Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U Nas wiedzą moi rodzice, musieliśmy im powiedzieć bo odwołaliśmy wspólny wyjazd. Teściowa i dwie koleżanki, jedną z pracy, metra też jest w ciąży, a druga, która wiedziała, że planujemy potomstwo i mnie zapytała jak tam, więc nie chciałam kłamać
Pianistka, jak tam u Ciebie, coś lepiej ? -
Hops bez sensu.. Co mi na IP pomoga? Wcale
Niby juz nie ma, ale rano po nocy było tego sporo...
Czekamy na rozwój wydarzeń. Z Emmą tez duzo plamilam i krwawiłam... to moj termin @ wiec pewnie dlategoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 08:45
-
Pianistka wrote:Hops bez sensu? Co mi na IP pomogą?
Niby juz nie ma, ale rano po nocy było tego sporo...
Czekamy na rozwój wydarzeń. Z Emmą tez duzo plamilam i krwawiłam... to moj termin @ wiec pewnie dlatego
Myśl pozytywnie! To na pewno dlatego, zmiany hormonalne itp!
W 1 na 5 ciąży z dobrym zakończeniem występują plamienia i jest ok;)Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Hej,
Jeden dzien mnie ńie było a tu tyle naprodukowane.
Witam nowe ciezaroweczki
U mnie bedzie rozńica 26 miesięcy miedzy maluchami. Jak dla mnie to akurat. Teraz tylko mam plan odpieluchowania Ani aby do czerwca była juz wolna od pieluch. Póki co walczymy z przeziębieniem No ale pogoda za oknem ńie rozpieszcza
Dzis siknelam na ostatni juz test, krecha pokazala sie momentalnie, gruba, solidna. Teraz tylko czekać trzeba na pierwsza wizytę (mam nadzieje ze juz z ) .
Pianistka, oby plamienie ustało.
Miłego dnia brzuchatki -
My w drodze do ikei kupic dno łóżka, żeby mąż mial podstawe I mogl robic dalej:)
Moze zahacze jeszcze o rossmanna bo jest promocja -49% I kupie sobie maskare.
MilegoAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:My w drodze do ikei kupic dno łóżka, żeby mąż mial podstawe I mogl robic dalej:)
Moze zahacze jeszcze o rossmanna bo jest promocja -49% I kupie sobie maskare.
Milego
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dzięki LaRa:) juz chyba po wszystkim... była 1 nitka krwi ale juz ustało, brzuch nie boli...
Jestem w okolicy terminu @, sytuacja identyczna jak z Emmą...
I zdrówka dla Ani! Obyście wygrały z przeziębieniem szybciutko
Belldandy, miłych zakupów mi nie wolno do ikei wchodzić, bo zawsze kupie duzo rzeczy nieplanowanych
Emma ma drzemkę a ja sie obijam :x wstyd! Ale co, chociaż tyle pokorzystam z weekendu ze sobie poleże gdy spi zamiast sprzątać
Mam chęć jeszcze kupic test, choc wczoraj niby wyszła juz mega ciemna i gruba krecha... -
Ja w ikei najbardziej uwielbiam świeczki. No zawsze, ale to zawsze musze zwijać z jakaś świeczka, pachnąca. Kocham je.
Dzięki Pianistka, mam nadzieje, ze te przeziębienie sie nie rozwinie. Dzis musiałyśmy zrezygnować z zajęć basenowych Ani. No ale wiadomo, nie możemy ryzykować.
U mnie w dniu planowanej @, na papierze był lekko zabarwiony śluz na brązowo. Za drugim razem juz czysto. Przez chwile serce miałam w gardle. Teraz jestem juz spokojna. -
Noooo świeczki ja zawsze w okresie jesiennym zapalam wieczorami pełno świec lubię tak a u nas w zimie jest ciemno juz około 15-16 a rano rozwidnia się o 9-10 wiec to doby czas na świece i piekę co weekend rogaliki z czekolada tak mi się to kojarzy z jesienią no i lubię w ikei gadżety kuchenne zawsze coś kupie fajnego
U mnie @ powinna być wczoraj/ dziś wiec to by się pokrywało... na szczęście nic się nie rozkręciło... w ciąży z Emmą plamilam tak az do ok 12 tc tak wiec dopóki nie krwawię jakoś mocno to nie panikuje, choć i krwawienie w poprzedniej ciąży groźne nie było. Niby gin mnie przestrzegał ze przy endometriozie może sie łuszczyć endometrium z obszarów nie zajętych ciążą, ale wiesz jak jest... zawsze gdzieś serce zabije mocniej jak zobaczysz...
Jednak nie pogniewam się, jesli sie nie powtórzy
A basen faktycznie lepiej odpuścić, wykurujcie się porządnie a kiedy zaczęłaś chodzić na basen z Anią? Tez o tym myśle od dawna ale z realizacją gorzej ;P -
Hej dziewczyny! Ciężko nadążyć za Wami! Zwłaszcza, że jak mąż przyjechał to próbuję się nim nacieszyć przez ten krótki tydzień jak jesteśmy razem
Odebrałam wczoraj wyniki badań, ogólnie dobrze, choć tsh poszybowało w górę - z 2,65 do 3,94. Ale hormony tarczycy w górnych granicach normy, więc chyba ok - może po prostu należę do tych 5% osób, które mają wyższe tsh naturalnie? W końcu zaszłam z poziomem 2,65 (to badania własnie z okolic szczęśliwej owu). Na szczęście anty TPO i anty TG dużo poniżej górnej granicy, wiec hashimoto nie mam (tak mi się wydaje;).
A wiecie jak interpretowac wyniki przeciwciał toksoplazmozy? Mam:
IgG <0,13, czyli niereaktywne
IgM 0,17, też niereaktywne.
Czy to znaczy, że kiedyś przebyłam toksoplazmozę i już jestem bezpieczna czy, że nigdy jej nie miałam? Bo domyślam się, że niereaktywne oznacza brak bieżącego zakażenia. Wiecie coś na ten temat?
-
Witam i ja. Chociaż na razie wydaje mi się to strasznie odległe to termin mam na 12.06.2017. To jest moja 4 ciąża, dwie pierwsze pod każdym względem bezproblemowe,ostatnia zakończona w 11 tygodniu. Teraz musi być już dobrze więc proszę przygarnijcie mnie do siebie ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 12:15
tutusia lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, takie pytanko, jak sie czujecie?
ja na początku tygodnia miałam jakieś objawy, delikane mdłości, wilczy apetyt, kłocie w podbrzuszu...
teraz praktycznie wszystko ustało, poza pełniejszym piersiami nic sie nie dzieje. nie sądziłam, że brak objawów będzie mnie martwić, ale czy to normalne? ktoś tak ma?Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:hej dziewczyny, takie pytanko, jak sie czujecie?
ja na początku tygodnia miałam jakieś objawy, delikane mdłości, wilczy apetyt, kłocie w podbrzuszu...
teraz praktycznie wszystko ustało, poza pełniejszym piersiami nic sie nie dzieje. nie sądziłam, że brak objawów będzie mnie martwić, ale czy to normalne? ktoś tak ma? -
Prócz zawrotów głowy to nie czuje nic dziwnego, No i od czasu do czasu bóle @.
Pianistka, z Ania na basen chodzimy gdy skończyła 4 miesiące. Co tydzień w soboty, ma swoja grupę, ona zna sie z dziećmi, my z rodzicami, spotykamy sie tez po basenie na grille itd. Wodę uwielbia. Polecam dla maluchów. Z nextem tez będziemy chodzić. -
Podczytywałam Was już jakiś czas a dzisiaj mogę śmiało prosić o wpisanie na liste. Termin wg bbf mam na 20 czerwca.
Mamy już jedno dzieciatko ktore ma roczektutusia, małaMyszka lubią tę wiadomość