Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niesia86 wrote:Milk@ u nas będzie 21 miesięcy
Tak w ogóle odebrałam wyniki beta hcg i progesteronu. Beta dziś tj 29 dzień cyklu 230,8. Progesteron w normie. Tylko czy ta beta nie za mała?
Liczy się przyrost beta hcg Zbadaj bete za 2-3 dni i zobacz sobie w kalkulatorze tutaj na bellybestfriend, czy przyrost jest prawidłowy
-
Mona_M wrote:Wiesz co, nie czuję się ciążowo póki co. Pewnie gdyby nie to ze cykl był stymulowany to pomyślałabym, że to mój standardowy długi cykl.
A Ty jak?
No ja tak samo jak i Ty, jedyne co to czesto siusiu (ale ja ogolnie czesto sikam) lekka sennosc i sporadyczne i delikatne pobolewanie jak na okres -
my na razie nie mówimy. wydaje mi się, że jeszcze wcześnie. Poczekamy pewnie do 10 tyg., a jak się uda to po badaniach 1 trymestru.
dodatkowo bratowa urodziła dwa tyg. temu i chcę, żeby rodzina jeszcze trochę się nacieszyła maluszkiem zanim znów będą się ekscytować moją ciążąs1985, Totoja, Marutka lubią tę wiadomość
-
Hej, witam się z nowymi czerwcówkami
Mamusie małych szkrabów, jak wy znajdujecie czas, żeby tyle produkować? Mój ma etap wspinania się na mnie, chodzenia za mną wszędzie więc cały dzień siedzę obok i się z nim bawię, bo co się ruszę to mnie goni. Oby mu to niedługo przeszło.
U nas będzie różnica 18 miesięcy, trochę się boję, ale chciałam taką małą różnicę wieku. Dam radę, bo przecież nie ma innej opcji.
A o ciąży wie tylko mąż i grudniówki 2015. Póki co wstrzymujemy się do pierwszej wizyty u ginekologa. Chcę wiedzieć, że na pewno wszystko jest ok.
I dopadł mnie jedyny objaw, który miałam również na początku pierwszej ciąży - senność. No mogłabym spaaać i spać. Także jak synek ma drzemkę to ja też. I tak mi mija dzień. -
witam się z rana jako ranny ptaszek, oddelegowałam męża do pracy a sama siedze przy kawusi , mnie tez cągle się chce spać i ja tylko mogę to kimam ile się da, albo się poprostu wczesnie klade jak wczoraj czy przed wczoraj2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej Dziewczynki
Nie zaglądam czesto bo czasowo się nie wyrabiam ale widze że grono się powiekrza :D
powiedzcie mi jak zrobić taki suwaczek na dole?? w którym jestem tyg bo ja nie kumata w tych sprawach.
Ja mam już 4 letniego synka Gabrysia I teraz mam nadzieje na kolejne termin 4 czerwiec Boję się bardzo jeszcze cieszyć...mojej siostrze zatrzymala się ciąża w 8 tyg ...ale mam nadzieje że u mnie tak nie będzie !!!
Ps.syringe- bóle krzyża?? Ja mam rwe kulszową promieniuje aż do nogi !!! podobno 30 % kobiet w ciązy tak ma....Gosiak86 -
Cześć dziewczyny..
Pianistka możesz u się je na IP pojechać na kontrol?
Witam nowe czerwcowki
Co do różnicy wieku u nas będzie 16 i 9. Ale powiem wam ze między mną a moim bratem jest 11 miesięcy różnicy.. śmiejemy się ze gdyby mama się postarała to mogliśmy się urodzić w tym samym roku tez się boje czy ogarnę wszystko.. ale jak pomyślę o mojej mamie, samej ( tato wiecznie w pracy) z 2 takich małych dzieci gdzie jeszcze trzeba było prac pieluchy ..to od razu moje wątpliwości znikają