CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmbriel wrote:https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0849855001.html
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0796454002.html
co to jest rozmiar M/P S/P L/P ?
I jaki rozmiar dla 75 B/C urośnięte w czasie ciąży do D/E ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 16:39
Ambriel lubi tę wiadomość
-
Moniquue wrote:Ja dzwoniłam dziś do rejestracji i moja wizyta nie jest odwołana, ale oni nie narzucili żadnych zmian tylko proszą o rozsądek. U tego lekarza nigdy go nie było, a w poczekalni siedziały tłumy niezarejestrowanych osób. Eh jestem taka zła na nich. Zobaczymy co to będzie 🙄
Ja kupiłam muślinowe pieluchy i mam też takie zwykłe bawełniane. W końcu mogę wziąć się za pranie bo wszystkie rzeczy znalazły swoje miejsce. Pokój nareszcie pomalowany i posprzątany, ale to jeszcze nie koniec. Już miałam dość tego kurzu 😪
My to chyba siostry blizniaczki jakies rozłączone hahahah
A materacyk tez jednak ten kupilas ? bo tak mi sie wydaje ,ze moj widzeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 16:50
Moniquue lubi tę wiadomość
-
Ja dzwonilam dzisiaj do poloznej od lekarza na nfz -w szoku bo od razu odebrala.Powiedziala ,ze lekarz bedzie przyjmowal pacjentki w ciazy.Mowie do niej czy to prawda ,ze odwoływali nawet te w ciazy bo kolezanka mi tak powiedziala.A ona ,ze tak bo taka byla info na poczatku.Czyli lekarz pewnie cos moze wywalczył bo to super człowiek.I moge przyjsc w pt na wizyte
KatWomanDo lubi tę wiadomość
-
Beti dokładnie ten sam 🤣 czytałam tyle opinii i stwierdziliśmy w końcu, że nie ma co dalej szukać bo naprawdę cenowo i jakościowo wypadał dobrze. Jeszcze chyba tylko uchwyty złote kupie do tej komody, ale to już drobiazgi więc narazie na spokojnie 😊
KatWomanDo lubi tę wiadomość
06.2020 👶🧚♀️ -
Moniquue wrote:Beti dokładnie ten sam 🤣 czytałam tyle opinii i stwierdziliśmy w końcu, że nie ma co dalej szukać bo naprawdę cenowo i jakościowo wypadał dobrze. Jeszcze chyba tylko uchwyty złote kupie do tej komody, ale to już drobiazgi więc narazie na spokojnie 😊
Duzo CI jeszcze brakuje?
Ja nie mam fotelika i laktatora
No i musialam ubranka pozamawiac jeszcze bo chyba bede rodzic w szpitalu gdzie nic nie daja.A cholera wie kiedy sklepy otworza ehh -
Moniquue wrote:Ja dzwoniłam dziś do rejestracji i moja wizyta nie jest odwołana, ale oni nie narzucili żadnych zmian tylko proszą o rozsądek. U tego lekarza nigdy go nie było, a w poczekalni siedziały tłumy niezarejestrowanych osób. Eh jestem taka zła na nich. Zobaczymy co to będzie 🙄
Ja kupiłam muślinowe pieluchy i mam też takie zwykłe bawełniane. W końcu mogę wziąć się za pranie bo wszystkie rzeczy znalazły swoje miejsce. Pokój nareszcie pomalowany i posprzątany, ale to jeszcze nie koniec. Już miałam dość tego kurzu 😪
Beti a gdzie bedziesz rodzic? Ja do tej pory chcialam w Poznaniu na Raszei ale sie zastanawiam czy jednak nie Polna? Nie wiem nadal mam nadzieje ze do czerwca sie uspokoi ...Moniquue lubi tę wiadomość
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Pokój śliczny 😍
Współczuję odwołanej wizyty serio 🥺
Moja koleżanka dziś miała zastrzyk dostała bez problemu na NFZ
Ja zrezygnowalam z wózka Bebetto Luca pro 🙈 teraz zastanawiam się (w sumie jestem pewna że go chce ale mąż mówi że to jest pewne na miesiąc marzec i napewno w kolejnym msc zmienię zdanie 😂) nad wózkiem muuvo slick, obejrzałam dużo filmików z nim, ma dużą gondolę a na tym bardzo mi zależy a do tego spacerówka składa się razem ze stelażem co jest super do przewożenia i do wnoszenia na piętro, wcześniej nie myślałam wg że mieszkając w bloku takie rzeczy ułatwiają życie 😁 cena też spoko tylko szkoda że trochę boje się jeździć i oglądać na żywo...Moniquue lubi tę wiadomość
-
Moniquue pokoik prześliczny
Beti82 też się szykuję żeby dokupić przez tę sytuację.Moniquue lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
nick nieaktualny
-
Hm muszę się w końcu zdecydować na kocyk, pościel, myślałam też kupić falbankę maskującą do łóżeczka i zrobić półeczki diy z mężem 😅 A z takich niezbędnych rzeczy to termometr, nebulizator (+przyda mi się na zatoki, któraś z Was polecała i chyba mi zginęło ) i nie wiem co z podgrzewaczem robić 🤔 Musze jeszcze przejrzeć listy i sprawdzić czego brakuje. Laktator mam ze smyka. Kokon dostałam od siostry na wczesny urodzinowy baby shower 😁 cieżko było coś wybrać dlatego stwierdziłyśmy, że lepiej uniwersalny kolor żeby mógł być też dla chłopca. Jest z allegro, prawdopodobnie z tej aukcji https://allegro.pl/oferta/kokon-niemowlecy-falbanki-otulacz-kojec-bawelna-8356970996?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_wyposazenie_besty-top&ev_adgr=Pok%C3%B3j+dzieci%C4%99cy+Top+oferty&gclid=CjwKCAjwvOHzBRBoEiwA48i6AnPy4li-BkIMFqg4AEFDChKPjKIBuidxjMj0n_r2llaSSK9Y_arwbRoCWdkQAvD_BwE06.2020 👶🧚♀️
-
Dziękuję dziewczyny. Jest trochę księżniczkowo, ale kiedy jak nie teraz 😅
Nefaste z allegro, jedyna aukcja z tiulowym baldachimem i to w dobrej cenie bo 99 zł chciałam jakiś przejrzysty, delikatny.
Paulina mi się tyle podobało jak przeglądałam na instagramie 🤦♀️ Jednak wygrała kwestia materialna. Mieszkamy jeszcze u mamy i nie chciałam inwestować w tapety itp. Dlatego żeby zminimalizować koszty to ściany maja jeden kolor, a naklejki były tanie. Resztę można zabrać 😁KatWomanDo lubi tę wiadomość
06.2020 👶🧚♀️ -
Asiulka84 wrote:Pokoik dla prawdziwej ksiezniczki
Beti a gdzie bedziesz rodzic? Ja do tej pory chcialam w Poznaniu na Raszei ale sie zastanawiam czy jednak nie Polna? Nie wiem nadal mam nadzieje ze do czerwca sie uspokoi ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 18:27
-
Moniquue wrote:Hm muszę się w końcu zdecydować na kocyk, pościel, myślałam też kupić falbankę maskującą do łóżeczka i zrobić półeczki diy z mężem 😅 A z takich niezbędnych rzeczy to termometr, nebulizator (+przyda mi się na zatoki, któraś z Was polecała i chyba mi zginęło ) i nie wiem co z podgrzewaczem robić 🤔 Musze jeszcze przejrzeć listy i sprawdzić czego brakuje. Laktator mam ze smyka. Kokon dostałam od siostry na wczesny urodzinowy baby shower 😁 cieżko było coś wybrać dlatego stwierdziłyśmy, że lepiej uniwersalny kolor żeby mógł być też dla chłopca. Jest z allegro, prawdopodobnie z tej aukcji https://allegro.pl/oferta/kokon-niemowlecy-falbanki-otulacz-kojec-bawelna-8356970996?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_wyposazenie_besty-top&ev_adgr=Pok%C3%B3j+dzieci%C4%99cy+Top+oferty&gclid=CjwKCAjwvOHzBRBoEiwA48i6AnPy4li-BkIMFqg4AEFDChKPjKIBuidxjMj0n_r2llaSSK9Y_arwbRoCWdkQAvD_BwE
https://allegro.pl/oferta/sleepee-gniazdko-kokon-niemowlecy-royal-pink-8592104618?snapshot=MjAyMC0wMy0yMlQxOToyNzowOS44OTNaO2J1eWVyO2NjZTJlZDkzOTZmZmMxOWNiMWFkNDhiYWY3YmMzNGE3YTQyMTJhZmE0NTAyZThiZjVlMTUzM2Q4NTQ4N2Y0YWU%3D
Bo chcialam ,zeby byl wyjmowany ten materacyk -
Finezja19 wrote:Czy nebulizator to jest to samo co inhalator ?
Paulina chyba polecała nebulizator sanity pro ?
Beti śliczny, na pewno będzie super i będzie łatwiej wyprać i w ogole spoko opcja z tym wyjmowaniem. Ja na prezent to chciałam coś tańszego, a samej szkoda mi było kupić 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 18:46
06.2020 👶🧚♀️ -
nick nieaktualnyDokładnie ten polecam. 😊
Wujek google:
Nie są to jednak pojęcia wymienne, ponieważ określenie inhalator odnosi się tylko do urządzenia służącego do rozproszenia leku w powietrzu/gazie, natomiast nazwa nebulizator to część inhalatora, do której wprowadza się lek. To w nebulizatorze dochodzi do rozpylenia podawanego leku do cząstek o pożądanej średnicyMoniquue lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:A dlaczego sie nad Polna zastanawiasz? Ja wlasnie slyszalam ,ze nikt teraz na Polnej nie chcą.Ja w obecnej sytuacji tez raczej nie chce Tam jest straszne zamieszanie.Jak dla mnie chyba za duzy balagan sie robi
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień