Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
aannkka wrote:Ej no świetnie wyglądacie 😍
Te zdj to są jakieś oszukane wiesz , jakiś ten brzuch mi wychodzi mniejszy niż jest w rzeczywistości 🤣 albo to moje lustra kłamią 😆😆
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Dziewczyny nosicie hybrydy ?
Jak z porodem robicie ?
Wydaje mi się ,że jeśli u nóg nie będą pomalowane to na ręce nie będą nic mówić nie? Bynajmniej ja tak mam zamiar zrobić .Gdynianka41 lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Dziewczyny nosicie hybrydy ?
Jak z porodem robicie ?
Wydaje mi się ,że jeśli u nóg nie będą pomalowane to na ręce nie będą nic mówić nie? Bynajmniej ja tak mam zamiar zrobić .
Co do zasilku z Zusu ja dostaje kwote mniej wiecej taka sama bo to jest srednia z ostatnich 12 miesiecy pracy24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Co do ruchów to leżałam właśnie na boku i syn zapodał mi takiego kopa ze aż krzyknęłam i mi się słabo zrobiło. To było 10 minut temu a nadal boli 🙄
Jak z porodem robicie ?
Wydaje mi się ,że jeśli u nóg nie będą pomalowane to na ręce nie będą nic mówić nie? Bynajmniej ja tak mam zamiar zrobić .
Mnie położna już wcześniej uprzedziła żeby ściągnąć bo oni nie tylko pod pulsoksymetr potrzebują ale patrzą tez na kolor. Nie pamietam o co dokładnie chodziło ale jak paznokcie podczas porodu zmieniają kolor na jakiś tam to złe.
-
Annie o tej zmianie kolory paznokci mi tez mowili..24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Annie_ wrote:Co do ruchów to leżałam właśnie na boku i syn zapodał mi takiego kopa ze aż krzyknęłam i mi się słabo zrobiło. To było 10 minut temu a nadal boli 🙄
Mnie położna już wcześniej uprzedziła żeby ściągnąć bo oni nie tylko pod pulsoksymetr potrzebują ale patrzą tez na kolor. Nie pamietam o co dokładnie chodziło ale jak paznokcie podczas porodu zmieniają kolor na jakiś tam to złe.
Tak ale właśnie podobno odchodzą od tego i w razie w można mieć byleby stopy były bez niczego ( nawet lakier bezbarwny odpada )
Ewentualnie może ten jeden zostawić . Przy pierwszym porodzie nikt na to uwagi nie zwracał i właśnie ciekawa jestem jak to teraz wygląda , ale właśnie...to pewnie zależy od szpitala
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
A ja dziś taka gimnastykę zaliczyłam masakra xd postanowiłam ogolić bikini i tragedia xd czułam się jak słoń w składzie porcelany, jak nie brzuch to biust mi zastania i za mało tak żeby to wszytsko poodsuwać.... U Was też to tak wygląda ? ^^ do porodu to ja nie wiem jak tam się ogole
-
Limosa wrote:W ogóle dziewczyny, które są na zwolnieniu lekarskim, mam do Was pytanie. Czy zasiłek z ZUS-u jest równy Waszemu wynagrodzeniu sprzed ciąży? Ja miałam 1/3 mca płacone jeszcze przez pracodawcę, pozostałe 2/3 miał zapłacić ZUS. Dostałam wypłatę w odpowiedniej wysokości w stosunku do ilości dni i zasiłek za te 20 dni, ale wynosi on 1/3 tego co dostałam od pracodawcy...Łącznie "uciułałam" połowę miesięcznego wynagrodzenia..
Te zusowskie płaci pracodawca? Bo ja też miałam 1 miesiąc tak, że 10 dni pracodawca ze swojego budżetu, a później też pracodawca Tylko to co ZUS mu wysłał i... mam płacone więcej niż zarabiam bo oni to zliczają z jakiejś średniej z roku czy iluś. Najlepiej księgowa Ci wyjaśni dlaczego to tak jest policzone.Did -
Jak z porodem robicie ?
Wydaje mi się ,że jeśli u nóg nie będą pomalowane to na ręce nie będą nic mówić nie? Bynajmniej ja tak mam zamiar zrobić . -
Majeczk@ wrote:A ja dziś taka gimnastykę zaliczyłam masakra xd postanowiłam ogolić bikini i tragedia xd czułam się jak słoń w składzie porcelany, jak nie brzuch to biust mi zastania i za mało tak żeby to wszytsko poodsuwać.... U Was też to tak wygląda ? ^^ do porodu to ja nie wiem jak tam się ogole
na koniec zrobiłam inspekcję lusterkiem... no i trzeba było co nieco poprawić 🙈I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Jak z porodem robicie ?
Wydaje mi się ,że jeśli u nóg nie będą pomalowane to na ręce nie będą nic mówić nie? Bynajmniej ja tak mam zamiar zrobić .Did -
Oni przez płytkę paznokcia mogą zobaczyć czy poziom natlenienia jest ok, do cięcia dodatkowo idzie pulsoksymetr, ale wiadomo są nagłe przypadki i myślę, że wtedy nawet nikt nie patrzy tylko szybko działają
-
Majeczk@ wrote:A ja dziś taka gimnastykę zaliczyłam masakra xd postanowiłam ogolić bikini i tragedia xd czułam się jak słoń w składzie porcelany, jak nie brzuch to biust mi zastania i za mało tak żeby to wszytsko poodsuwać.... U Was też to tak wygląda ? ^^ do porodu to ja nie wiem jak tam się ogole
Did lubi tę wiadomość
-
Jak z porodem robicie ?
Wydaje mi się ,że jeśli u nóg nie będą pomalowane to na ręce nie będą nic mówić nie? Bynajmniej ja tak mam zamiar zrobić . -
Mam identyczne,walczę tak co tydzień 🤣🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Mam identyczne,walczę tak co tydzień 🤣🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
aannkka wrote:Ja ściągam do cięcia na dłoniach , ale stopy sobie odpicuje 😂😂😂😂
Kurcze to ja wolę dłonie bo te stopy to ja nie wiem jak ja zrobię , ostatnio juz paznokcie obciąć było wesoło 🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Kurcze to ja wolę dłonie bo te stopy to ja nie wiem jak ja zrobię , ostatnio juz paznokcie obciąć było wesoło 🤣