CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelika1313 wrote:Karola111 dziękuję! :* w domu mam tylko sachol jutro kupię ten dentosept A mini mam nadzieję że coś to da bo inaczej się wykoncze..
Jutro mam też wizytę u dentysty. Zapytam co możemy stosować i dam znaćAngelika1313 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odebrałam wyniki Nifty, matko tak sie stresowalam ale maluszek jest zdrowy niskie ryzyko chorob😍 no i bedzie chlopak tak jak czulam od poczatku bedzie Kubus😍
Pati., Pati96, Alma84, Karola111, Lilka94, Finezja19, Olciak, melisa, Moniquue, shelby*, alicjaaa_d, Beti82, Izape_91, Ambriel, belly_love, Rub45, Glass, iness00, iness00 lubią tę wiadomość
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Finezja19 wrote:Dziewczyny które używają detektora, jakie tętno wam znajduje ?? Długo szukałyście ?
Ja mam swoje ok 120 a najwyższe jakie mi znalazł to 140
I gdzie szukacie ? Na dole brzucha ? -
Pati. wrote:Asiulka super wieści 🥰 ja za równy tydzień prenatalne, już się nie mogę doczekać, dobrze że te wizyty mam co 2-3 tyg bo bym nie wytrzymała dłużej 😕
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
A mi aż się wszystkiego odechcialo:( miałam wczoraj to badanie prenatalne liczyłam że wszystko się wyjaśni A tu taka klapa. Okazało się że dzidziuś mały 4.8cm (mniejszy o tydzień niż OM) i do teho duży krwiak 6×2.5 cm ! Który naciska na malucha i jest on cały czas taki skulony że nawet nie szło go zmierzyć. Badała przez brzuch i dopochwowo i nic to nie dało. Ustaliła mi wizytę za tydzien ze moze bedzie lepiej.
Nie umiem się w ogóle cieszyć ta ciąża bo ciągle coś jest nie tak i boję się, że za chwilę wydarzy się najgorsze. Albo że będę musiała trafić do szpitala i co z córką wtedy...
Lekarka powiedziała, że muszę jak najwięcej odpoczywać i leżeć i że to jedyny sposób aby ten krwiak się wchlonal. Ale ja nie mam jak przy córce. I mogę mieć nawet 20 osób do pomocy to ona i tak chce mamę i nie ma rady.
9.02.2017 [*] aniołek ciąża obumarła w 10tc -
Tez później znalazłam nisko i było 155❤️
Ja mam cały czas dobre przeczucie i mam nadzieje, że tak już zostanie ✊🏻
W poniedziałek prenatalne, a później to już z górki 🙏🏻 Jeśli wszytsko będzie dobrze to będziemy informować teściów itd 😱Asiulka84, Aniulek.Ka lubią tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Asiulka84 wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki Nifty, matko tak sie stresowalam ale maluszek jest zdrowy niskie ryzyko chorob😍 no i bedzie chlopak tak jak czulam od poczatku bedzie Kubus😍
Asiulka84 lubi tę wiadomość
-
Dzwoniłam dziś do szefowej w sprawie tego mojego przejścia z wychowawczego na zwolnienie... Od zeszłego tygodnia już tam nie pracuje... szok z kadr dziewczyny znam tylko z wymiany maili... Myślicie że iść i powiedzieć im szczerze jak wygląda sytuacja? że chce wrócić i tego samego dnia przynieść zwolnienie? Czy w takim układzie, lepiej nie zdradzać się z zamiarami? Nie mam się kogo doradzić, a boję się że mogę jakoś stracić szanse na przejście na 100% płatne...
-
Jestem po wizycie. Maluch ma 5,9 cm. Wychodzi na 12+2 teraz. Pani doktor szybko sprawdziła karczek i kość nosowa i wszystko wygląda dobrze ale prenatalne w czwartek więc bardzie dokładniejsze badanie. Co do krwawienia nie widać zupełnie przyczyny. Brak krwiaków, kosmówka jednorodna... Czeka mnie długie branie Duphastonu.
Moniquue, Alma84, Wombat, Karolka9, Lilka94, PLPaulina, Finezja19, Aniulek.Ka, iness00 lubią tę wiadomość
-
Alma84 wrote:Dzwoniłam dziś do szefowej w sprawie tego mojego przejścia z wychowawczego na zwolnienie... Od zeszłego tygodnia już tam nie pracuje... szok z kadr dziewczyny znam tylko z wymiany maili... Myślicie że iść i powiedzieć im szczerze jak wygląda sytuacja? że chce wrócić i tego samego dnia przynieść zwolnienie? Czy w takim układzie, lepiej nie zdradzać się z zamiarami? Nie mam się kogo doradzić, a boję się że mogę jakoś stracić szanse na przejście na 100% płatne...
-
Olciak wrote:Podobno nie ma głupich pytań.
Czy bierzecie kąpiel?
Bo oczytalam się kiedyś że nie wolno leżeć w wannie w ciąży i aby prysznic ciągle. -
Olciak wrote:Podobno nie ma głupich pytań.
Czy bierzecie kąpiel?
Bo oczytalam się kiedyś że nie wolno leżeć w wannie w ciąży i aby prysznic ciągle.
Ja tak samo jak Alma. Zupelnie zrezygnowalam z kapieli, bo przy takiej w 36-37 stopniach to tylko gesiej skorki dostaje z zimna xD
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
nick nieaktualny