Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy_87 wrote:Ja kupię, tylko mam pamięć złotej je rybki, nie pamietam jaki rozmiar i firma
Ostatnio mąż kupował i trafił w 10.juz w szpitalu potrzebowałam.
Do laktatora miałam dodana miarkę na rozmiar sutkow, to sprawdzę.
No właśnie u nas też mąż kupował jak byłam w szpitalu ,teraz przeczekam .
Na laktator i nakładki oraz wszystko co związane z kp czekam do urodzenia jak to będzie wyglądało. Biustonosz do karmienia kupiłam ale wzięłam ten z Lidla a on to taki fajny że i na co dzień może być 😃Gdynianka41 lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Na małe brodawki rozmiarowo są super z baby ono- z takim zielonym napisem get redy. Kupiłam avent i Canpol najpierw i były duże mimo że s, dopiero te baby ono idealnie pasowały. Nie są też takie sztywne przez co łatwiej dziecku łapać. Pierwsze dziecko piło przez kapturki 3 miesiące A potem normalnie samą pierś. Tak samo majtki poporodowe z Canpol czy inne się zupełnie nie sprawdziły, a te baby ono super, zwłaszcza przy ranie na brzuchu. Tylko muszą być z tej serii z zielonym napisem.
A wy mi może podpowiecie, gdzie oprócz vinted mogę nabyc w dobrej cenie kokon? Widziałam, że już macie sporo z wyprawki zrobione 💗 -
Love22 wrote:Na małe brodawki rozmiarowo są super z baby ono- z takim zielonym napisem get redy. Kupiłam avent i Canpol najpierw i były duże mimo że s, dopiero te baby ono idealnie pasowały. Nie są też takie sztywne przez co łatwiej dziecku łapać. Pierwsze dziecko piło przez kapturki 3 miesiące A potem normalnie samą pierś. Tak samo majtki poporodowe z Canpol czy inne się zupełnie nie sprawdziły, a te baby ono super, zwłaszcza przy ranie na brzuchu. Tylko muszą być z tej serii z zielonym napisem.
A wy mi może podpowiecie, gdzie oprócz vinted mogę nabyc w dobrej cenie kokon? Widziałam, że już macie sporo z wyprawki zrobione 💗
Ja kupiłam na allegro ten XXL i przyszedł naprawdę fajny za fajna cenę bo 120zl kosztował 🙂Love22 lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Dziewczyny a może macie do polecenia jakiegos sprzedawcę na allegro jeśli chodzi o tapety bądź naklejki ? Znalazłam świetna tapetę motyw las 😃 zastanawiam się nad tym jak ta tapeta będzie wyglądała czy nie podrze się przy przyklejaniu 🙈🙈
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Kapturki super są z medeli, wsZytskie moje koleżanki miały te i rewelacyjnie się sprawdzały
najczęściej używany to M. Ważne aby miały kształt stożka bo leżą dalej na języku dziecka i szybciej maluszek łapie o co chodzi a do szpitala dobrze je mieć bo jakby dziecko miało problem z załapaniem to są na już a koszt nie jakiś tragiczny
-
Te kapturki mają przedłużyć sutek, spowodować że jest bardziej uchwytny, a i jak bolą brodawki na początku to ten silikon trochę chroni, ja na pewno będę ich używać bo mam krótkie sutki, na pewno z czasem się wyciągną pod wpływem karmienia ale na początek będą mi potrzebne
-
Majeczk@ wrote:Te kapturki mają przedłużyć sutek, spowodować że jest bardziej uchwytny, a i jak bolą brodawki na początku to ten silikon trochę chroni, ja na pewno będę ich używać bo mam krótkie sutki, na pewno z czasem się wyciągną pod wpływem karmienia ale na początek będą mi potrzebne
Kapturki tak, ale chodzi o te osłonki formujące - one też podobno pomagają z krótkimi bądź wklęsłymi sutkami . Ale na same brodawki nie mają osłonki ,a tego nie widziałam ani nie używałam 🤔
Same kapturki i myślę czy to nie będzie fajniejsze niż kapturki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2022, 21:02
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Te muszle takie ? Jesli o to chodzi to moim zdaniem to badziewie xd ale każdy patrzy co mu potrzebne bo one tak jakby zasysają otoczk i brodawkę i mają niby ja wyciągać a w rzeczywistości tworzą taka gamole z którą dziecko sobie nie radzi, ale mówię jeśli komuś się sprawdzaja to fajnie ja je widziałam u koleżanki i po jednym dniu wywaliła
-
Majeczk@ wrote:Te muszle takie ? Jesli o to chodzi to moim zdaniem to badziewie xd ale każdy patrzy co mu potrzebne bo one tak jakby zasysają otoczk i brodawkę i mają niby ja wyciągać a w rzeczywistości tworzą taka gamole z którą dziecko sobie nie radzi, ale mówię jeśli komuś się sprawdzaja to fajnie ja je widziałam u koleżanki i po jednym dniu wywaliła
Nie używałam tego , zastanawiałam się właśnie jak to działa to są fajnie opisane 🤣🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Ona_89' wrote:Chyba temat już był, ale nie chce mi się szukać. Jakie żele do mycia kupujecie?24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Słuchajcie a jakie są aktualne zalecenia - po kąpieli smaruje się dzieciaczki balsamem, oliwką?I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
ewe90 wrote:Słuchajcie a jakie są aktualne zalecenia - po kąpieli smaruje się dzieciaczki balsamem, oliwką?