Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoja wrote:Ja to wiem i pisze w celu usokojenie, ze pare dni a jaka roznica
-
Hej dziewczyny
Moj partner ostatnio mowi do mnie ze slabo rozmawia z brzuchem - znaczy ze niewiele... i ze zaniedbujemy fasolke . No i dała o sobie znac hehehe pol nocy przytulanek z porcelaną. Jestem padnięta... ufff i wciąż trochę mnie mdli...
-
małaMyszka wrote:Dostałam luteinę 2x1 dowcipnie, jest pęcherzyk ciążowy, ciałko żółtkowe, bez echa zarodka, ale powiedział, że ma prawo go jeszcze nie widzieć, co za tym idzie-brak też akcji serca na tym etapie. Kontrola za tydzień, jeśli za tydzień nie będzie zarodka, to ciąża się nie rozwija - wiadomo, być może w poniedziałek moja gin coś zobaczy, ale też nie musi... Także jestem posrana, ale i trochę wiem - jest ciąża... reszta się wyklaruje na dniach. Jestem dobrej myśli... Boję się, tym bardziej że mój mąż mówi, że nie powinnam brać lutki... Ale już wzięłam, więc po ptakach... Lekarz prowadzący ma zdecydować, czy będę brać ją dalej.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Niki69 wrote:Byłam właśnie oddać krew wyniki powinny być koło 16:00 nie muszę chyba mówić jak bardzo się będę bała je odczytać
Ja jak odbierałam pierwszą betę, stojąc w kolejce myślałam, że padnę ze stresu. Za drugim razem kolejki nie było, do okienka rach ciach, ale wynik odczytałam dopiero na zewnątrz.
Trzymam kciuki i daj znaćpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
s1985 wrote:Ale zarodek był widoczny?
Wiem, że nie powinnam się stresować i tak naprawdę mam jeszcze tydzień, żeby był zarodek... Nie wiem...
Mam dzisiaj zajęcia do 21 i chyba nie dam rady wysiedzieć... Pojadę na drugi blok zajęć, posiedzę do 18 i wrócę...
-
Caro wrote:Witam Nowe Ciężarowki
Justyna911 jesteśmy na takim samym etapie
małaMyszka ja też mam sporadyczne plamienia, takie właśnie beżowe, koloru kawy z mlekiem hehe. Na początku to podobni normalne. Więc spokojnie. Jak nie towarzyszy temu jakieś silne bóle, to jest w porządku. Ale jak wizyta Cie uspokoi to jedź.
Jejku, zazdroszczę Wam serduszek. Nie mogę się doczekać tej chwili na którą tak dłuuugo czekałam
Super miło wiedzieć ze ktosjest na tym samym etapie tez sie nie moge doczekać serduszka kiedy masz wizytę następna? -
A tak w ogóle dziewczyny to kochacie sie ze swoimi partnerami w tych pierwszych tygodniach? Bo mi ginekolog powiedziała żebym sie wstrzymała do czasu aż zobaczymy serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 11:46
-
małaMyszka wrote:Nie widział, ale powiedział, że na wizycie u gin może już być...
Wiem, że nie powinnam się stresować i tak naprawdę mam jeszcze tydzień, żeby był zarodek... Nie wiem...
Mam dzisiaj zajęcia do 21 i chyba nie dam rady wysiedzieć... Pojadę na drugi blok zajęć, posiedzę do 18 i wrócę...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Justyna911 wrote:A tak w ogóle dziewczyny to kochacie sie ze swoimi partnerami w tych pierwszych tygodniach? Bo mi ginekolog powiedziała żebym sie wstrzymała do czasu aż zobaczymy serduszko2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hihi dla mnie też seks mógłby nie istnieć teraz. A wgl to chyba mam jakąś blokadę, że może by to zaszkodziło maleństwu... Nie wiem... Na szczęście mąż jest wyrozumiały
-
Akurat w tej ciazy malo sie przytulamy, wczoraj mialam w planach ale brzuch mnie bolal ale jak tylko mi sie polepszy to nadrobimy. Z synem szalelismy rowno, orgazmy mega i teraz sie smieje, ze chyba przez to nam takoe szczesliwe dziecko wyszlo. Usmiechniety 24h.
mamuta lubi tę wiadomość
-
Justyna911 wrote:Super miło wiedzieć ze ktosjest na tym samym etapie tez sie nie moge doczekać serduszka kiedy masz wizytę następna?
Pierwszą wizytę mam w poniedziałek. Szybko, bo trzeba podjąć decyzję ile Dupka mam brać, czy odstawić Bromergon i co z moją nieszczęsną anemią.. TSH jest narazie w porządku, więc wizytę u endo umowie za jakiś czas. A dodatkowo mam jeszcze astmę, więc muszę zaliczyć wizytę u pulmonologa. Hehe. Taka ekstremalna mieszanka. A Ty? Kiedy na wizytę?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Witajcie kochane Mnie tez mdli od kilku dni... do tego mnie słabi, nawet jak siedze to czuje jakbym zaraz miała zemdlec. Mdli mnie jak jestem głodna ale też jak pojedzona dlatego staram sie jesc po trochu.
Co do zbliżen z meżem... dla mnie tez podobnie seks mogłby nie istniec, ochoty na to brak! szkoda mi meża ze zmuszony jest do celibatu, ale mam nadzieje ze to przejdzie. Wiem, że o sprawa hormonów ale sama ta swiadomosc ze jestem w ciązy i musimy uwazac i sie jakos boje ze dzidziusiowi zaszkodzimy ( chociaz wiem, ze NIE) no i mało atrakcyjna sie czuje...od czasu zajscia w ciąze. Eh -
Czy jest sens robić USG w 6 tygodniu? Nie wiem kiedy była owu ale obstawiam, że teraz jest ok 5tydzien i 1-3 dni. Nie mogę się doczekać USG, a z drugiej strony chciałabym pójść na etapie, kiedy jest szansa zobaczyć serce. Niecierpliwość mnie męczy
-
mamuta wrote:Czy jest sens robić USG w 6 tygodniu? Nie wiem kiedy była owu ale obstawiam, że teraz jest ok 5tydzien i 1-3 dni. Nie mogę się doczekać USG, a z drugiej strony chciałabym pójść na etapie, kiedy jest szansa zobaczyć serce. Niecierpliwość mnie męczy