CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zieziulka wrote:Dziewczyny !!! Wody mi odchodzą, skurczy brak, wody różowe ile mogę czekać z jazdą do szpitala ??
Jak ja wam zazdroszcze u mnie totalnie nic sie nie dzieje☹
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
I u nas maszynka ruszyła 😁😁😁 Beti, Zieziulka trzymam kciuki.
U mnie dalej tylko kłucie w pochwie, wtedy zawsze przy podcieraniu widzę kawałki czopa, ból krocza jakby ktoś mnie okopał 🙈 i czasami bóle okresowe, no i wreszcie trochę brzuch mi się obniżył, mam wrażenie że jak siedzę to leży mi na udach 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 00:18
Korna lubi tę wiadomość
-
Matko dziewczyny z 3 dni was nie czytałam w końcu teraz nadrobiłam a tu zaraz 3 dzieciaczków będzie 😳Co to się dzieje 🙉
Paulina gratuluje ślicznej córeczki!😘 Dużo zdrówka dla Was i powrotu do domu ☺️
Beti,Zieziulka trzymam kciuki ✊ relacjonujcie w miarę możliwości ☺️ -
nick nieaktualny
-
Kochane....
1:05 na świat przyszła Antosia ♥️♥️♥️ 3840g, 57 cm 💪 Nie było łatwo musieli mnie naciąć ale w sumie poród ekspres ☺️PLPaulina, Beti82, Moniquue, Angelika1313, Finezja19, Asiulka84, Rub45, Greenwood, kuzmoni1, Bunia89, Mania25, Alma84, Pati96, shelby*, Pati., Ambriel, Wombat, Dabria, Eufooria, SylwiaLu, KatWomanDo, monia0586, iness00, calineczka88, Lilka94, alicjaaa_d, mila_88, MałaMiss lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka gratulacje ✨🙌
Jak już się zaczęło to poszło i takich porodów sobie i pozostałym życzę 👏 Antosia spora dziewczyneczka:)
Paulina,
Miejmy nadzieję, że to tylko zachłyśnięcie wodami czy innnym ustroistwem po życiu płodowym😩
I liczę , że rano napiszesz do nas ze wszystko w porządku i jestescie całe i zdrowe i się cycacie 🙅🏼♀️Zieziulka lubi tę wiadomość
-
J
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 21:44
Lena91 lubi tę wiadomość
-
Beti, a ile masz teraz rozwarcia, ruszyło się coś ? Co z wodami ? Może jakby Ci przebili pęcherz to się skurcze ruszą 🤔
Paulina jak tam ?? Co to za wyniki robili ?⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:Kochane....
1:05 na świat przyszła Antosia ♥️♥️♥️ 3840g, 57 cm 💪 Nie było łatwo musieli mnie naciąć ale w sumie poród ekspres ☺️
Paulina trzymaj sie dzielnie✊✊✊
Beti miejmy nadzieję ze nie beda cie dlugo meczyc.
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
nick nieaktualnyNic nie spałam. Przeplakalam całą noc. 😭
Rozmawiałam z neonatolog - napięcie się poprawiło. Chociaż nadal bez rewelacji. Ale odzyskała błysk w oczach.
Będzie też naświetlana. Ale czekam nadal na więcej informacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 08:21
-
Paulinka żeby tylko szybko u was się poprawiło malutkiej.
Zeziulka gratulacje córeczki
Beti o Tobie myślałam w kolejną bezsenną noc.Dziś już zobaczysz swoją malutką.
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV