👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka, ależ super brzuszek! 😁
Mi z kolei ostatnio cukry zaczęły spadać. Mimo że jem to co wcześniej. No i na testach domowych codziennie zabarwia mi się pasek od ketonow. Lekarz twierdzi, że zapewne się głodzę 🤦♀️
Wyjmuję dziś w końcu walizkę z szafy i zacznę się wreszcie pakować. -
Namisa, Oleczek, Ani0nka, edka85 lubią tę wiadomość
-
Piękne brzuszki macie dziewczyny! I na spokojnie kazda z nas wroci do swojej formy, tylko trzeba czasu. Wiadomo ze teraz na końcówce człowiek już się czuje momentami taki wielki, nieporadny i ociężały, ale to minie szybko. Nasze ciała robią teraz niesamowita robotę 💪❤️
U mnie tak to się prezentuje, na dzien przed ciążą donoszona.
Miesiąc temu było 77 kg na wadze, czyli +14 - dzis już może być nawet +16. Mam 164 cm wzrostu, to moja najwyższa waga w życiu. Ale zawsze kiedy mam gorsze dni związane z przyrostem wagi patrzę na swoją starsze siostry które w ciążach tyłuy bardzo podobnie do mnie. Ostatnio wkręciły sie w chodzenie z kijkami i teraz ważą nawet mniej niż przed ciążami, maja pieknie wyrzezbione ciala - nie moge sie na nie napatrzec! 🤩 Aktywność fizyczna, odżywcza mądra dieta, trochę czasu i wszystkie wrócimy do formy, niezależnie czy przytyliśmy 10 kg czy może 30.Oleczek, Ani0nka, edka85 lubią tę wiadomość
-
Hejka. Ja mam dyszkę na plusie i jakoś wielce wielce po mnie nie widać tego aż tak. Nie wiem jak wrzucić zdjęcie więc sobie daruję. Dzisiaj zapadła decyzja przez Panią Profesor, szefową kliniki, że będą robić mi cesarskie cięcie, z racji tej kolizji pępowinowej, bo w przypadku mocnego skurczu, gdyby tętno mocno spadało, to wtedy i tak zrobią cc, więc wolą zaplanować to od razu. Nie wiem kiedy będą robić, bo wolą Nie robić na zimno tylko poczekać na jakąś akcje skurczową, dlatego mam sobie masować brodawki podczas porannego ktg żeby zobaczyć czy piszą ssię jakieś skurcze. Jak się pojawią to mnie wezmą na cc a jeśli nie, to planowana będzie w czwartek lub piątek, więc data 26.05 bardzo prawdopodobna !
Ani0nka, dracaena, Martyna175, Ewk@, edka85 lubią tę wiadomość
🩷 Julka 25.05.2023 -
Ulcia9112 wrote:Hejka. Ja mam dyszkę na plusie i jakoś wielce wielce po mnie nie widać tego aż tak. Nie wiem jak wrzucić zdjęcie więc sobie daruję. Dzisiaj zapadła decyzja przez Panią Profesor, szefową kliniki, że będą robić mi cesarskie cięcie, z racji tej kolizji pępowinowej, bo w przypadku mocnego skurczu, gdyby tętno mocno spadało, to wtedy i tak zrobią cc, więc wolą zaplanować to od razu. Nie wiem kiedy będą robić, bo wolą Nie robić na zimno tylko poczekać na jakąś akcje skurczową, dlatego mam sobie masować brodawki podczas porannego ktg żeby zobaczyć czy piszą ssię jakieś skurcze. Jak się pojawią to mnie wezmą na cc a jeśli nie, to planowana będzie w czwartek lub piątek, więc data 26.05 bardzo prawdopodobna !
-
No to się zaczyna dziać ❤️ data 26 05 oby się udała 🙂
Kolejne czkawki już czuje typowo na dole,niech tak zostanie 🙂
Japitole,drugi tydzień remontu,a ja marzę,żeby się skończył,a tu końca nie widać...jutro wybywamy do mamy,i ja liczę na cud,że do soboty Pan skończy 🙏 już mam wizję,że rodzę,a położna przychodzi w ten syfek i gotowa nam niebieską kartę założyć 😂 ja to w ogóle mam takie wizje,że masakra. Dzisiaj jeszcze Młody miał iść do pekola,ale zostawiłam go,bo niby jelitowka panuje. Dzwoniłam do pekola,panie nic nie wiedzą...jutro idzie,bo od mamy go dowozić nie będę 🙄 -
korallik wrote:Ja mam jutro wizytę, a dziś mi synka do łóżka powaliło...goraczka, katar, kaszel, rozwolnienie. Omg...
A ja znowu z rozkmina...czy któraś z Was jest po cesarce i z cukrzyca i insuliną? Na kiedy dostajecie skierowanie do szpitala?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2023, 16:09
-
Anulka87 wrote:A ja się właśnie załamałam,czuje czkawkę u góry....😭😭😭
u mnie tez czkawka u gory, a na wizycie glowka na doleAnulka87 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2020
2021 /2022 Przewlekle zapalenie endometrium, usuniety polip
3 histeroskopie, biopsja, 2 antybiotykoterapie
Pazdziernik 2022 planowane IUI, zamiast tego niespodzianka i 2 kreski
Termin: czerwiec 2023, bedzie coreczka! -
Anulka87 wrote:O nie... najgorzej...🥺 Ja się właśnie boje tych chorób na ostatku ciąży...🥺
A ja znowu z rozkmina...czy któraś z Was jest po cesarce i z cukrzyca i insuliną? Na kiedy dostajecie skierowanie do szpitala?
Ja miałam cc 39 +4 o ile pamiętam. Myślałam że zrobią wczesbiej, ale chcieli poczekać aż skończę 39 tc.