CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkk77 wrote:Uff dobrze, że Witek zawsze większy (chociaż też i starszy, ale ciiii 🙈). Z ciekawości - w którym tygodniu to wywoływanie, 37,38? Bo raczej też mnie czeka, jeśli nie cesarka 🫠 zobaczymy co w piątek na wizycie ustalimy.
Też słyszałam, że te Falko są niezłe, zawsze zapominam o nich jak jestem w Żabce a chciałam spróbować 😅
W 37, mamy na wizycie 02.05 sprawdzic przyrost czy będzie masa czy rzeźba i wtedy podejmiemy decyzję.
Karola ❤️
Potwierdzam Wam, że na końcówce jakiś taki intrawertyczny się człowiek robi ...
I TAK TO FAKT ZOSTAŁ MIESIAC!! 🤯🤯🤯
Z nowości na wizycie to miałam szyjkie mierzona usg dowcipnym.Kkk77 lubi tę wiadomość
-
Szkodnik rozbawił mnie Twój komentarz 🤣🤣🤣
Ja w mojej głowie rodzę w połowie czerwca. Tak nie za późno, nie za szybko. W sam raz xd myślicie, że siła wizualizacji zadziała?SZKODNIK, Werzol lubią tę wiadomość
-
Nineq wrote:Mi zawsze mierzy usg dowcipnym🤔
Szkodnik przetrze szlaki to nam będzie łatwiej 🤭
Jeszcze te z końca czerwca mogą się rozpakować wcześniej chociaż nie życzę nikomu, żeby był wcześniak.
Tak obstawiam, że pierwsza się wykluje.
Kkk ile twoj bobas waży? -
Gusia_ wrote:Szkodnik rozbawił mnie Twój komentarz 🤣🤣🤣
Ja w mojej głowie rodzę w połowie czerwca. Tak nie za późno, nie za szybko. W sam raz xd myślicie, że siła wizualizacji zadziała?
Ja mam dokładnie tak samo, chociaż w sumie na początek czerwca też bym się nie obraziła 😅 bo nie wiem czy chcę rodzic już w dużych upałach xD -
kasssia wrote:Moim szczytem marzeń było po majówce, żeby był 35 tydzień chociaż, ale że apetyt rośnie w miarę jedzenia to sprawdzałam ostatnio że donoszona ciąża będzie 19.05 więc to jest data o której skrycie marzę 🥹 (bo donoszona jest 37+0? czy 38+0?)
kasssia lubi tę wiadomość
-
My też już po III prenatalnych, po Waszych dużych bobasach przyszedł czas na mojego okruszka 1220 g 😅 wg siatek centylowych lekarza mamy 38 percentyl, czyli troszkę spadł, wcześniej byliśmy bliżej środka.
Ale lekarz mówi, że wszystko ok i może być ciut mniejszy przy porodzie i on szacuje na 3-3,5kg więc w sumie spoko dla mnie 😀 ja jak się urodziłam miałam 2550 g także nie byłam za duża, a urodziłam się w terminie.
No i mamy foteczke, bo w końcu współpracował ładnie
https://zapodaj.net/plik-nxTMb3Jb9AAnabbit, Gusia_, Nineq, Lauraa, KarolaKinga, Nosa, CelinaJan, przygodami66, Elza1234, Cel95, xSmerfetkax, eeemakarena, amoze, Moooniii, koktajlowa, Truuskaawka, Werzol, Klaudek11, KasiaGosiaWerka, Lola93, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Donoszona jest 37+1 z tego co kojarzę.
Ja niby mam na 21.06 ale muszę się wyrobić do 14😅
Tak, tak 37 +1 to donoszona.
Mi ten porod w połowie maja pasuje hihi.
27.04 idziemy na rocznicę ślubu (do chrzestnych Witka), a 15.06 ma urodziny domniemana chrzestna Witka.