CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chyba zamówię ten laktator
https://www.smyk.com/p/canpol-babies-easystart-dwufazowy-laktator-elektryczny--60-wkladek-laktacyjnych-i6536777
co myślicie ?
Akurat jest na promce w smykuAmbriel lubi tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
nefaste wrote:cudne. mi wczoraj też paczuszka przyszła, napatrzeć się nie mogę
a faktycznie jakoś super.
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Asiulka84 wrote:Masz racje piekne😊tez mam ten komplet z jezem, ja sie bardzo chamuje zeby juz nie kupowac
Myślę, że nie ma co się hamować bo zaraz się wyprzedaż skończy a opłaca się, bo wszystko co kupiłam było przecenione 50 %
Finezja19 wrote:Dziewczyny chyba zamówię ten laktator
https://www.smyk.com/p/canpol-babies-easystart-dwufazowy-laktator-elektryczny--60-wkladek-laktacyjnych-i6536777
co myślicie ?
Akurat jest na promce w smyku
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Finezja19 wrote:Myślę, że nie ma co się hamować bo zaraz się wyprzedaż skończy a opłaca się, bo wszystko co kupiłam było przecenione 50 %
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Finezja a jakie rozmiary kupowalas bo ja biorw 56 i 62
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
Jeden komplet mam 56, tak to wszytsko 68 i dwa 74
Ja na prawdę mam przeświadczenie, że to moje dziecko będzie w samym body lub w pampersie całe lato
A tak serio to kupuje wszytsko większe czyli już typowo na zimę, a rozmiary 56/62 zostawię sobie na koniec czyli koło kwietnia/maja , może wtedy też będą już jakieś wyprzedaże letnich ubrańKatWomanDo, Asiulka84 lubią tę wiadomość
Finezja19 wrote:Jeden komplet mam 56, tak to wszytsko 68 i dwa 74
Ja na prawdę mam przeświadczenie, że to moje dziecko będzie w samym body lub w pampersie całe lato
A tak serio to kupuje wszytsko większe czyli już typowo na zimę, a rozmiary 56/62 zostawię sobie na koniec czyli koło kwietnia/maja , może wtedy też będą już jakieś wyprzedaże letnich ubrań
Tez już bym cos chciała zamówić, ale nie wiem kto jest w środku, wizytę kontrolną mam 3.02. i będę błagała lekarza aby szukał dobrze😏 bo potem dopiero połówkowe 28.02..🤷 -
KatWomanDo wrote:Pięknie te wszystkie rzeczy😍
Tez już bym cos chciała zamówić, ale nie wiem kto jest w środku, wizytę kontrolną mam 3.02. i będę błagała lekarza aby szukał dobrze😏 bo potem dopiero połówkowe 28.02..🤷
haha mi powiedzieli na prenatalnych w grudniu, że MOŻE chłopiec ale to tak wiesz, rzucił tylko a od tego czasu nie miałam potwierdzenia bo ostatnio się obrócił i nie chciał pokazać, ale ja mam tak już zakodowane
Nie mniej jednak kupuje takie ubranka co pewnie dziewczynkę też w to ubiorę, więc nie będzie problemu
W poniedziałek mam wizytę i mam nadzieje, że już będę wiedzieć na 100 %KatWomanDo, Rub45 lubią tę wiadomość
Asiulka84 wrote:Ja tez ten sobie wypatrzyłam widzialam ze na gemini tez maja w dobrej cenie. Nie mam doświadczenia ale moja przyjaciolka taki miala i bardzo poleca. Wiec ja bym brala
Właśnie zamówiłamopłaca się jeszcze z tym kompletem wkładek
Moniquue, Asiulka84 lubią tę wiadomość
Ja też lubię zrobić zapasy ubranek większych jak są wyprzedaże, bo to w szafie jeść nie woła, dziecko kiedyś do tego dorośnie, a jak akurat będą potrzebne to ceny mogą być wyższe. Chociaż przy pierwszym dziecku aż tak bym się nie rozpędzała z innego względu - każdy lubi inny rodzaj ubranek i w sumie nie mając dziecka to nigdy się nie wie co podpasuje. Bodziaki, spodenki to chyba zawsze się wykorzysta, ale ja np nienawidzę pajacy, śpiochów, półśpiochów, w ogóle nic co ma zabudowane stópki. Kilka rzeczy co miałam w najmniejszym rozmiarze to zakładałam, a jak wyrósł to już ani jednej sztuki nigdy nie kupiłam
No teraz to jeszcze poczekam do tego 24tc, bardziej ogarniam tą część wyprawki co sama chcę zrobić. Czyli wielopielo i ośmiorniczki wcześniakowe08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Ja wlasnie takich wiekszyk narazie nie chce kupowac bo tez nie wiem jak bedzie bobo rósł a poza tym babcie i ciotki tez deklarują ze cos kupią wiec nie bede szaleć 😊z dlugim rekawem mam juz bodziaki teraz na krótki szukam😊
KatWomanDo lubi tę wiadomość
~~~~~~~~
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ANA - ujemne
▪endometrioza 1 stopień
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 21:00
Finezja19, KatWomanDo, Pati. lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Kinga powiedz mi bo Ty miałaś doświadczenie już z tetra, która kupujesz? Czy taka zwykła 140 z allegro może być? Czy musi być koniecznie np. Z katala 140 bo jest lepsza? Widzisz jakieś roznice? Jakie rozmiary będziesz brała i ile?
Ja już się muszę ogarnąć z tą wyprawka. Zastanawiam się czy uszyc trochę otulacz z pulu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 15:00
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Finezja ja nie czułam na tym etapie co Ty jesteś w ogóle nic totalnie, nawet tego przelewania, o którym nieraz tutaj dziewczyny piszą. U mnie od razu zaczęły się kopniaki gdzieś tak na etapie 19 t 0 d i w sumie czuję ruchy dopiero od Nowego Roku. Także spokojnie, myślę że lada dzień coś zaczniesz czuć
Pewnie po wizycie w poniedziałek będę spokojniejsza, a skoro tak mówisz to muszę poczekać jeszcze przynajmniej 1,5 tygodnia na ruchy albo i więcej
a też masz na przedniej ścianie łożysko ?
Monia kolor pokoju już jest, nie będziemy przemalowywać po prostu. To jest tikkurilla Optiva Matt G490
Ambriel dziękuję bardzo! 😘 Projektuje wnętrza, wiec zrobiłam też dla siebie 😉 Chociaż mówi się, że szewc bez butów chodzi, a jednak stwierdziłam, że zrobię 😁
A mebelki to też mój projekt, a mój mąż z kolegą mają stolarnie więc robimy też meble które zaprojektujemyplanujemy zrobić taką stała linie mebli dla dzieci
Jak masz ochotę to zapraszam na naszą stronę, facebooka i instagrama 😉 www.oakystudio.comFinezja19, Asiulka84, Ambriel, Moniquue, KatWomanDo, Pati. lubią tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Ambriel wrote:Mamusie a poradzicie coś ze śpiworkiem?Takim na noc.Inwestować czy zbędne?
Był już ten temat, dziewczyny mówią, że w lecie jest gorąco, a dwa nie każde dziecko lubi spać w śpiworku.
Ja myślałam o tuliku albo czymś podobnym, ale też nie wiem czy kupować - może po prostu dodam do listy babyshower i może ktoś mi kupiAmbriel lubi tę wiadomość
raczej to lato bedzie tak gorące jak poprzednie
Ambriel lubi tę wiadomość