Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2022
Odpowiedz

Czerwiec 2022

Oceń ten wątek:
  • Kasia86 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2022, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Limosa. Nie umiem tego zrobić z telefonu ale pisałam na grupie aby dziewczyny dodały nowy link

h44eugpjsrlghhn9.png
  • Kasia86 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2022, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limosa wrote:
    Dziewczyny, czy któraś z Was może mi wysłać link do grupy na Facebooku? Chciałam wrócić do Was, ale link z forum nie działa 😔
    . To ten co dodała Majeczka@

h44eugpjsrlghhn9.png
  • Annie_ Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2022, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limosa wrote:
    Dziewczyny, czy któraś z Was może mi wysłać link do grupy na Facebooku? Chciałam wrócić do Was, ale link z forum nie działa 😔
    https://fb.me/g/eNNDIBppd/RYO4UtrZ
    Spróbuj może na tym. Teraz wygenerowałam

h84f20mmgjau13ca.png

0d1ygzu3m5qxv5s4.png
  • Kathy Leonia Nowa

Wysłany: 25 kwietnia 2022, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja obecnie 33 tydzień ciąży. Dzidzia kopie jak szalona...

jeśli macie ochotę poczytać o moich perypetiach ciążowych to zapraszam: https://kathyleonia88.blogspot.com/2022/04/2892-ciazowe-perypetie-cz-6-ruchy.html

• Limosa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2022, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaa, przekopałam wszystkie wątki z Twoim udziałem, by znaleźć tę jedną informację.
    Gratulacje!!! Jesteś największą wojowniczką jaką znam!!! Aż mi się łza w oku zakręciła ze wzruszenia gdy przeczytałam, że Bartuś jest już z Tobą ❤️
    Dużo zdrowia dla maluszka i dla Ciebie - życzę lekkiego połogu!

3jgx90bvoj1fla1b.png
  • Kasia86 Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2022, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Misiaa

h44eugpjsrlghhn9.png
  • Marzensia Znajoma

Wysłany: 17 czerwca 2022, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny chciałam przekazać wam informacje
    1.06.2022 r godz 14.11 synek (2790 g 53 cm) i o godz 14.12 córeczka (2630 g 51 cm)
    Na świat przyszły moje dzieciątka
    💞 😊 😊 Pozdrawiam

‹‹ 199 200 201 202 203
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ