Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi dla mnie Zorian to juz za duża ekstrema.. ale zależy kto co lubi;)
Jeśli chodzi o materac to ja mam z Fiku Miku lateksowo-kokosowy24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Dorian u nas często spotykane.
A w Zorianie zaintrygowało mnie jego znaczenie - szczęście 😃
No i Pasuje do imienia Fabian 🤣🤣🤣
Ale właśnie takie dziwne strasznie 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2022, 21:20
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Misiaa wrote:Domi dla mnie Zorian to juz za duża ekstrema.. ale zależy kto co lubi;)
Jeśli chodzi o materac to ja mam z Fiku Miku lateksowo-kokosowy
Właśnie o takim materacu myślalam 🙂
Ok jest ?
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Właśnie o takim materacu myślalam 🙂
Ok jest ?24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Domi93 wrote:Powiedzcie mi ,co sądzicie o imieniu Zorian ? 😃
Jest tyle imion, że to akurat nie byłoby na naszej liście. Ale to moje zdanie. -
Również nie słyszałam o takim imieniu. Na pewno oryginalne, ale jestem z czasów kiedy to imię było Patrycja było modne i bardziej wymyślne. Całe życie swojego imienia nie lubię 😏 ale to z reguły tak bywa, że swojego imienia się nie lubi.
Tak czy inaczej Zorian jest totalnym przeciwieństwem mojej tradycyjnej Aleksandry. Najważniejsze, żeby Wam się podobało, na dziecko nie macie wpływu ono dopiero za kilkanaście lat się wypowie 😊 -
Uwielbiam oryginalne imiona!! Pierwszy raz takie słyszę i jest wyjątkowe i świetne! Nie lubię przeciętności.
A ja mam materacyk, który już był w dostawce.. Myślałam, ze może taki zostać.. Myślicie, ze trzeba kupić nowy?? Ten jest oryginalny od dostawki snuzpod i jest jakby z takiej gąbki? Pianki? Dość cienki i raczej miękki -
Linadelpalina wrote:Uwielbiam oryginalne imiona!! Pierwszy raz takie słyszę i jest wyjątkowe i świetne! Nie lubię przeciętności.
A ja mam materacyk, który już był w dostawce.. Myślałam, ze może taki zostać.. Myślicie, ze trzeba kupić nowy?? Ten jest oryginalny od dostawki snuzpod i jest jakby z takiej gąbki? Pianki? Dość cienki i raczej miękki
Też miałam taki cienki w dostawce, zwykła gąbka 2-3 cm i wymieniłam na ponad dwa razy grubszy i twardszy chociaż w instrukcji jest napisane żeby używać ten co jest, to jakoś nie miałam zaufania. Myślę, że to okaże się po jakimś czasie czy odkształca sie zależy jakie dziecko wagowo, ale chyba polecane są średnio bądź twarde materace. Jak zamawiałam to znowu polecali kokos z pianka wysokoelastyczna, a lateksu samego nie bo on dopasowuje się do ciała, a u noworodka to nie jest wkazane, ale tyle opinii czytałam, ze sama zgłupiałam i zdałam się na polecenie w sklepie już nie wgłębiając się dalej w tematy.
Did -
Domi93 wrote:Dziewczyny nie kojarzę czy był ten temat chyba nie 🙈
Materac 😃
Za czasów starszaka najlepsze były te kokosowe ,a teraz ? Jaki materac kupić ? -
Ja przy starszym 7 lat tu w gryka-kokos miałam robaki takie maleńkie a tylko jeden raz nie miałam podkładu i nasiusial na materac... Nigdy wiecej
-
Linadelpalina wrote:Uwielbiam oryginalne imiona!! Pierwszy raz takie słyszę i jest wyjątkowe i świetne! Nie lubię przeciętności.
A ja mam materacyk, który już był w dostawce.. Myślałam, ze może taki zostać.. Myślicie, ze trzeba kupić nowy?? Ten jest oryginalny od dostawki snuzpod i jest jakby z takiej gąbki? Pianki? Dość cienki i raczej miękki
Ja w dostawcę nie kupuje nowego ,będzie ten co w zestawie , dostawki długo używać nie będziemy .
Już taki lepszy chce do łóżeczka tylko 🙂Linadelpalina, Ona_89' lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Zgadzam się, do tego stałego łóżeczka później też kupuje lepszy materac może być wtedy i lateks bo taki mam sama i śpi się rewelacyjnie.
Trudne wybory bo jak zwykle dla dzieci chcemy jak najlepiej I przez to często dajemy się nabrać na te wszystkie chwyty marketingowe.
Ile ludzi tyle opinii. Zwariować można 😅 a jak kogoś 1 dziecko, to już w ogóle ma dylematy bo nie ma porównania, ja po nocach siedzę i się zastanawiam to czy tamto 😅Did