X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2022
Odpowiedz

Czerwiec 2022

Oceń ten wątek:
  • Kasia86 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2022, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Limosa. Nie umiem tego zrobić z telefonu ale pisałam na grupie aby dziewczyny dodały nowy link

h44eugpjsrlghhn9.png
  • Kasia86 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2022, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limosa wrote:
    Dziewczyny, czy któraś z Was może mi wysłać link do grupy na Facebooku? Chciałam wrócić do Was, ale link z forum nie działa 😔
    . To ten co dodała Majeczka@

h44eugpjsrlghhn9.png
  • Annie_ Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2022, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limosa wrote:
    Dziewczyny, czy któraś z Was może mi wysłać link do grupy na Facebooku? Chciałam wrócić do Was, ale link z forum nie działa 😔
    https://fb.me/g/eNNDIBppd/RYO4UtrZ
    Spróbuj może na tym. Teraz wygenerowałam

h84f20mmgjau13ca.png

0d1ygzu3m5qxv5s4.png
  • Kathy Leonia Nowa

Wysłany: 25 kwietnia 2022, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja obecnie 33 tydzień ciąży. Dzidzia kopie jak szalona...

jeśli macie ochotę poczytać o moich perypetiach ciążowych to zapraszam: https://kathyleonia88.blogspot.com/2022/04/2892-ciazowe-perypetie-cz-6-ruchy.html

• Limosa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2022, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaa, przekopałam wszystkie wątki z Twoim udziałem, by znaleźć tę jedną informację.
    Gratulacje!!! Jesteś największą wojowniczką jaką znam!!! Aż mi się łza w oku zakręciła ze wzruszenia gdy przeczytałam, że Bartuś jest już z Tobą ❤️
    Dużo zdrowia dla maluszka i dla Ciebie - życzę lekkiego połogu!

3jgx90bvoj1fla1b.png
  • Kasia86 Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2022, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Misiaa

h44eugpjsrlghhn9.png
  • Marzensia Znajoma

Wysłany: 17 czerwca 2022, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny chciałam przekazać wam informacje
    1.06.2022 r godz 14.11 synek (2790 g 53 cm) i o godz 14.12 córeczka (2630 g 51 cm)
    Na świat przyszły moje dzieciątka
    💞 😊 😊 Pozdrawiam

‹‹ 199 200 201 202 203
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ