CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmbriel wrote:https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0849855001.html
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0796454002.html
co to jest rozmiar M/P S/P L/P ?
I jaki rozmiar dla 75 B/C urośnięte w czasie ciąży do D/E ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 16:39
Ambriel lubi tę wiadomość
-
Moniquue wrote:Ja dzwoniłam dziś do rejestracji i moja wizyta nie jest odwołana, ale oni nie narzucili żadnych zmian tylko proszą o rozsądek. U tego lekarza nigdy go nie było, a w poczekalni siedziały tłumy niezarejestrowanych osób. Eh jestem taka zła na nich. Zobaczymy co to będzie 🙄
Ja kupiłam muślinowe pieluchy i mam też takie zwykłe bawełniane. W końcu mogę wziąć się za pranie bo wszystkie rzeczy znalazły swoje miejsce. Pokój nareszcie pomalowany i posprzątany, ale to jeszcze nie koniec. Już miałam dość tego kurzu 😪
My to chyba siostry blizniaczki jakies rozłączone hahahah
A materacyk tez jednak ten kupilas ? bo tak mi sie wydaje ,ze moj widzeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 16:50
Moniquue lubi tę wiadomość
-
Ja dzwonilam dzisiaj do poloznej od lekarza na nfz -w szoku bo od razu odebrala.Powiedziala ,ze lekarz bedzie przyjmowal pacjentki w ciazy.Mowie do niej czy to prawda ,ze odwoływali nawet te w ciazy bo kolezanka mi tak powiedziala.A ona ,ze tak bo taka byla info na poczatku.Czyli lekarz pewnie cos moze wywalczył bo to super człowiek.I moge przyjsc w pt na wizyte
KatWomanDo lubi tę wiadomość
-
Beti dokładnie ten sam 🤣 czytałam tyle opinii i stwierdziliśmy w końcu, że nie ma co dalej szukać bo naprawdę cenowo i jakościowo wypadał dobrze. Jeszcze chyba tylko uchwyty złote kupie do tej komody, ale to już drobiazgi więc narazie na spokojnie 😊
KatWomanDo lubi tę wiadomość
06.2020 👶🧚♀️ -
Moniquue wrote:Beti dokładnie ten sam 🤣 czytałam tyle opinii i stwierdziliśmy w końcu, że nie ma co dalej szukać bo naprawdę cenowo i jakościowo wypadał dobrze. Jeszcze chyba tylko uchwyty złote kupie do tej komody, ale to już drobiazgi więc narazie na spokojnie 😊
Duzo CI jeszcze brakuje?
Ja nie mam fotelika i laktatora
No i musialam ubranka pozamawiac jeszcze bo chyba bede rodzic w szpitalu gdzie nic nie daja.A cholera wie kiedy sklepy otworza ehh -
Moniquue wrote:Ja dzwoniłam dziś do rejestracji i moja wizyta nie jest odwołana, ale oni nie narzucili żadnych zmian tylko proszą o rozsądek. U tego lekarza nigdy go nie było, a w poczekalni siedziały tłumy niezarejestrowanych osób. Eh jestem taka zła na nich. Zobaczymy co to będzie 🙄
Ja kupiłam muślinowe pieluchy i mam też takie zwykłe bawełniane. W końcu mogę wziąć się za pranie bo wszystkie rzeczy znalazły swoje miejsce. Pokój nareszcie pomalowany i posprzątany, ale to jeszcze nie koniec. Już miałam dość tego kurzu 😪
Beti a gdzie bedziesz rodzic? Ja do tej pory chcialam w Poznaniu na Raszei ale sie zastanawiam czy jednak nie Polna? Nie wiem nadal mam nadzieje ze do czerwca sie uspokoi ...Moniquue lubi tę wiadomość
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Pokój śliczny 😍
Współczuję odwołanej wizyty serio 🥺
Moja koleżanka dziś miała zastrzyk dostała bez problemu na NFZ
Ja zrezygnowalam z wózka Bebetto Luca pro 🙈 teraz zastanawiam się (w sumie jestem pewna że go chce ale mąż mówi że to jest pewne na miesiąc marzec i napewno w kolejnym msc zmienię zdanie 😂) nad wózkiem muuvo slick, obejrzałam dużo filmików z nim, ma dużą gondolę a na tym bardzo mi zależy a do tego spacerówka składa się razem ze stelażem co jest super do przewożenia i do wnoszenia na piętro, wcześniej nie myślałam wg że mieszkając w bloku takie rzeczy ułatwiają życie 😁 cena też spoko tylko szkoda że trochę boje się jeździć i oglądać na żywo...Moniquue lubi tę wiadomość
-
Moniquue pokoik prześliczny
Beti82 też się szykuję żeby dokupić przez tę sytuację.Moniquue lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
nick nieaktualny
-
Hm muszę się w końcu zdecydować na kocyk, pościel, myślałam też kupić falbankę maskującą do łóżeczka i zrobić półeczki diy z mężem 😅 A z takich niezbędnych rzeczy to termometr, nebulizator (+przyda mi się na zatoki, któraś z Was polecała i chyba mi zginęło
) i nie wiem co z podgrzewaczem robić 🤔 Musze jeszcze przejrzeć listy i sprawdzić czego brakuje. Laktator mam ze smyka. Kokon dostałam od siostry na wczesny urodzinowy baby shower 😁 cieżko było coś wybrać dlatego stwierdziłyśmy, że lepiej uniwersalny kolor żeby mógł być też dla chłopca. Jest z allegro, prawdopodobnie z tej aukcji https://allegro.pl/oferta/kokon-niemowlecy-falbanki-otulacz-kojec-bawelna-8356970996?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_wyposazenie_besty-top&ev_adgr=Pok%C3%B3j+dzieci%C4%99cy+Top+oferty&gclid=CjwKCAjwvOHzBRBoEiwA48i6AnPy4li-BkIMFqg4AEFDChKPjKIBuidxjMj0n_r2llaSSK9Y_arwbRoCWdkQAvD_BwE
06.2020 👶🧚♀️ -
Dziękuję dziewczyny. Jest trochę księżniczkowo, ale kiedy jak nie teraz 😅
Nefaste z allegro, jedyna aukcja z tiulowym baldachimem i to w dobrej cenie bo 99 złchciałam jakiś przejrzysty, delikatny.
Paulina mi się tyle podobało jak przeglądałam na instagramie 🤦♀️ Jednak wygrała kwestia materialna. Mieszkamy jeszcze u mamy i nie chciałam inwestować w tapety itp. Dlatego żeby zminimalizować koszty to ściany maja jeden kolor, a naklejki były tanie. Resztę można zabrać 😁KatWomanDo lubi tę wiadomość
06.2020 👶🧚♀️ -
Asiulka84 wrote:Pokoik dla prawdziwej ksiezniczki
Beti a gdzie bedziesz rodzic? Ja do tej pory chcialam w Poznaniu na Raszei ale sie zastanawiam czy jednak nie Polna? Nie wiem nadal mam nadzieje ze do czerwca sie uspokoi ...Tam jest straszne zamieszanie.Jak dla mnie chyba za duzy balagan sie robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 18:27
-
Moniquue wrote:Hm muszę się w końcu zdecydować na kocyk, pościel, myślałam też kupić falbankę maskującą do łóżeczka i zrobić półeczki diy z mężem 😅 A z takich niezbędnych rzeczy to termometr, nebulizator (+przyda mi się na zatoki, któraś z Was polecała i chyba mi zginęło
) i nie wiem co z podgrzewaczem robić 🤔 Musze jeszcze przejrzeć listy i sprawdzić czego brakuje. Laktator mam ze smyka. Kokon dostałam od siostry na wczesny urodzinowy baby shower 😁 cieżko było coś wybrać dlatego stwierdziłyśmy, że lepiej uniwersalny kolor żeby mógł być też dla chłopca. Jest z allegro, prawdopodobnie z tej aukcji https://allegro.pl/oferta/kokon-niemowlecy-falbanki-otulacz-kojec-bawelna-8356970996?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_wyposazenie_besty-top&ev_adgr=Pok%C3%B3j+dzieci%C4%99cy+Top+oferty&gclid=CjwKCAjwvOHzBRBoEiwA48i6AnPy4li-BkIMFqg4AEFDChKPjKIBuidxjMj0n_r2llaSSK9Y_arwbRoCWdkQAvD_BwE
https://allegro.pl/oferta/sleepee-gniazdko-kokon-niemowlecy-royal-pink-8592104618?snapshot=MjAyMC0wMy0yMlQxOToyNzowOS44OTNaO2J1eWVyO2NjZTJlZDkzOTZmZmMxOWNiMWFkNDhiYWY3YmMzNGE3YTQyMTJhZmE0NTAyZThiZjVlMTUzM2Q4NTQ4N2Y0YWU%3D
Bo chcialam ,zeby byl wyjmowany ten materacyk -
Finezja19 wrote:Czy nebulizator to jest to samo co inhalator ?
Paulina chyba polecała nebulizator sanity pro ?
Beti śliczny, na pewno będzie superi będzie łatwiej wyprać i w ogole spoko opcja z tym wyjmowaniem. Ja na prezent to chciałam coś tańszego, a samej szkoda mi było kupić 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 18:46
06.2020 👶🧚♀️ -
nick nieaktualnyDokładnie ten polecam. 😊
Wujek google:
Nie są to jednak pojęcia wymienne, ponieważ określenie inhalator odnosi się tylko do urządzenia służącego do rozproszenia leku w powietrzu/gazie, natomiast nazwa nebulizator to część inhalatora, do której wprowadza się lek. To w nebulizatorze dochodzi do rozpylenia podawanego leku do cząstek o pożądanej średnicyMoniquue lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:A dlaczego sie nad Polna zastanawiasz? Ja wlasnie slyszalam ,ze nikt teraz na Polnej nie chcą.Ja w obecnej sytuacji tez raczej nie chce
Tam jest straszne zamieszanie.Jak dla mnie chyba za duzy balagan sie robi
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej