale serducho piknie pikalo.
Obiecuje ze ja juz bede same dobre wiadomosci przekazywac.
Kiedy macie wizyty?
Ja się trochę wczoraj przestraszyłam ale nic nie pisałam bo faktycznie na naszym wątku smutno ostatnio się zrobiło a w sumie i tak nic nie wiem..siedziałam na kanapie, piłam herbatę i oglądałam film.. i nagle poczułam taki silny kilkusekundowy ból jakby mi ktoś kawałek mięsa z macicy urwał..nie wiem co to było .. trochę się martwię. Wizytę mam w przyszłym tygodniu a ponieważ nie ma krwawienia to cierpliwie poczekam. Nic kompletnie mi nie dolega i nic już nie boli.
Pamietam swoje poronienie w lutym a dokładnie ten moment... i cały czas się zastanawiam czy to było coś podobnego. Tylko ze wtedy to był 11tc a obecnie zaczęliśmy 7tc.
Czekam i się modlę .
Miłego dnia dziewczyny! -
Gops, jak będziesz na wizycie to zapytaj lekarza o te bóle. Ja też czasamimam bóle brzucha tylko nie wiem czy to macica czy bardziej jelita, bo ostatnio u mnie szaleją
Dziewczyny, ale macie dobrze z tym L4 Mi lekarz ostatnio pytał się czy pójdę na L4, ale u mnie niestety nie ma takiej możliwości Także zamierzam pracować do końca ciąży -
Mamuśka2017 wrote:Gops, jak będziesz na wizycie to zapytaj lekarza o te bóle. Ja też czasamimam bóle brzucha tylko nie wiem czy to macica czy bardziej jelita, bo ostatnio u mnie szaleją
Dziewczyny, ale macie dobrze z tym L4 Mi lekarz ostatnio pytał się czy pójdę na L4, ale u mnie niestety nie ma takiej możliwości Także zamierzam pracować do końca ciąży2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hops, w ciazy ciagle cos boli, kłuje, ciągnie. Dopóki nie trwa to długo, nie krwawisz to jest ok w końcu musisz czuć zw fasol tam rośnie co ty myslisz?
Ja od rana przytulam sie z porcelaną słabo
No i powtórzyłam test, są tluste krechy, chyba maksimum jakie moze wyjsć
Wiadomo, ze każda sie martwi, ja po 4 poronieniach wiem ze rożnie sie dzieje. Ale bez przesady, nie bede uśmiercać w myślach mojego dziecka co sekundę mimo ze boli mnie brzuch, muszę nosić starszaka i wstawac w nocy... ale wiem ze bedzie dobrze. A nawet jesli nie to moje zamartwianie sie nic nie da chce sie cieszyć tą ciaza mam nadzieje przez 9 miesięcy i wam tez radze. Negatywne emocje w ciazy są zbędneSusannaDean lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Hops, w ciazy ciagle cos boli, kłuje, ciągnie. Dopóki nie trwa to długo, nie krwawisz to jest ok w końcu musisz czuć zw fasol tam rośnie co ty myslisz?
Ja od rana przytulam sie z porcelaną słabo
No i powtórzyłam test, są tluste krechy, chyba maksimum jakie moze wyjsć
Wiadomo, ze każda sie martwi, ja po 4 poronieniach wiem ze rożnie sie dzieje. Ale bez przesady, nie bede uśmiercać w myślach mojego dziecka co sekundę mimo ze boli mnie brzuch, muszę nosić starszaka i wstawac w nocy... ale wiem ze bedzie dobrze. A nawet jesli nie to moje zamartwianie sie nic nie da chce sie cieszyć tą ciaza mam nadzieje przez 9 miesięcy i wam tez radze. Negatywne emocje w ciazy są zbędne
No i jak nigdy nie lubiłam papryki konserwowej tak mogę ja jeść na śniadanie obiad i kolację. Po nocach mi się śni ta papryka. Mama mi dała 2 tyg temu 10 słoików na zimę i został 1. -
W jakim wieku masz dzieci?
Ja mam 1 córkę ale to moja 6-ta ciaza
Powiem ci ze braw objawów to fajny objaw. Z córką nie miałam żadnych objawów a ciaza rozwijała sie super. Za to teraz czuje sie fatalnie i juz zaczęłam rzygac dalej niz widzę za szybko.... o -
Pianistka wrote:W jakim wieku masz dzieci?
Ja mam 1 córkę ale to moja 6-ta ciaza
Powiem ci ze braw objawów to fajny objaw. Z córką nie miałam żadnych objawów a ciaza rozwijała sie super. Za to teraz czuje sie fatalnie i juz zaczęłam rzygac dalej niz widzę za szybko.... o
A bierzesz coś na te wymioty? -
hops wrote:Moje dzieciaki już duże syn prawie 16 l (urodziłam go mając 18l) a córka jutro kończy 9.
A bierzesz coś na te wymioty?hops lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
hops wrote:Pianistka moja znajoma dostała na silne wymioty vomex (czopki) i tabletki nausema.
s1985 ale fajnie ze tez masz takie dzieci sporawe
A tak w ogóle to idę zerknąć na tabelkę nasza
Spróbuje domowymi sposobami jesli bedzie męczyc. Wole unikać leków tylko jesli bedzie koniecznośćhops lubi tę wiadomość