Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy, ja rozmawiałam, jest to szczepienie zalecane w 32 tc
Słuchajcie a u mnie kiepskie wieści, wyszedł mi pozytywny test na covid, z objawów tylko katar i ból gardła, byłam szczepiona 3 dawkami i rok temu też chorowałam, ech... Moje samopoczucie jest ok ale mam stresa, czy to nie wpłynie w jakiś sposób na dziecko -
Bella mam kilka znajomych ktore przeszly w ciazy covid i z maluszkami wszystko dobrze24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyMoja lekarka jest ogólnie za wszystkimi szczepieniami, już wcześniej dostałam liste od innego lekarza na co warto się zaszczepić i na poprzedniej wizycie po prostu zapytałam kiedy mogę. szczepienie na krztusiec jest bezpieczne dla kobiety w ciąży a małemu dziecku może uratować życie dopóki sam nie zostanie zaszczepiony. Te choróbsko niestety powraca do nas w ostatnich czasach, a że mamy teraz napływ ludności ze Wschodu to i patogeny łatwiej się mieszają...
Dobrze, że historie tych znajomych mają dobry finał i z maluszkami wszystko ok
Linadelpalina zdrowia 😘! A jakie masz objawy? -
nick nieaktualny
-
Linadelpalina wrote:Ból głowy, kości, brak sił i obrzęknięte gardło, teraz dreszcze.
Co do krztuśca to tu jest zalecenie szczepienie nie oamietam pomiędzy którymi tygodniami. Refundowane dla mamy i partnera