Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:Pianistka. Dolne jedynki,potem gorne 1, gorne dwojki, dolna prawa 2, 4 czrowki i dolna lewa dwojka.
czyli jak mamy dolne 1 i górne 2 to teraz się trzeba szykować na górne 1 i dolne 2 pewnie
Susanna, plamienia? Jakie plamienia? ja już o nich zapomniałam ! i nie chcę sobie przypominać przez kolejne miesiące -
nick nieaktualnyPianistka wrote:czyli jak mamy dolne 1 i górne 2 to teraz się trzeba szykować na górne 1 i dolne 2 pewnie
Susanna, plamienia? Jakie plamienia? ja już o nich zapomniałam ! i nie chcę sobie przypominać przez kolejne miesiące
Ps. uwielbiam twoje nastawienie -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Luzik, mój fasol wojownik niczym Thor, nic go nie zmiecie lub wymiecie z powierzchni mojej macicy! dopiero skurcze w czerwcu, wiem to!
-
Ja leżę i odppczywam... Trochę źle się czuję...
Ostatnio zastanawiałam się właśnie nad z mężem... Nie ukrywam, że lubimy ten sport, ale jednak strach jest... -
SusannaDean wrote:Hehe tylko nie dajcie mu na imię thor Chociaż lubię tego bohatera wolę Lokiego Ciekawe czy w Norwegii dają tak dzieciom...
Ty sie śmiejesz... a Emma przecież miała byc Thorem
Serio moj mąż chciał Thor dla chłopca to norweskie imię choc teraz nadają Tor [czyt. Tur]. Ale on chciał Thor... ale ze w końcu Emma wyszła jako dziewuszka to i kłopot z głowy jednak ja Thora nie chciałam wiec jesli teraz bedzie chłopiec, kłopot powróciSusannaDean lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o tsh, to trzeba je w ciąży bardzo kontrolować. Ja przed wakacjami po lekach miałam 2,12. We wrześniu, w środę, gdy jeszcze nie wiedziałem, że jestem w ciąży tsh było 1,99. Ale endo mi mówiła, że jak tylko okaże się, że jestem w ciąży, to mam zrobić badania i od razu do niej dzwonić. W pn czyli 5 dni po ostatnim badaniu tsh już ponad 3. Endo od razu zwiększyła mi dawkę i na początku października mam znowu zrobić badania i do niej dzwonić Pierwsze tygodnie ciąży są bardzo ważne, bo dziecko nie ma jeszcze swojej tarczycy i czerpie z naszych zapasów
-
znowu plamie,bardziej... jade do szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 22:25
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Pianistka wrote:no ja wolałam luteinę. po dupku źle się czułam.
niby to samo ale mi nie pasował
a podjęzykowej nie używałam ale podobno wstrętna w smaku
bo mam recepte na duphaston i zapomniałam wykupić, a w domu leży luteina i ją zaaplikowałam, tylko nie wiem czy zamiennie jeden do jednego? -
Kurcze tyle się napisałam i zjadlo mi komentarz...
Więc w skrócie:
Pianistka około 11 mscy, mniej więcej kiedy zaczął chodzić, zdarzają się przesłane w całości noce. Ale u nas nigdy nie było tak źle, Max 3 pobudki nawet po porodzie.
Karolcia zalecenia niewykonalne nie nosić Powyżej 5 kg? No way i obowiązkową amniopunkcja? Jakbym miała Powyżej 35 lat to bym zmieniła lekarza
-
Mamuska, tylko ja nie jestem pod kontrola endo, bo nigdy nie mialam zdiagnozowanych problemow z tarczyca. No i hormony tarczycy mam na wysokim poziomie - gorne granice norm, wiec malenstwu nie powinno ich brakowac. Dlatego zastanawiam sie czy ten moj wynik to faktycznie jest zly czy nie jest. Kiedys czytalam, ze 95% zdrowych ludzi ma tsh w zakresie do 2, dlatego niektorzy wyzsze uznaja za nieprawidlowe. Ale jest jeszcze te 5% i moze to sa wlasnie takie przypadki jak ja? Tak sobie gdybam. Bede na pewno pytac lekarza.
Belldandy trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!
A co do to ja nie dostalam zadnych zakazow, moja ciazowa lektura tez nie widzi przeciwskazan (o ile nic sie nie dzieje oczywiscie). My sie nie powstrzymujemy, ale tez nie ma zadnych szalenstw, bo moje libido niebyt wysokie teraz jest no i nie widzielismy sie ostatnie poltora tygodnia. Teraz mamy tydzien razem no i nie bedzie powstrzymywania, no chyba ze mi sie jakies plamienia zaczna, ale do tej pory nie mialam.
-
Niesia ja ze swojego lekarza jestem zadowolona i dla mnie to jest najwazniejsze.
Nie nosic powyzej 5kg? Oczywiscie ze wykonalne jezeli nie masz jeszcze dziecka
Dziewczyny chcialy zeby wkleic foto wiec dalam. -
Karolcia nie twierdzę ze lekarz jest zły po prostu w moim przypadku nie da się nie nosić powyżej 5 kg a na amiopunkcje bym się nie zdecydowała chyba tak z zasady wieku, bo to poważne badanie niosące duże ryzyko utraty ciąży. Obyśmy nigdy nie miały takich dylematów.
-
witam
co do luteiny podjęzykowej Ja miałam odruch wymiotny, wziełam ją może ze 2 razy ale to jeszcze dawno temu jak byłam jeszcze ws trakcie starać ...
teraz też dostałam dupka i luteinę ale dowcipną, tez czasem mam problem z aplikacją ale jakoś tam idzie, i biore wieczorem zawsze dupka tak jak mi lekarz kazał.. bardzo mu ufam i się Go słucham. Dzięki niemu zaszłam w ciąże -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Eh chciałam być fajna nasikać na test a jakiś dziwny wyszedł słaby, czy mozliwe, ze dlatego, że strumieniowego użyłam jak płytkowego ? ale dziwna jestem...teraz się będę martwić2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnys1985 wrote:Jak dziwny, inny test to zawsze wychodzi inaczej, inna firma, mi na początku o czułości 10 wyszedł negatywny a o czułości 25 pozytywny a beta była 79