👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadulka wrote:U mnie po tej nospie te skurcze okropnie nieprzyjemne bolą mocno ale są do przeżycia
zobaczymy czy sie uspokoją czy rozkręca max 🙉Nadulka lubi tę wiadomość
-
Anulka87 wrote:To też zaczynamy ściskać kciuki! Dobrze kojarzę,że też masz gbs dodatni? Co Ci lekarz powiedział?
Dziekuje ❤️Anulka87 lubi tę wiadomość
01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
Dziewczyny z balkonikami, jak się czujecie? Po jakim czasie założyli Wam ktg? Krwawicie troszkę?
-
Uff, dzieje się. Ciekawe czy któraś jeszcze zdąży na maj
Nadulka, ja to wciąż nie mogę pojąć jak nospa może wywołać skurcze 😲 -
edka85 wrote:Uff, dzieje się. Ciekawe czy któraś jeszcze zdąży na maj
Nadulka, ja to wciąż nie mogę pojąć jak nospa może wywołać skurcze 😲
Z córka tez brałam nospe i w szpitalu tez mi podały bo rozwarcie nie szło i oni chyba w ten sposób sprawdzają czy się rozkręci czy to jeszcze nie poród
Szczerze nie mam pojęcia słucham lekarza i tyle 🫣😂01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
Ja mam skurcze co 2 minuty, obym zasnęła i jutro rano oksy z moim lekarzem
Nadulka lubi tę wiadomość
-
Ja już po porodzie... Jest pierwsze sn choć nie do końca bo miałam balonik, oxy i znieczulenie... No nie dałam rady bez, wymieklam przy 5cm ;p ale najważniejsze że jest z nami Dorotka 31.05 3160 chyba ;p bo za duże emocje żebym zapamiętała ;p
zazu, Nadulka, aeiouy, Anulka87, smoothie, Ani0nka, Mal86, Sunday_92, Kalolika, edka85, Mrówka88, Ulcia9112, Ewk@, Loki lubią tę wiadomość
-
Kapod wrote:Ja już po porodzie... Jest pierwsze sn choć nie do końca bo miałam balonik, oxy i znieczulenie... No nie dałam rady bez, wymieklam przy 5cm ;p ale najważniejsze że jest z nami Dorotka 31.05 3160 chyba ;p bo za duże emocje żebym zapamiętała ;p