👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulcia, dzieci często przysypiają przy cycu. Jak poczuje głód, to się obudzi i znów łapie. Niczym się nie martw.
Ulcia9112 lubi tę wiadomość
-
Godz. 8.50 pojawiła na świecie moja gwiazdka. Wszystko opiszę na fb jak dojdę do siebie. Super poród i czuje się świetnie. Waga mojej księżniczki 3840g.
zazu, Sunday_92, Anulka87, edka85, Kalolika, Ewk@, Mal86, Ani0nka, Asik 123, Ulcia9112, Kapod, Loki lubią tę wiadomość
-
korallik wrote:Godz. 8.50 pojawiła na świecie moja gwiazdka. Wszystko opiszę na fb jak dojdę do siebie. Super poród i czuje się świetnie. Waga mojej księżniczki 3840g.
-
korallik wrote:Godz. 8.50 pojawiła na świecie moja gwiazdka. Wszystko opiszę na fb jak dojdę do siebie. Super poród i czuje się świetnie. Waga mojej księżniczki 3840g.
-
-
Gratuluje super udanego porodu 🥳
Dziewczyny czeka mnie druga nocka z małą. Tej nocy średnio spalam, bo co chwilę patrzyłam czy śpi, czy oddycha. Jakieś rady jak nie schizować i pójść po prostu spać?!
Dostałam monitor oddechu na pieluszkę ale nie odpalam go, bo przy okazji rozmowy w szpitalu Pani kardiolog sama powiedziała, że nie zaleca, bo często stresuje to rodziców którzy przyjeżdżają do szpitala myśląc, że coś jest nie tak a to fałszywy alarm. Nie chcę żeby było jak z detektorem tętna ;p
Pomocy 🤚🩷 Julka 25.05.2023 -
Ulcia9112 wrote:Gratuluje super udanego porodu 🥳
Dziewczyny czeka mnie druga nocka z małą. Tej nocy średnio spalam, bo co chwilę patrzyłam czy śpi, czy oddycha. Jakieś rady jak nie schizować i pójść po prostu spać?!
Dostałam monitor oddechu na pieluszkę ale nie odpalam go, bo przy okazji rozmowy w szpitalu Pani kardiolog sama powiedziała, że nie zaleca, bo często stresuje to rodziców którzy przyjeżdżają do szpitala myśląc, że coś jest nie tak a to fałszywy alarm. Nie chcę żeby było jak z detektorem tętna ;p
Pomocy 🤚Ani0nka lubi tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Ulcia9112 wrote:Ja mam dostawke, więc mam ją obok siebie. Jakbym miała ją w łóżku to bym się bała, że przydusze 💁♀️
Mal86 lubi tę wiadomość
-
To prawda na to nie ma złotej rady wszystkie mamy czuwają w nocy i patrzą czy maluch śpi czy oddycha,myślę że potrzeba na to czasu i z dnia na dzień będziemy mniej schizować .Myślę że przez pierwsze najbliże noce nikt nie śpi normalnie tylko na czuja.
-
Jeszcze Nadulka urodziła,ale chyba tylko na Fejsie się pochwaliła 🙂 swoją drogą,czy da się przypiąć post na górę na Fejsie,kto jest kim,bo muszę szukać za każdym razem 😅
-
Mal86 wrote:To prawda na to nie ma złotej rady wszystkie mamy czuwają w nocy i patrzą czy maluch śpi czy oddycha,myślę że potrzeba na to czasu i z dnia na dzień będziemy mniej schizować .Myślę że przez pierwsze najbliże noce nikt nie śpi normalnie tylko na czuja.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Anulka87 wrote:Jeszcze Nadulka urodziła,ale chyba tylko na Fejsie się pochwaliła 🙂 swoją drogą,czy da się przypiąć post na górę na Fejsie,kto jest kim,bo muszę szukać za każdym razem 😅
-
Hej dziewczyny
Gratulacje dla wszystkich co urodziły 🤗😍♥️dużo zdrówka dla was i maluszków 🤗
Ja całkowicie czasu nie miałam kiedy się odzywać bo dużo lekarzowi w ciąży miałam,trochę sama też chorowałam.25.05 urodziłam córeczkę przez CC widziałam ze nie tylko ja 😁🤗
Malutka jest przeslodziutka zakochaliśmy się do szaleństwa w niej wszyscy 😍😍od tygodnia jesteśmy w domku i mimo że jeszcze walczymy z żółtaczka to jest dobrze. Malutka ma wadę wrodzona wierzymy że będzie dobrze czeka nas trochę latania po lekarzach ale będzie dobrze 🤗🤗zazu, Anulka87, edka85, Ewk@, Loki lubią tę wiadomość