👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi pozwolili tylko paracetamol od wyjścia ze szpitala dwie tabletki co 6 godzin a wczoraj dostałam bardzo dużych boli głowy myślałam że zatoki ale okazało się że to zespół popunkcyjny i już sobie z nim nie radzę mogę tylko leżeć a internista nie pozwolił innych leków i nie chciał dać nic oprócz paracetamolu .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2023, 18:13
-
Ja po wizycie, rozwarcie 2.5cm, główka napiera, lekarz mówi, że tylko skurczy brakuje, a tak to już wszystko gotowe do porodu. Mam skierowanie na indukcję na środę, ale podobno na 75% się raczej akcja sama rozkręci.
Teraz krwawię po badaniu, jak nie przestanie w ciągu 3 godzin to mamy jechać do szpitala. -
Sunday_92 wrote:Ja po wizycie, rozwarcie 2.5cm, główka napiera, lekarz mówi, że tylko skurczy brakuje, a tak to już wszystko gotowe do porodu. Mam skierowanie na indukcję na środę, ale podobno na 75% się raczej akcja sama rozkręci.
Teraz krwawię po badaniu, jak nie przestanie w ciągu 3 godzin to mamy jechać do szpitala.
Jak żywo czerwona krew to jedz do szpitala. Ja ostatnio tak wylądowałam w szpitalu prze takie czerwone plamienia na obserwacji. -
Ani0nka, gratulacje!!!
Sunday, ja po takim badaniu szyjki w ciągu dwóch dni rodziłam. Warunki masz naprawdę dobre. A jak ci zrobił masaż szyjki, to nie ma bata - akcja musi się zacząć sama.
Po każdym masażu miałam plamienia jeszcze do następnego dnia. To było związane z rozwieraniem szyjki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2023, 21:48
Sunday_92 lubi tę wiadomość
-
Asik 123 wrote:Ojej chyba lepiej jak samo się rozkręci, bardzo Ci tego życzę!
Jak żywo czerwona krew to jedz do szpitala. Ja ostatnio tak wylądowałam w szpitalu prze takie czerwone plamienia na obserwacji.
-
Dziewczyny, ale jestescie dzielne ❤
No i gratulacje dla nowych mamusiek ❤Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Sunday_92 wrote:Na razie na spokojnie, bo lekarz widział jak to wygląda, miał całą rękawiczkę we krwi i na fotel poleciało, ewidentnie po badaniu, powiedział, że jak nie przestanie w ciągu 3 godzin to wtedy jechać (ja też jestem na heparynie, więc u mnie wszelkie krwawienia obfitsze). Ale już widzę, że ustaje.
-
Ani0nka wrote:Dzień dobry ♥️ Nadia jest juz z nami! Siłami natury 4060g! W 3 godzinki od podania oksytocyny godz. 13:10
Fantastycznie!!Starania od 01.2020
2021 /2022 Przewlekle zapalenie endometrium, usuniety polip
3 histeroskopie, biopsja, 2 antybiotykoterapie
Pazdziernik 2022 planowane IUI, zamiast tego niespodzianka i 2 kreski
Termin: czerwiec 2023, bedzie coreczka! -
Dziękuję za wszystkie gratulacje ♥️♥️♥️ na fb wrzucę fotkę 😄 mały ssak non stop chce cycy wiec nie mam zbytnio czasu na sen 😏
Kalolika, Sunday_92, Loki lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Ani0nka, gratulacje!!!
Sunday, ja po takim badaniu szyjki w ciągu dwóch dni rodziłam. Warunki masz naprawdę dobre. A jak ci zrobił masaż szyjki, to nie ma bata - akcja musi się zacząć sama.
Po każdym masażu miałam plamienia jeszcze do następnego dnia. To było związane z rozwieraniem szyjki.
Asik 123 lubi tę wiadomość