CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Glass wrote:Zaparcia są niestety normalne w ciąży
. Ze swojej strony polecam czopki glicerolowe. Są całkowicie bezpieczne dla kobiet w ciąży, pomagają z poślizgiem co jest pomocne przy hemoroidach. U mnie efekt jest błyskawiczny, zwykle do 5 minut.
Oho no coś dla mnie te czopki - hemoroidy były są ok będą🙂
Wiem, że są normalne, ale tak źle jeszcze u mnie nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 07:05
-
Dziewczyny a te pierwsze foteliki to nie są do 9kg? 🤔 moja córka miała 9 kg jak miała 9 miesięcy i wtedy zmieniliśmy fotelik na większy
Teraz doczytałam, ze obecnie foteliki są do 13 kg i chyba 86 niektóre wiec spokojnie starczą do roku na pewno 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 07:10
-
Mania25 wrote:Oho no coś dla mnie te czopki - hemoroidy były są ok będą
🙂
Wiem, że są normalne, ale tak źle jeszcze u mnie nie było
Mi po porodzie wyszedł 😭 malutki i w sumie nie mam żadnych boli ani nic takiego ale zamierzam go usunąć jeszcze w tym roku. Zreszta nie wiem jaki będzie po porodzie 🙈 -
Bera1983 wrote:Mi po porodzie wyszedł 😭 malutki i w sumie nie mam żadnych boli ani nic takiego ale zamierzam go usunąć jeszcze w tym roku. Zreszta nie wiem jaki będzie po porodzie 🙈
-
nick nieaktualny
-
Moniquue wrote:Beti, zamówiłam w końcu z obiema barierkami na stronie skrzata. Jeżeli chodzi o cenę to nie wiem nic jeszcze. Nie oddzywali sie narazie. Zadzwonie do nich w poniedziałek dowiedzieć się co i jak.
Ja znalazlam ta kartke co mialam zapisane wszystko .To mi babka powiedziala ,ze 705 łózeczko +25 zl przesyłka -
Finezja19 wrote:Na Netflix jest ciekawy dokument o niemowlętach 😊
Zdrowia dziewczyny!!!!!!
Na te zaparcia spróbujcie siemię lniane (zalane wodą, taki kleik się robi), mi pomogło w końcu, powodzenia!!!Finezja19 lubi tę wiadomość
-
Nasz starszy będzie miał 2.5 roku jak maluch będzie się przesiadał do kolejnego fotela (teraz przesadziliśmy na roczek). Mamy Minikida 2.0. Będziemy zmieniać samochód na większy - prawdopodobnie Toyota Verso. Jeszcze u nas problemem jest mąż 1,85 m wysoki. Ale rozmawiałam z Panem ze sklepu i prawdopodobnie damy radę drugiego Minikida na środku. A jak nie to są bezpieczne ale mniejsze foteliki rwf.
Może żylaki są straszne... Nie są to hemoroidy bo są raczej z przodu chociaż i w tamtych okolicach się zaczyna 🤦♀️ chodzi mi się strasznie. A do tego albo w nocy źle spałam albo mały się inaczej ułożył i strasznie bolą mnie plecy jak chodzę...
A dziś jedziemy po wózek -
Mania25 wrote:Ja miałam malutkiego przed porodem, po porodzie był obleśny, a teraz znów jest malutki ale wiadomo czasem się powiększa. Zobaczymy jak po tym porodzie bedzie...
-
nick nieaktualnyKarola111 wrote:Nasz starszy będzie miał 2.5 roku jak maluch będzie się przesiadał do kolejnego fotela (teraz przesadziliśmy na roczek). Mamy Minikida 2.0. Będziemy zmieniać samochód na większy - prawdopodobnie Toyota Verso. Jeszcze u nas problemem jest mąż 1,85 m wysoki. Ale rozmawiałam z Panem ze sklepu i prawdopodobnie damy radę drugiego Minikida na środku. A jak nie to są bezpieczne ale mniejsze foteliki rwf.
Może żylaki są straszne... Nie są to hemoroidy bo są raczej z przodu chociaż i w tamtych okolicach się zaczyna 🤦♀️ chodzi mi się strasznie. A do tego albo w nocy źle spałam albo mały się inaczej ułożył i strasznie bolą mnie plecy jak chodzę...
A dziś jedziemy po wózek
Ale co u męża jest problemem ? Bo nie zrozumiałam ?
Chyba zanim mam jeszcze 2 maluchów to się wybiorę do sklepu z propozycją fotelika dla takiej niespełna 3 latkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 13:41
-
A ja jutro krzywa cukrowa i reszta badań morfologia, TSH, mocz...jak ja się ciesze
...zobaczymy co za cuda wyjdą, w tamtej ciąży miałam problem z małą ilością płytek krwi ciekawe jak teraz będzie.
Co do hemoroidów też oczywiście mam, po 1 porodzie byłam u proktologa dostałam 4 różne czopki trochę pomogło, ale problem nie zniknął zupełnie, pewnie teraz się znów rozkręci, więc mam zamiar pójść kolejny raz na wizytę, ale to już po porodzie, połogu itd.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Kinga13 wrote:No 75cm, bo jakiś zakres przecież muszą podać, ale najważniejsze jest jednak kryterium wystawania głowy. Stasiek zmierzyć to się nie da, ale ma teraz 2,5roku i nosi 98cm ciuchy i to dosłownie na dniach w oczach się wyciągnął, bo tak to nosił 86/92. Więc przed 2 urodzinami to miał tak 80/86.
My uzywalismy tej pierwszej lupiny tak do 6-7 m-ca bo potem już widać było że jest jej niewygodnie ledwo sie miescila mimo że wagowo jeszcze niby było ok.
My mieliśmy cybexa aton ale nie byłam szczególnie zadowolona z tego i ciężkie strasznie to cholerstwo, teraz coś lzejszego zamierzam kupić ale jeszcze się nie orientowalam. Może polecicie coś tylko nie za miliony monetWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 17:18
-
nick nieaktualny
-
Ja chciałam Avionaut Pixel m.in. ze względu na wagę. Jednak mam problem bo nie wiem kiedy zmienimy drugi samochód, a narazie w moim nie ma isofixa. A Avionaut nie ma wpięcia na pasy. Drugi który rozważałam to Maxi cosi pebble pro. Jednak waga 4.5 kg to dla mnie dużo:( oba foteliki z bazą i fotelikiem do 4 lat wychodzą podobnie cenowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 18:45
06.2020 👶🧚♀️