CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYamajka wrote:Paulina pewnie tak ale jest to moja 1 ciaza i nie mam doswiadczenia, tak wiec postepuje jak mi zaleca lekarz
Ale przez Plamienia byłam wtedy dużo wcześniej. I też nic nie było widać.
Mam pozna owulacje i serducho było widać dopiero po 7 tyg. ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2019, 20:11
-
Yamajka wrote:Paulina pewnie tak ale jest to moja 1 ciaza i nie mam doswiadczenia, tak wiec postepuje jak mi zaleca lekarz
Kochana, a może to blizniaki? Dlatego beta wysoka a nic nie widać ?🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Ja juz nic nie wiem dziewczyny xD czekam do tej niedzieli i licze ze sie cos pojawi no bo albo jestem w ciazy albo nie jestem , prosta matematyka
-
nick nieaktualny
-
Yamajka daj znac jak bedziesz cos wiedziec😊
Beti82 lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Cześć Wam Nazywam sie Klaudia, mam 23lata, jestem ze Śląska, jutro będzie rok po slubie, w 2016 roku urodziłam córeczkę przez cesarskie cięcie. Od razu po slubie zaczęliśmy się starać o dzidziusia, zaszlam w ciążę w lutym, która niestety poronilam w 10tygodniu. Zrobiliśmy sobie przerwę, w tym miesiącu znowu zaczęliśmy sie starac, i sie udało za pierwszym podejściem (o!). Ostatnia miesiączke miałam 31.08.2019, termin mi wychodzi 6/7 czerwiec. W czwartek zrobiłam test, wyszły 2 kreski, nie umiałam uwierzyc, w tym samym momencie zrobiłam jeszcze dodatkowo dwa innej firmy ( w testy ciążowe i owulacyjne jestem zaopatrzona na pół roku do przodu, haha ) i również wyszły pozytywne. Poleciałam na bete, wyszła jakoś 46, dzisiaj powtórzyłam, ale niestety wyniki dopiero w poniedziałek wieczorem
Życzę wszystkim szczęśliwych 9 miesięcy PozdrawiamMalinowa91, PLPaulina, Olciak, Beti82, alicjaaa_d, Catlady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xKalax wrote:Cześć Wam Nazywam sie Klaudia, mam 23lata, jestem ze Śląska, jutro będzie rok po slubie, w 2016 roku urodziłam córeczkę przez cesarskie cięcie. Od razu po slubie zaczęliśmy się starać o dzidziusia, zaszlam w ciążę w lutym, która niestety poronilam w 10tygodniu. Zrobiliśmy sobie przerwę, w tym miesiącu znowu zaczęliśmy sie starac, i sie udało za pierwszym podejściem (o!). Ostatnia miesiączke miałam 31.08.2019, termin mi wychodzi 6/7 czerwiec. W czwartek zrobiłam test, wyszły 2 kreski, nie umiałam uwierzyc, w tym samym momencie zrobiłam jeszcze dodatkowo dwa innej firmy ( w testy ciążowe i owulacyjne jestem zaopatrzona na pół roku do przodu, haha ) i również wyszły pozytywne. Poleciałam na bete, wyszła jakoś 46, dzisiaj powtórzyłam, ale niestety wyniki dopiero w poniedziałek wieczorem
Życzę wszystkim szczęśliwych 9 miesięcy Pozdrawiam
Super! Witaj w grupie!
To czekamy z niecierpliwością na poniedziałek🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
xKalax wrote:Cześć Wam Nazywam sie Klaudia, mam 23lata, jestem ze Śląska, jutro będzie rok po slubie, w 2016 roku urodziłam córeczkę przez cesarskie cięcie. Od razu po slubie zaczęliśmy się starać o dzidziusia, zaszlam w ciążę w lutym, która niestety poronilam w 10tygodniu. Zrobiliśmy sobie przerwę, w tym miesiącu znowu zaczęliśmy sie starac, i sie udało za pierwszym podejściem (o!). Ostatnia miesiączke miałam 31.08.2019, termin mi wychodzi 6/7 czerwiec. W czwartek zrobiłam test, wyszły 2 kreski, nie umiałam uwierzyc, w tym samym momencie zrobiłam jeszcze dodatkowo dwa innej firmy ( w testy ciążowe i owulacyjne jestem zaopatrzona na pół roku do przodu, haha ) i również wyszły pozytywne. Poleciałam na bete, wyszła jakoś 46, dzisiaj powtórzyłam, ale niestety wyniki dopiero w poniedziałek wieczorem
Życzę wszystkim szczęśliwych 9 miesięcy Pozdrawiam
Rozgośc się -
Witaj Kala😘
Babeczki beta 289,27 a progesteron 111,8 🥰 trochę duży też przyrost po 3 dniach 392%, może bliźniaki 🤣🤣🤣Catlady, Malinowa91, Beti82, Olciak, PLPaulina lubią tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
nick nieaktualnyalicjaaa_d wrote:Witaj Kala😘
Babeczki beta 289,27 a progesteron 111,8 🥰 trochę duży też przyrost po 3 dniach 392%, może bliźniaki 🤣🤣🤣alicjaaa_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxKalax wrote:Młoda może jestem, ale nie chciałam dużej różnicy między jednym dzieckiem, a drugim..juz i tak będzie prawie 4 lata
Ja to teraz żałuję trochę, że tak poxno zdecydowaliśmy się na pierwsze. -
Witam się i ja
Termin porodu wylicza mi na 7.06.2020
Tym razem bez większego "starania" po pół roku udało się
Mamy już córeczkę o którą intensywnie walczyliśmy, zmagając się z brakiem plemników, słabą ruchliwością i nadmierną lepkością. U mnie rok temu zdiagnozowano celiakię, ale jak widać nie przeszkadza to za bardzo W poprzedniej ciąży dużo problemów, plamienia, skracanie szyjki, podejrzenie choroby genetycznej u dziecka, małopłytkowość, w końcu poród o miesiąc za szybko. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, córka zdrowa. Oby tym razem obyło się bez takich"przygód".
Trzymam kciuki byśmy wszystkie szczęśliwie dotarły do metyCatlady, Beti82, xKalax, alicjaaa_d, Olciak, PLPaulina lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:Witam się i ja
Mamy już córeczkę o którą intensywnie walczyliśmy, zmagając się z brakiem plemników, słabą ruchliwością i nadmierną lepkością. U mnie rok temu zdiagnozowano celiakię, ale jak widać nie przeszkadza to za bardzo W poprzedniej ciąży dużo problemów, plamienia, skracanie szyjki, podejrzenie choroby genetycznej u dziecka, małopłytkowość, w końcu poród o miesiąc za szybko. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, córka zdrowa. Oby tym razem obyło się bez takich"przygód".
Trzymam kciuki byśmy wszystkie szczęśliwie dotarły do mety
Skad jestes?Zieziulka, Olciak lubią tę wiadomość
-
Zieziulka wrote:Witam się i ja
Trzymam kciuki byśmy wszystkie szczęśliwie dotarły do mety
Robiłaś już bete? Kiedy pozytywny test mialas?Zieziulka, Olciak lubią tę wiadomość
-
Witaj Zieziulka!!
Paulina, ale byłaby niespodzianka jakby dwa serducha były ☺️ jeszcze ten progesteron taki wysoki i czytam, że to też charakterystyczne dla ciazy bliźniaczej 😁
Zieziulka, Olciak, PLPaulina lubią tę wiadomość
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Witaj Zieziulka!!
Paulina, ale byłaby niespodzianka jakby dwa serducha były ☺️ jeszcze ten progesteron taki wysoki i czytam, że to też charakterystyczne dla ciazy bliźniaczej 😁
A bylas na stymulacji albo zastrzykach na pekniecie czy natural cykl? -
Beti82 wrote:Faktycznie prog kosmiczny 😎
A bylas na stymulacji albo zastrzykach na pekniecie czy natural cykl?
Naturalny cykl więc raczej to mało możliwe, że bliźniaki 😁Kit, Olciak lubią tę wiadomość
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Naturalny cykl więc raczej to mało możliwe, że bliźniaki 😁
Wlasnie jak naturalny to tym bardziej wysoki prog 😉Po zastrzykach mam wrazenie,ze mi podkoksowany wychodzil.
To moze jednak blizniaki🤩
Aaa w jakich jednostkach go mialas podanego?w takich standardowych? ng/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 21:30
Olciak lubi tę wiadomość