CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalena321 wrote:Ale właśnie przekopałam Vinted i znalazłam takie piękne śpiworki że chyba jednak kupię używany 🥰
Dwa na zmianę wystarczą na start?
Ja na chwilę obecną mam jeden śpiworek i zamówiłam też tulika jednak. Na razie nie planuję zamawiać więcej, ale może jak się trafi jakaś fajna okazja to jeszcze dokupię 😅🫢 -
Koktajlowa ja mam bawełniany taki szary, kupowałam w esotiq, ale już kilka lat temu. Nic specjalnego, ale właśnie w szpitalach używam, jest taki typowo szpitalny u mnie 😅
Co do zdjęcia, wiadomo, całej twarzy nie będzie widać, ale ja z każdej ciąży mam te 3D z ostatnich prenatalnych. Pierwszej córki jest piękne, już totalnie wyglądała jak ona, a drugiej mam z ręką na oczach 😅 nie chciała współpracować. U mnie się za zdjęcia 3D nie dopłaca, dwa-trzy lekarz robi już w cenie
Co do śpiworkow no to wiadomo, lepiej mieć więcej niż jeden jak w nocy się zdarzy wpadkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca, 17:16
koktajlowa lubi tę wiadomość
-
Ja szlafrok mam chyba kupiony w biedronce? Kiedyś potrzebowałam właśnie do szpitala i przy okazji kupiłam, nie planuję innego, bo ten był użyty może z 3 razy 😅
Myślę teraz o pieluchach, czy jednak ta paczka 1 to nie za mało, mały zapowiada się raczej duży, ale to nigdy nie wiadomo ile kupić 🫣
Zaczynam też myśleć o monitorze oddechu. Czy któraś mama już z jakiegoś korzystała? Albo robiłyście przegląd i coś wybrałyście? -
Ja mam pampersów 1 aż… 7 paczek, w sumie ponad 200szt 🤣 teraz pójdę w 2.
Jak wszystkich 1 nie zużyję to po mnie rodzi kuzyna żona to jej oddam 😜
Kurde co do szlafroka.. macie zamiar brać jakiś do szpitala? Bo jak już to raczej brać taki bawełniany cienki chyba, nie polarowy? Ja mam polarowy w domu jeden i jeden cienki ale taki wiecie sexi atłasik 🤣🤣
nie wyskoczę w takim na porodówce bo pomyślą że prosto z burdelu przyjechałam 🫣😝 -
https://allegro.pl/oferta/szlafrok-damski-bawelniany-14202735546
https://allegro.pl/oferta/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-piersia-livia-s-m-13934018951
Ja zamówiłam taki zestaw... nie wiem po co w sumie jak to dwa razy ubiorę.. Moja matka trochę mi siadła na głowę mówiąc, że muszę mieć . Ja bym brała bluzę ale mi kazała....😅
koktajlowa, Nosa, Werzol, przygodami66 lubią tę wiadomość
-
„Mama mi kazała” - Karola śmiechłam 🤭
U mnie jedynek czeka 100 sztuk i więcej nie kupuje. No ale już wiecie, że u mnie dziewczynki malutkie byływolę jedynki póki pępek nie odpadnie bo są niższe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca, 17:36
-
Karola3xJ:D wrote:To teraz się pochwal potrzebującym który zestaw masz😀
Gusia tak było! Mama mi kazała!koktajlowa lubi tę wiadomość
-
KarolaKinga wrote:Mi właśnie wpadły wyniki krzywej i wychodzi na to ze na czczo mam za niska glukoze? 😆 nie wiem, co o tym sądzicie:
Na czczo 66 mg/dl
Po 1h 83 mg/dl
Po 2h 99 mg/dl
Dziwne ze po 2h jest wyżej niż po 1h👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Mamy 850g, leży główkowo. Z nerka na szczęście lepiej, nadal jest ucisk, ale poszerzenie się zmniejszyło i uwaga uwaga… szyjka to jest dla mnie totalna zagadka. W szpitalu mi mierzyli chyba z 3x i każdy wynik był inny a ostatni 2,87. Dzisiaj lekarz zmierzył i 3,8. (Ten sam mierzył miesiąc temu i było 3cm) Powiem Wam, że szczerze nie ogarniam. Ale wiadomo, nie będę drążyć 🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca, 19:06
KarolaKinga, Elza1234, Margareetka, asiun, Truuskaawka, koktajlowa, Nosa, Elena20, xSmerfetkax, awokado 🥑, amoze, Moooniii, Werzol, Alex_92, przygodami66, KasiaGosiaWerka, Klaudek11, eeemakarena, kasssia, CelinaJan, Weronka, Anuncja, Revolutionary , Lola93 lubią tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:Laura lepiej w tę stronę
Zdecydowanie! Życzę nam, żeby się już tylko wydłużałyasiun lubi tę wiadomość
-
Lauraa wrote:Mamy 850g, leży główkowo. Z nerka na szczęście lepiej, nadal jest ucisk, ale poszerzenie się zmniejszyło i uwaga uwaga… szyjka to jest dla mnie totalna zagadka. W szpitalu mi mierzyli chyba z 3x i każdy wynik był inny a ostatni 2,87. Dzisiaj lekarz zmierzył i 3,8. (Ten sam mierzył miesiąc temu i było 3cm) Powiem Wam, że szczerze nie ogarniam. Ale wiadomo, nie będę drążyć 🤪
Lauraa lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie myślę że niedługo dojdziemy do tego, że będą nam mierzyć tylko obwód brzucha jak w Skandynawii 🤣 nie dość że te pomiary zmieniają się jak w kalejdoskopie to co z tego że jest długa, jak przychodzi kobieta na porodówkę i z długiej zamkniętej po 2h jest poród albo CC na cito. Widziałam na własne oczy.
Lauraa lubi tę wiadomość
-
Cel95 wrote:Dziwne ze po 2h jest wyżej niż po 1h
KarolaKinga lubi tę wiadomość