CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało się, foteczka dodana 🫣38👩& 37🧔
PCOS, IO, Stwardnienie Rozsiane, AMH: 8,68
Kariotypy ✅️
28.04.24 11dpo ⏸️, 24.06.24 💔 12+1 poronienie chybione
13.10.2024 10dpo ⏸️🌈 Czekamy na Witka! 💙
Acard/Polocard 150, Euthyrox 75, Pueria Duo, wit.D., Magnez
🍫 cukrzyca ciążowa na nocnej insulinie
🩺 08.05. 2614g wiercipiętka 💙 (34t)
🩺 21.05. następna wizyta (35t6d)
-
Karola3xJ:D wrote:Mi się ten truffle podobał w necie ale na żywo nie.Napalilismy się wręcz na niego.
No właśnie co człowiek to inny gust 😅 mi się na necie wydawał zbyt zielony (może to ustawienia ekranu bo nie wiem czemu ja tam widzę tony khaki), a na żywo na szczęście tego nie widzę 😆 -
Anabbit wrote:Swoją drogą, byłam dziś u fizjo. Tak mnie wymasowała i otejpowala brzuch, że cały dzień czuję się jakbym nie była w ciąży. Brzuch totalnie nie ciąży, wszystko naciągnięte. Ciekawe czy ten stan się utrzyma w nocy 😅
-
Karola3xJ:D wrote:A jak się ma używanie balsamów przy tejpach? Bo też idę na tejpy ale smarować się muszę bo oszaleje
-
Czy ktoś też przy żelazie czuje się tak pełnię w brzuchu na noc?
Głupia kromka nie chce wejść a jak już wcisłam trochę z jabłkiem to jest niedobrze jakbym zeżarła 200kg jedzenia
Czy to przez to żelazo?
Normalnie czułam, że na noc miejsca na jedzenie mam mniej, ale teraz to już w ogóle jak na początku
Także na wieczór najgorzej, odzywają się plecy, jakieś przepełnienie zoladka teraz i tak slabo trochę przez to wszystko się robi👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Ja dziś na nocnej zmianie, mały kopie jak szalony 😀 już nie wiem jak się ułożyć.
Czytam o tych rutynach i o jezu jak fajnie by było mieć taką, bo ja jestem bardzo człowiek rutyna i kalendarz 😅 ale pewnie trafi nam się trudniejszy egzemplarz, bo i ja dawałam moim rodzicom popalić za niemowlaka i mój mąż swoim, więc pewnie karma wróci 😅😅
-
Anabbit wrote:A jak długo nosiłaś?
Przez tydzień
Cel, nie zauważyłam takich objawów przy żelazie, ale ja biorę je rano. Mi to w ogóle zrobiło się jakoś ciężko. Co prawda późno zjedliśmy wczoraj obiad, zrobiłam sobie dzbanek z herbatą i miałam takie combo z rozpieraniem brzucha, że jedyne co pomagało to położenie się. Może to już objawy wkraczania w 3 trymestr? -
Elza1234 wrote:Kolejna dziwna rzecz z mojego życia
Muszę aplikować luteinę - wiecie że ten pessar czuć pod palcem? 🤡 -
Cel95 wrote:Czy ktoś też przy żelazie czuje się tak pełnię w brzuchu na noc?
Głupia kromka nie chce wejść a jak już wcisłam trochę z jabłkiem to jest niedobrze jakbym zeżarła 200kg jedzenia
Czy to przez to żelazo?
Normalnie czułam, że na noc miejsca na jedzenie mam mniej, ale teraz to już w ogóle jak na początku
Także na wieczór najgorzej, odzywają się plecy, jakieś przepełnienie zoladka teraz i tak slabo trochę przez to wszystko się robiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca, 07:42
-
Karola3xJ:D wrote:No musi być czuć,musi być dostep żeby go sobie wyciągać i myć jak pozwolą. Ciężarnym raczej nie pozwalają ale ginekologiczne oacjentki sobie go same ogarniaja
Ale już rozumiem dlaczego jest zakaz współżycia - przepraszam ale tam poza globulka to za wiele już nie wejdzie 😅