Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze co do wyprawki szpitalnej, to jakie oslonki na brodawki zamowilyscie albo macie sprawdzone żeby nie odklejały się bo rozmiar to wiadomo loteria?
Bez żadnego porównania wrzuciłam do koszyka tommee tippee uniwersalne bo myślałam, że będą pasowały jak uni, a są takie wysokie i szerokie po bokach, że kasa w błoto poszła... pomimo, że fajne cienkie i miłe w dotyku.
Będę musiała dokupić chyba z s albo m teraz, może z medeli żeby porównać, a najlepsze ze pewnie i tak tego nie użyje sie 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2022, 12:07
Did -
Ja też lubię orginalne imiona ale Zorian mi nie odpowiada. Mimo że różnica między Dorianem a Zorianem to tylko jedna literka to Dorian jak dla mnie brzmi fajnie a Zorian odrazu skojarzył mi się z Zorro. Ale wybór należy oczywiście do rodziców i jak im się podoba to mnie nic do tego.
Po piątkowej wizycie mała waży 680g. Ja w 4 tygodnie przybrałam równe 5 kg i mam się pilnować więc odstawiam cukry i słodycze. Pozwolę sobie na kawałek tylko przy niedzieli lub większej okazji. No i muszę wyruszyć na spacery bo na orbitreku mam za wysoki puls więc niestety na nim się nie poruszam. -
Did ja kupilam te osłonki z Aventa a od koleżanki dostałam z nuka o ile dobrze pamiętam... z racji tego że mam wielkie cycki sama kupiłam osłonkę L i przesadziłam..z kolei od koleżanki mam S i teoretycznie obejmuje całą brodawkę tylko że mam dużo miejsca między sutkiem, a tą osłonką więc tak chyba też nie powinno być...sama już nie wiem 🤷♀️ włożyłam do torby szpitalnej jedne i drugie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2022, 12:17
Did lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Did wrote:A jeszcze co do wyprawki szpitalnej, to jakie oslonki na brodawki zamowilyscie albo macie sprawdzone żeby nie odklejały się bo rozmiar to wiadomo loteria?
Bez żadnego porównania wrzuciłam do koszyka tommee tippee uniwersalne bo myślałam, że będą pasowały jak uni, a są takie wysokie i szerokie po bokach, że kasa w błoto poszła... pomimo, że fajne cienkie i miłe w dotyku.
Będę musiała dokupić chyba z s albo m teraz, może z medeli żeby porównać, a najlepsze ze pewnie i tak tego nie użyje sie 😔Did lubi tę wiadomość
-
Ona_89' wrote:Masakra. 39km ode mnie był wybuch na Ukrainie. Było widać i słychać 😱
U koleżanki drżały szyby...24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Did wrote:A jeszcze co do wyprawki szpitalnej, to jakie oslonki na brodawki zamowilyscie albo macie sprawdzone żeby nie odklejały się bo rozmiar to wiadomo loteria?
Będę musiała dokupić chyba z s albo m teraz, może z medeli żeby porównać, a najlepsze ze pewnie i tak tego nie użyje sie 😔
Ja miałam z Avent , były ok. Rozmiar miałam m .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Ona_89' wrote:Masakra. 39km ode mnie był wybuch na Ukrainie. Było widać i słychać 😱
U koleżanki drżały szyby...
Matko ...ja to się boje ze nam chłopaków zabiorą na ćwiczenia,a my zaraz rodzimy...od 1kwietnia są nabory.
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Matko ...ja to się boje ze nam chłopaków zabiorą na ćwiczenia,a my zaraz rodzimy...od 1kwietnia są nabory.24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
U koleżanki drżały szyby... -
Misiaa wrote:Ja to mam nadzieję że mojego nie wezmą, skończy w tym roku 45 lat i w wojsku wcześniej nie był..
Biorą każdego od 18rz do 55rz...
Mąż się dowiadywał.
Podobno nawet z kat D biorą .
Jedyne wyjście to trwały uszczerbek na zdrowiu aby nie iść. Wcześniej można było pisać odwołanie jak małe dziecko bądź mąż utrzymywał rodzinę ,a teraz nic . Idziesz sam albo Cię doprowadza ,mało tego za niestawienie grozi więzienie... Dlatego ja mam nadzieję,że to się uspokoi .
Wiem też że nabór będzie szedł województwami.
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Biorą każdego od 18rz do 55rz...
Mąż się dowiadywał.
Jedyne wyjście to trwały uszczerbek na zdrowiu aby nie iść. Wcześniej można było pisać odwołanie jak małe dziecko bądź mąż utrzymywał rodzinę ,a teraz nic . Idziesz sam albo Cię doprowadza ,mało tego za niestawienie grozi więzienie... Dlatego ja mam nadzieję,że to się uspokoi .
Wiem też że nabór będzie szedł województwami.
Ej dziewczyny bez obrazy jak któraś ma w rodzinie ale już widzę tych „Januszy” 50-kilkuletnich na naborze… będą przydatni jak świni siodło….
-
Domi93 wrote:Biorą każdego od 18rz do 55rz...
Mąż się dowiadywał.
Wiem też że nabór będzie szedł województwami.24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Będę musiała dokupić chyba z s albo m teraz, może z medeli żeby porównać, a najlepsze ze pewnie i tak tego nie użyje sie 😔 -
Annie_ wrote:Ej dziewczyny bez obrazy jak któraś ma w rodzinie ale już widzę tych „Januszy” 50-kilkuletnich na naborze… będą przydatni jak świni siodło….
Ja też o tym pomyślałam ... Ale właśnie to ćwiczenia są dlatego chcą w razie w przygotowac każdego kto później będzie wzywany na wojnę 🙂
To będzie nauka m.in jak posługiwać się bronią itp
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Gdynianka41 wrote:Ja narazie nie kupuje dopiero jeżeli będę potrzebne, to mąż podjedzie do sklepy i kupi.
Ja też nie kupuje ,kupię jak będą potrzebne 🙂Gdynianka41, Ona_89' lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔