CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem z Wrocławia
Pozytywny test wyszedł mi w poniedziałek 23.09 byłam przeziębiona miałam młyn w pracy i chciałam naćpać się ibuprofenu, by jakoś przetrwać, ale coś mnie tknęło i zrobiłam test, a tu II kreski Pierwszą bete zrobiłam we środę 25.09 wyszło mi 99,85 po czym powtórzyłam w piątek 27.09 i mam 369,3
Na wizytę jestem zapisana dopiero ok 20 października z braku terminów, ale będę polować na wcześniejszy tak ok 7 tygodnia by już zobaczyć ewentualne serduszko. W pierwszej ciąży byłam zaraz po teście tak się podjarałam ;p Ale tym razem postawiłam na spokój.Beti82, PLPaulina lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
alicjaaa_d wrote:Nieee jednostki mam nmol/l 🤔
Wtedy Twoj prog o ile sie nie myle wyjdzie jakies 35 ale sprawdz sobie jeszcze dokladnie w necie -
Beti82 wrote:To trzeba przeliczyc na ng
Wtedy Twoj prog o ile sie nie myle wyjdzie jakies 35 ale sprawdz sobie jeszcze dokladnie w necie
Aaa no to spoko. To jest w miarę normalny, w takim razie nie kosmiczny 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 07:14
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Aaa no to spoko. To jest w miarę normalny, w takim razie nie kosmiczny 😁
alicjaaa_d lubi tę wiadomość
-
alicjaaa_d wrote:Beti może zrobimy listę z wizytami, która kiedy ma?
Dajcie namiary
Ja tak uparcie wypytuje skad jestescie bo moim zdaniem warto wiedziec.Czasem sie poleci szpital,lekarza.A z doswiadczenia wiem,ze jak jest duzo dziewczyn to sie nie zawsze pamieta gdzie ktora mieszka.Olciak lubi tę wiadomość
-
No pewnie, fajny pomysł z tym kto skąd jest ja jeszcze czekam na termin wizyty doktorek ma jutro zadzwonić do mnie
Olciak, Beti82 lubią tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Dziewczyny aktualizacja tak jak pisalam wyzej przy becie 4000 w piatek nie bylo nic na usg oprocz pogrubionego endometrium. Dzis w niedziele beta 7000 i na usk piekny pecherzyk z mala kreseczka w srodku ♡♡♡ wiek ciazy wg usg 4 tyg i 5dni. Jednak owulacja wystapila pozno bo dzis 44 dc.
Beti82, PLPaulina lubią tę wiadomość
-
Yamajka wrote:Dziewczyny aktualizacja tak jak pisalam wyzej przy becie 4000 w piatek nie bylo nic na usg oprocz pogrubionego endometrium. Dzis w niedziele beta 7000 i na usk piekny pecherzyk z mala kreseczka w srodku ♡♡♡ wiek ciazy wg usg 4 tyg i 5dni. Jednak owulacja wystapila pozno bo dzis 44 dc.
Znowu teraz po tej owu bylam w klinice i mi powiedzial gin,ze owu nie mialam po endometrium nie jest poowulacyjne bo ma tą kreske ...
I zglupialam totalnie -
Cześć dziewczyny!
Chyba i na mnie nadeszła pora😉 wczoraj zobaczyłam na teście dwie kreski. Dziś prawdopodobnie już 16dpo.
O mnie będzie bardzo krótko😉 mam 28 lat, staraliśmy się od roku, 16 września zrobiliśmy badanie nasienia, wyszło średnio ale jeden raz z zawirusowanym żelem conceive i oto jestem na fiolecie😋
Według OM jestem 5+1 ale ja mam późnawe owu i raczej jest 4+2. Termin wychodzi na 5.06😃
Edit: jestem z lubelszczyzny😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 11:31
alicjaaa_d, Olciak, Malinowa91, xKalax lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Cześć dziewczyny!
Chyba i na mnie nadeszła pora😉 wczoraj zobaczyłam na teście dwie kreski. Dziś prawdopodobnie już 16dpo.
O mnie będzie bardzo krótko😉 mam 28 lat, staraliśmy się od roku, 16 września zrobiliśmy badanie nasienia, wyszło średnio ale jeden raz z zawirusowanym żelem conceive i oto jestem na fiolecie😋
Według OM jestem 5+1 ale ja mam późnawe owu i raczej jest 4+2. Termin wychodzi na 5.06😃
Rozgość sięOchmanka lubi tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Cześć dziewczyny!
Edit: jestem z lubelszczyzny😉
Wstawiłas dzis nowego sikańca ?
Juz lece sprawdzicOchmanka, Olciak lubią tę wiadomość
-
Pewnie! Dziś już siurak jest szalenie różowy😉
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Pewnie! Dziś już siurak jest szalenie różowy😉
Lecisz jutro na bete ?Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:No widzialam,widzialam.Extra uczucie cooo ?
Lecisz jutro na bete ?Beti82 lubi tę wiadomość
-
Tzn kreska to mi chodzi ze w pecherzyku ze prawdopodobnie maly zarodek ale czekam 2 dni na kolejne usg
Olciak lubi tę wiadomość
-
Cześć, dołączam i ja. Wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszły piękne czerwone kreski. Mam 33 lata i to jest moja pierwsza ciąża. Po ślubie jestem 5 lat. Jutro odezwę się do lekarki i umówię się na wizytę i spytam jakie badania należy wykonać. Wg ovufriend termin porodu mam na 3 czerwca. Jestem ze Słupcy (woj wielkopolskie).
Yamajka, Olciak, Beti82, PLPaulina, alicjaaa_d, Foto_Anna, Daria78 lubią tę wiadomość