CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dabria wrote:A w ktorym tyg poczulyscie pierwsze ruchy ? Bo te pierwsze nie sa tak wyczuwalne jak kopniaki a te pierwsze jakie sa ? Do czego mozna porownac ?
Ja nie pamiętam w którym tygodniu poczułam w pierwszej ciąży, ale to było takie uczucie drapania jakby od środka. Nie da się tego pomylić z czymś innym, odrazu wiedziałam co poczułam. -
Dabria a jakie mialas ryzyko przed pappa?
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Angelika1313 wrote:co do neoparinu to ja zawsze mam po 3-4 opakowania i na ryczałt i nie ma żadnego problemu mój też mi powiedział że nie może mi dac na fundusz bo może karę dostać ale powiedział że jak uda mi się załatwić zaświadczenie od hematologa to bez problemu będę mieć na ryczałt no i trafiłam akurat do takiej już bardzo starej kobiety no i powiedziała że jasne i wypisala że mam brać calutką ciążę no i nigdzie nie mogą tego podważyć nawet w szpitalu mi dawali swoją bo muszą
Angelika1313 lubi tę wiadomość
-
calineczka88 wrote:Dziewczyny ja już po prenatalnych! Z dzidziusiem wszystko ok, wszystkie wyniki, wymiary itd. ma w normie także kamień spadł mi z serca, bo nie podglądałam go prawie miesiąc! No i najprawdopodobniej będzie dziewczynka Dr powiedział, że na 100% jeszcze nie da się określić, ale w pierwszej ciąży też przewidział dziewczynkę już na prenatalnych, więc mu wierzę
Po raz kolejny przekonałam się że dr Dudarewicz to naprawdę cudowny człowiek i wielki specjalista. W gabinecie byliśmy wszyscy w trójkę z mężem i córką przez całe badanie, a trwało ze 40 minut. Dr mówił, że cieszy się, że odwiedza go jego była pacjentka (miał na myśli córkę). A ta była oczywiście jak zwykle na pokaz wyjątkowo grzeczna
Mamy nawet zdjęcie dzidzi w 3d, ale nie wiem jak się wrzuca zdjęcia na forum więc chyba Wam nie pokażę?!
Ja mam jutro rano prenatalne u Dudarewicza i tez się już denerwuje czy wszystko ok
Rub45 lubi tę wiadomość
-
Dabria wrote:A w ktorym tyg poczulyscie pierwsze ruchy ? Bo te pierwsze nie sa tak wyczuwalne jak kopniaki a te pierwsze jakie sa ? Do czego mozna porownac ?
-
Witajcie dziewczyny, w końcu postanowiłam do Was dołączyć🙂 Za mną 35 cykli starań i 1 cb.
Beti82, bardzo proszę dopisz mój termin z ostatniego usg 27.06.2020, prenatalne 17.12.2019, jestem z Mielca.
Dziękuję i chętnie skorzystam z Waszych rad i sugestii dotyczących ciąży i dzieci, ponieważ jak wszystko w życiu raczej ogarniam i niczego się nie boję to tu sprawa wygląda zupełnie inaczej😂
Pozdrawiam🙂Alma84, Asiulka84, nefaste, Finezja19, Beti82, Karolka9, Whoosie, Kinga13, Lena91, iness00, Bunia89, Olciak, PLPaulina, Pati. lubią tę wiadomość
-
Daria.las wrote:wow! jest piękna!
-
KatWomanDo wrote:Szyjesz Kochana? Piękna mata😍
-
Daria.las przepraszam, jakoś dziwnie mi zacytowało😉
-
KatWomanDo wrote:Witajcie dziewczyny, w końcu postanowiłam do Was dołączyć🙂 Za mną 35 cykli starań i 1 cb.
Beti82, bardzo proszę dopisz mój termin z ostatniego usg 27.06.2020, prenatalne 17.12.2019, jestem z Mielca.
Dziękuję i chętnie skorzystam z Waszych rad i sugestii dotyczących ciąży i dzieci, ponieważ jak wszystko w życiu raczej ogarniam i niczego się nie boję to tu sprawa wygląda zupełnie inaczej😂
Pozdrawiam🙂
Witaj masz termin taki jak ja a prenatalne dzien po mnie -
Rub45 wrote:Witaj masz termin taki jak ja a prenatalne dzien po mnie
-
Hej dziewczyny to ja Shell- zepsul mi sie telefon i stracilam wszystkie dane, nie pametam z jakim mailem mialam polaczone konto, zlapalam stary okazalo sie ze konto mam
Wiec u nas wszystko ok w zeszlym tygodniu miam prenatalne- wszystko dobrze, dzidzia ma 6.20 plec nieokreslona wiec po cichu mysle ze bedzie 4 dziewczynka. Termin na 9.06 pozdrawiam!Izape_91, Kinga13, PLPaulina lubią tę wiadomość
-
Calineczka, czy mi się wydaje czy to chłopiec? Patrzę między nogi
KatWomanDo mam kolegę z Mielca ja z całkiem bliska, bo Stalówka i szyję pasjami! A my się staramy prawie tyle samo czasu, gratulujęStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
KatWomanDo wrote:Witajcie dziewczyny, w końcu postanowiłam do Was dołączyć🙂 Za mną 35 cykli starań i 1 cb.
Pozdrawiam🙂
W końcu sie zdecydowalas 😉Zostan juz z nami 😘 -
calineczka88 wrote:Izape wg lekarza ma być dziewczynka
Whoosie lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%