CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nieśmiało dołączam do was. W poniedziałek 2 kreski na teście, według moich obliczeń to będzie koniec 4 tygodnia. Niestety mieszkam w UK i tutaj słabo z opieką we wczesnej ciąży i nie robią bety ani usg. Tak czy siak na usg wybiorę się gdzieś prywatnie za jakieś 2 tygodnie bo nie wytrzymam ale trochę się martwię bo jakoś nie mam objawów. Nie bola mnie piersi są tylko lekko powiększone, brzuch też jakoś nie pobolewa (tylko troszkę czułam w dniu testowania). I ogólnie jakoś tak nic.. A wy jak się czujecie?
Pozdrawiam i gratuluje wszystkim zafasolkowanym22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Lilka Monia, Ochmanko witamy , witamy😊
Lilka brakiem objawow sie nie przejmuj, bo my natazie tez bezobjawowe😊 brak objawow to dobry znak przynajmniej w przypadku ciazy, bo jak jej nie bylo to objawy byly😂
Yamayka super wieści! Dobrze, ze ide do gina w 6+6 wtedy musi byc juz konkret😍Ochmanka, Yamajka, Beti82, xKalax lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Yamajka wrote:Tzn kreska to mi chodzi ze w pecherzyku ze prawdopodobnie maly zarodek ale czekam 2 dni na kolejne usg
-
monia0586 wrote:Cześć, dołączam i ja. Wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszły piękne czerwone kreski. Mam 33 lata i to jest moja pierwsza ciąża. Po ślubie jestem 5 lat. Jutro odezwę się do lekarki i umówię się na wizytę i spytam jakie badania należy wykonać. Wg ovufriend termin porodu mam na 3 czerwca. Jestem ze Słupcy (woj wielkopolskie).
Fajnie ktos w koncu blizej mnie -
Lilka94 wrote:Dziewczyny nieśmiało dołączam do was. W poniedziałek 2 kreski na teście, według moich obliczeń to będzie koniec 4 tygodnia. Niestety mieszkam w UK i tutaj słabo z opieką we wczesnej ciąży i nie robią bety ani usg. Tak czy siak na usg wybiorę się gdzieś prywatnie za jakieś 2 tygodnie bo nie wytrzymam ale trochę się martwię bo jakoś nie mam objawów. Nie bola mnie piersi są tylko lekko powiększone, brzuch też jakoś nie pobolewa (tylko troszkę czułam w dniu testowania). I ogólnie jakoś tak nic.. A wy jak się czujecie?
Pozdrawiam i gratuluje wszystkim zafasolkowanym
Orientacyjnie na kiedy CI termin wychodzi?
Ja objawów tez nie mam.Dzisiaj moooże troche wiecej cycki czuje -
Dziewczyny!
Byłam w łazience i na papierze mam "brazowawe" plamienie. Nie wiem co w tej sytuacji zrobić. Przypomnę że biorę 2 razy dziennie duphaston. Nie wiem czy przyspieszyć wizytę u lekarza, czy dziś jeszcze coś robić. Panikuje.
Help.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
nick nieaktualnyJa plamilam bardzo długo,
Miałam krwiaka, a potem przyczyna plamien nie była już znana.
Uważam, że konsultacja to podstawa. 😀
Tym bardziej Olciak, że masz na swoim koncie straty. Więc to wymaga szybkiej interwencji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 17:44
-
yvonneSW wrote:Olciak , nie jestem panikarą ale kazde plamienie/krwawienie skonsultowalabym z lekarzem. Ja mialam różowe i u mnie niestety bylo to poronienie ale wiem ze takie plamienie jest dosc częste we wczesnej ciąży i nie oznacza nic złego. Dla świętego spokoju sprawdzilabym jednak
Nie mam numeru telefonu do mojej gin. Przyjmuje jutro popołudniu z tego co wiem. Czekać spokojnie do jutra?
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
yvonneSW wrote:Olciak ja akurat pojechalam na pogotowie.w tej sytuacji nie byłabym w stanie czekac
Na pogotowiu od razu ci pomogli? Ciekawe jak dzisiaj bo jest niedziela... matko nie mam pojęcia co robić.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
yvonneSW wrote:Ja bylam w tygodniu ale tak zrobili usg od razu. Moja kolezanka miala plamienie w 5-6tc i dali jej wieksza dawke duphastonu i minelo dzis juz jest w 9tc i wszystko jest ok
Ok zaraz spróbuje załatwić numer do gin, jak mi się nie uda pojadę do szpitala. Ale mam daleko i to jest najgorsze.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
yvonneSW wrote:Olciak Ty mialas niski progesteron , moze po prostu musisz wiecej go brac. Szkoda ze nie masz możliwości i skonsultować tego ze swoim gin
Też mi się tak wydaje. W każdej ciąży miałam taki progesteron.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
yvonneSW wrote:Olciak Ty mialas niski progesteron , moze po prostu musisz wiecej go brac. Szkoda ze nie masz możliwości i skonsultować tego ze swoim gin
-
Beti82 wrote:No wlasnie Olciak a ile tego dupka tęraz bierzesz?
2 tabletki dziennie.
Jedna rano jedną wieczorem.
Nie mogę załatwić numeru do mojej gin bo ona w przychodni takiej prywatnej przyjmuje a dziś tam zamknięte. Bije się z myślami co robić.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Olciak wrote:2 tabletki dziennie.
Jedna rano jedną wieczorem.
Nie mogę załatwić numeru do mojej gin bo ona w przychodni takiej prywatnej przyjmuje a dziś tam zamknięte. Bije się z myślami co robić.
Ja po 2 cb dostalam 6 szt dziennie przez tydzien pozniej po 3
Proga swojego w ciazy mialam 21 tzn w srode jak badalam -
Olciak wrote:Jedziemy z mężem do szpitala. Dam znać jak po.
Olciak lubi tę wiadomość