CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Laski jak to jest z euthyroxem jak sid urodzi?Brac czy nie brac.Jestem na porodowce juz i mi sie babka wlasnie pyta...Mowi,zeby zapytac lekarza jak.przyjdzie ale ona wie ,ze kazdy lekarz inaczej mowi
Ja np choruje przewlekle i muszę brać nadal. Tylko za 3 tyg mam zrobić wyniki i zmodyfikować dawkęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2020, 15:50
Oliv lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Laski jak to jest z euthyroxem jak sid urodzi?Brac czy nie brac.Jestem na porodowce juz i mi sie babka wlasnie pyta...Mowi,zeby zapytac lekarza jak.przyjdzie ale ona wie ,ze kazdy lekarz inaczej mowi
Ja z dniem porodu mam zupelnie odstawic. Niedoczynnosc mam tylko w ciazy.Beti82 lubi tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Dziewczyny witam sie z wami jeszcze raz, przeskakuje z majowek 😜tam normalnie kosmos, strzelaja jak popcorn 👶👶👶👶u mnie narazie cisza a nie chce zostac tam sama 😭😭😭😭😭😭😭😭😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2020, 15:51
Asiulka84, Bunia89, Finezja19, KatWomanDo, shelby*, Lena91, Karolka9 lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Laski jak to jest z euthyroxem jak sid urodzi?Brac czy nie brac.Jestem na porodowce juz i mi sie babka wlasnie pyta...Mowi,zeby zapytac lekarza jak.przyjdzie ale ona wie ,ze kazdy lekarz inaczej mowi
Beti82 lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Zależy czy chorujesz przewlekle czy tylko ciążowo.
Ja np choruje przewlekle i muszę brać nadal. Tylko za 3 tyg mam zrobić wyniki i zmodyfikować dawkę -
Mania25 wrote:Jeśli bierzesz tylko w ciąży i dawkę nie większą niż 75 to wtedy odstawiasz w dniu porodu.
-
Beti kciuki zeby szybko poszlo 😉wyprzedzilas mnie😉daj znac gdzie rodzisz
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Jestem blizej siebie.Nie pojechalam do Poznania chociaz pewnie by mmie przyjeli bo skurcze 100 juz byly.Ale znowu minely i pewnie dzisiaj nie urodze 😭
Mega fajna polozna mam ale o 19 konczy zmiane.
Rozwarcie 3 cm i nic nie postępuje.Dostalam jakies czopki na to.
No ale nic jestem w szpitalu i przynajmniej czuje sie bezpieczniej niz w domuAlma84, Korna, Moniquue, KatWomanDo, SylwiaLu, Karolka9 lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Jestem blizej siebie.Nie pojechalam do Poznania chociaz pewnie by mmie przyjeli bo skurcze 100 juz byly.Ale znowu minely i pewnie dzisiaj nie urodze 😭
No ale nic jestem w szpitalu i przynajmniej czuje sie bezpieczniej niz w domu
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Mi lekarz kazał odstawić w dniu porodowi. Po porodzie powinnaś zrobić sobie badania krwi, ale tez dziecku. Ja miałam takie zalecenia ze szpitala i od pediatry po patronażu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2020, 16:45
Beti82, KatWomanDo lubią tę wiadomość
Oliv
-
Korna wrote:Dziewczyny witam sie z wami jeszcze raz, przeskakuje z majowek 😜tam normalnie kosmos, strzelaja jak popcorn 👶👶👶👶u mnie narazie cisza a nie chce zostac tam sama 😭😭😭😭😭😭😭😭😜
Kochana masz jeszcze ponad tydzień by załapać się na maj nie martw się 😉 Ja mam termin na 7.06 a cały czas liczę że się uda w ciągu tygodnia rozpakować 😝 Może tym razem znów będzie 30 🤔Korna, KatWomanDo lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Beti82 wrote:Jestem blizej siebie.Nie pojechalam do Poznania chociaz pewnie by mmie przyjeli bo skurcze 100 juz byly.Ale znowu minely i pewnie dzisiaj nie urodze 😭
No ale nic jestem w szpitalu i przynajmniej czuje sie bezpieczniej niz w domu
Beti a pojechałaś co szpitala bo już miałaś regularne skurcze czy po porostu wolałas być w szpitalu ? Odeszły Ci już wody ? Ruszyło się coś po tych czopkach ? Co to za czopki w ogóle ?
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
nick nieaktualny
-
H
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 21:43
-
Finezja19 wrote:Boże, ale Cię bidulkę wymęczą
A jesteś z mężem czy sama ? Zostajesz już tam do porodu czy mogą Cię jeszcze wysłać do domu ?
Nie no nie czuje sie wymęczona
Szczerze mowiac to czuje sie bezpieczniej w szpitalu niz w domu.Obym zdania nie zmienila hahFinezja19, KatWomanDo lubią tę wiadomość
-
W sumie to.nie mam pojecia czy zostaje czy mnie moga odeslac.Nie mam pojecia jak oni tu działaja.Fajnie jakby moj lekarz przyszedl.sam do mnie to pogadam