CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rub45 wrote:Kurcze dobrze ze w pl sa piwnice tu domy sa niepodpiwniczone wiec masakra chyba mi zostanie zostawiać w ogrodzie jak cos ale to jeszcze duzo czasu
-
Jeżeli chodzi o miejsce to ja nie wiem, gdzie trzymałabym te wszystkie rzeczy gdyby nie pare pustych pokoi w domu. Tak właśnie podłoga jednego z nich była parę dni wyłożona ubraniami po tym jak dostałam wyczekiwaną paczkę 🙈 Segregowałam to na raty aż w końcu dzisiaj ułożyłam do pudełek tak jak któraś z Was polecała. Narazie nie jest idealnie i podpiszę je potem rozmiarami. Wiadomo i tak będę musiała wyciągać i przeprać jak przyjdzie na to czas, ale przynajmniej zrobiło się więcej miejsca. Z tych większych zakupów mamy narazie komodę, która czeka na złożenie. Najpierw jednak trzeba posprzątać i wymalować pokój 😊 To niby rozmiary od 56 aż do 80 tak naprawdę, ale dla mnie to i tak za dużo. Wszyscy mówią żeby nie szaleć, a i tak każdy kupuje i to w nadmiarze 😂
PLPaulina, Finezja19, Alma84, Asiulka84, Wombat, Pati., Beti82, Bera1983, KatWomanDo, Kinga13 lubią tę wiadomość
06.2020 👶🧚♀️ -
Moniquue wrote:Jeżeli chodzi o miejsce to ja nie wiem, gdzie trzymałabym te wszystkie rzeczy gdyby nie pare pustych pokoi w domu. Tak właśnie podłoga jednego z nich była parę dni wyłożona ubraniami po tym jak dostałam wyczekiwaną paczkę 🙈 Segregowałam to na raty aż w końcu dzisiaj ułożyłam do pudełek tak jak któraś z Was polecała. Narazie nie jest idealnie i podpiszę je potem rozmiarami. Wiadomo i tak będę musiała wyciągać i przeprać jak przyjdzie na to czas, ale przynajmniej zrobiło się więcej miejsca. Z tych większych zakupów mamy narazie komodę, która czeka na złożenie. Najpierw jednak trzeba posprzątać i wymalować pokój 😊 To niby rozmiary od 56 aż do 80 tak naprawdę, ale dla mnie to i tak za dużo. Wszyscy mówią żeby nie szaleć, a i tak każdy kupuje i to w nadmiarze 😂
Pytanie za 100 punktów ! Gdzie kupiłaś te pudełka ?
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
nick nieaktualny
-
Alma84 wrote:Iness00, a jak u Ciebie sytuacja? Już w domu?
Moniquue to wszystko Twoje zakupy? Czy czegoś jeszcze Ci brakuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 17:05
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
nick nieaktualny
-
Ambriel, z ubrań na zdjęciu brakuje 3 kombinezonów na 6-9 miesięcy. Jeden przejściowy i dwa bardziej zimowe (sama kupiłam tylko jeden 🙈). Ubranek narazie wystarczy, na 56/62 mam aż za dość. Na większe też coś mam, ale raczej będę dokupować na bieżąco. Z ubrań to czekam jeszcze na paczkę skarpetek z Aliexpress 😁 zamówiłam takie cienkie na lato, ale zobaczymy jaki rozmiar dostanę 😅
Ambriel lubi tę wiadomość
06.2020 👶🧚♀️ -
Monique niezly skladzik
musze zainwestowac w pudeleczka tez, bo widze ze to sie sprawdzi
Moniquue lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Moniquue wrote:Ambriel, z ubrań na zdjęciu brakuje 3 kombinezonów na 6-9 miesięcy. Jeden przejściowy i dwa bardziej zimowe (sama kupiłam tylko jeden 🙈). Ubranek narazie wystarczy, na 56/62 mam aż za dość. Na większe też coś mam, ale raczej będę dokupować na bieżąco. Z ubrań to czekam jeszcze na paczkę skarpetek z Aliexpress 😁 zamówiłam takie cienkie na lato, ale zobaczymy jaki rozmiar dostanę 😅
wygląda to super.
KatWomanDo lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Ambriel, u mnie to głównie wynika z tego, że dużo było promocji i korzystałam. Szczególnie te zakupy, które robiłam za granicą. Plus prezenty. A co do ogarnięcia to ja jestem z tych, którzy muszą mieć wszystko wcześniej załatwione. Bo się stresuje, że nie zdąże, że potem będę musiała leżeć, a nikt mi tego nie ogarnie tak jak sama chce 🤦♀️ pewnie przy następnym dziecku nie będę miała czasu tak przeżywać 😂 mama mnie ciągle opiepsza, że za szybko wszystko kupuje. Jeszcze tyle czasu. W przeciwieństwie do siostry której zawoziłam do szpitala podkłady poporodowe, czy pampersy dla dziecka 🤦♀️ Także na spokojnie 😁😚06.2020 👶🧚♀️
-
Monia super ten wózek 😍 podobają mi się właśnie takie- duża gondola i wysoki:)) a jaki masz kolor? Mi podobają się czarne:)
Te pudełka z Ikei super pomysłja wczoraj znalazłam na olx fajna komodę za 190 zł używana chyba się skusze chociaż nie myślałam wcześniej o kupnie czegoś używanego :d
KatWomanDo lubi tę wiadomość
-
Moniquue wrote:Ambriel, u mnie to głównie wynika z tego, że dużo było promocji i korzystałam. Szczególnie te zakupy, które robiłam za granicą. Plus prezenty. A co do ogarnięcia to ja jestem z tych, którzy muszą mieć wszystko wcześniej załatwione. Bo się stresuje, że nie zdąże, że potem będę musiała leżeć, a nikt mi tego nie ogarnie tak jak sama chce 🤦♀️ pewnie przy następnym dziecku nie będę miała czasu tak przeżywać 😂 mama mnie ciągle opiepsza, że za szybko wszystko kupuje. Jeszcze tyle czasu. W przeciwieństwie do siostry której zawoziłam do szpitala podkłady poporodowe, czy pampersy dla dziecka 🤦♀️ Także na spokojnie 😁😚