Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis na obiad jadlam pyry z gzikiem a teraz na kolacje mezowi zrobilam salatke i rozsadek podpowiada - zjedz salatke, zoladek dokoncz pyrki i gzik i co tu wybrac? jeszcze kusi szybka przejazdzka do mamusi na rosol - ostatnio moge go jesc garnkami (choc w sumie to nic nowego u mnie;)
-
Karolcia, super, dzięki!
8 h snu? idę małego szoguna obudzić i jej to pokaże! niech wie, że ma się mamą podzielić
Nesia, no ja na przespaną noc nie mam co liczyć jeszcze nie teraz... i jeszcze chyba długo nie aczkolwiek wczoraj było super, tylko 3 pobudki... ale przedwczoraj 7 -.- także to loteria co się wydarzy...
kiedy Twój szkrab zaczął przesypiać noce?
Susanna, ja w ciąży z młodą dosłownie dzień w dzień marzyłam o mięsie mogłabym jeść steka za stekiemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 20:59
-
nick nieaktualny
-
Moje libido jest na wysokim poziomie ale przez te ostatnie plamienia sie wstrzymujemy. Zobacze co powiedza mi w poniedzialek.
Ja mam rh-, maz rh+ wiec badania musze robic raz w trymestrze. Zreszta w poprzedniej ciazy tez podejrzewano konflikt i mialam tydzien wyjety z zyciorysu.
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Karolcia, super, dzięki!
Nesia, no ja na przespaną noc nie mam co liczyć jeszcze nie teraz... i jeszcze chyba długo nie aczkolwiek wczoraj było super, tylko 3 pobudki... ale przedwczoraj 7 -.- także to loteria co się wydarzy...
kiedy Twój szkrab zaczął przesypiać noce?
Susanna, ja w ciąży z młodą dosłownie dzień w dzień marzyłam o mięsie mogłabym jeść steka za stekiem -
To sa zalecenia mojego lekarza. Niech kazda slucha swojego + tego co podpowoada jej instynkt.
Susanna tak, obcasy po.to zeby nie stracic rownowagi- ale nie oszukujmy sie, na poczatku jak ktoras ciagle chodzi w obcasach to jej utrata rownowagi raczej nie grozi. Tyczy sie to pozniejszej ciazy kiedy brzuszek jest juz wiekszy i zmieniony jest srodek ciezkosci.
Pianistka, Julka ma 17m a calych nocy przespanych na koncie odkae zaczela zabkowac 3- pozwol ze przemilcze -
właśnie, tak jak Karolcia pisze, chodzi o błędnik i utratę równowagi. i nie wiem jak u Was, ale mi często kręci się w głowie teraz. pomijając fakt, ze nie pamiętam jak się chodzi w obcasach :x
Karolcia, no to ciekawie... ale już chyba niedługo u was koniec z ząbkami?
u nas jeszcze nie było nocy całej przespanej, mimo że młoda od 2 miesięcy nie je w nocy i nawet jak nie ząbkuje to budzi się z wrzaskiem co godzinę. więc u nas i do 12-13 pobudek dochodzi szukałam wszystkiego, nie widzę żadnego czynnika najlepsze jest to, że czasem prześpi 3-4 h tak sama z siebie... a innym razem pobudki co 1-1,5 h. czasem jeszcze częściej. już nie mam pomysłówWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 21:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:właśnie, tak jak Karolcia pisze, chodzi o błędnik i utratę równowagi. i nie wiem jak u Was, ale mi często kręci się w głowie teraz. pomijając fakt, ze nie pamiętam jak się chodzi w obcasach :x
Karolcia, no to ciekawie... ale już chyba niedługo u was koniec z ząbkami?
u nas jeszcze nie było nocy całej przespanej, mimo że młoda od 2 miesięcy nie je w nocy i nawet jak nie ząbkuje to budzi się z wrzaskiem co godzinę. więc u nas i do 12-13 pobudek dochodzi szukałam wszystkiego, nie widzę żadnego czynnika najlepsze jest to, że czasem prześpi 3-4 h tak sama z siebie... a innym razem pobudki co 1-1,5 h. czasem jeszcze częściej. już nie mam pomysłów
No jak mi bez zaburzeń równowagi zdarzyło sie nogę wykręcić to nie bedę ryzykować teraz u nas pada ślisko te liście brrrr
Oj 13 pobudek to mega dużo chyba taka natura jej jest .. -
Pianistka zostaly nam 3 i 5 wiec najgorsze przed nami
Susanna moj lekarz z kolej w ogole nie zapisuje luteiny bo przy niej czesciej dochodzi do infekcji. W zamian zapisuje duphaston- drozszy ale wole tabletki niz mialabym.codziennie po 3 razy aplilowac lutke -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Susanna, masz ty się z tą luteiną badałaś kiedyś szyjkę? to tak samo..
-
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:Pianistka zostaly nam 3 i 5 wiec najgorsze przed nami
Susanna moj lekarz z kolej w ogole nie zapisuje luteiny bo przy niej czesciej dochodzi do infekcji. W zamian zapisuje duphaston- drozszy ale wole tabletki niz mialabym.codziennie po 3 razy aplilowac lutke -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Nauczę się muszę, podobno dowcipna lepsza
no ja wolałam luteinę. po dupku źle się czułam.
niby to samo ale mi nie pasował
a podjęzykowej nie używałam ale podobno wstrętna w smakuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 21:25
-
nick nieaktualny