X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koktajlowa wrote:
    Wkurzają mnie Ci lekarze, najlepiej wejść na obchód, nic nie powiedzieć i stracić sie jak najszybciej 😒 Na rannym obchodzie spróbuję się czegoś dowiedzieć. Może będzie lepsza zmiana.

Spokojnych Świąt dla wszystkich 😊 Ale nie zostawiajcie mnie tu samej 😃
    Niestety znam ten ból
    U nas też Ci lekarze na noc byli dyżurowi, bo pracowali po 12 h więc była olewka, jeśli tylko nic nas nie bolało, czasem coś tam powiedzieli, ale decyzję i tak podejmowali Ci rano i to najlepiej w dni robocze jak był ordynator

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia, 22:06

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Nosa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koktajlowa no worries, ja odpoczywac od neta nie mam potrzeby (teściowie są 🤭🤣), więc bede zagladac 🙂

Super fotki dziewczyny 🙂

Trochę porobiłam dziś. Sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie, a po obiedzie już relaks. Teraz na wieczór ogarniecie kuchni i leżę, dogorywam 😆 lubię Wielkanoc za kolorowe jajka, ale w tym roku jakoś nie ma dla mnie klimatu. Trochę za ciepło czy co?

przygodami66 lubi tę wiadomość

38👩& 37🧔
    PCOS, IO, Stwardnienie Rozsiane, AMH: 8,68
    Kariotypy ✅️
    28.04.24 11dpo ⏸️, 24.06.24 💔 12+1 poronienie chybione

13.10.2024 10dpo ⏸️🌈 Czekamy na Witka! 💙
    Acard/Polocard 150, Euthyrox 75, Pueria Duo, wit.D., Magnez
    🍫 cukrzyca ciążowa na nocnej insulinie
    🩺 16.04. 1765g cudownego chłopczyka 💙 (30t6d)
    🩺 08.05. następna wizyta (34t)

preg.png
  • przygodami66 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiam czy jutro teściowie wyprowadzą mnie z równowagi czy nie 😃 ach Święta i jak tu nie grzeszyć jak będzie w myślach nosz k....itp itd ahaha

Koktajlowa pisz i dawaj znać jak tam u Ciebie

• Gusia_ Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koktajlowa chyba też na taki czas trafiłaś w szpitalu. Niestety wiem z doświadczenia, że właśnie weekendy czy dłuższe wolne to mało się dzieje, najwięcej się dowiesz i załatwić w tygodniu do południa jak jest ordynator i więcej lekarzy, tak, jak dziewczyny piszą… Pamiętam, że jak ostatnim razem leżałam te ostatnie tygodnie przed porodem, to w weekendy poza ktg nawet nikt mnie nie badał, tylko tak sobie tam egzystowałam w tym szpitalu 🤷‍♀️ trzymaj się, mam nadzieję, że po świętach się już czegoś więcej dowiesz…

Ja właśnie się bawiłam w Zająca i pakowałam dla dziewczynek jajka z ciastoliną i nowe gry, żeby jutro mąż rozrzucił rano w ogródku. Ale już idę spać, bo one nie mają litości i wstaną i tak przed 7 w święta czy nie w święta 🫣

Też na pewno jutro zajrzę! Dobrej nocy laski!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia, 22:56

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • amoze Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyłączam się do życzeń świątecznych!
    Wszystkiego dobrego, jak najmniej zmartwień i co raz większych, zdrowych bobasków 🌸 Niech te nasze kinder niespodzianki wytrzymają chociaż do 37tc 🐣

Wrzucam kadr z dzisiejszej sesji, wybraliśmy ogród botaniczny w Powsinie, pod Warszawą :) Miały być magnolie, ale niestety wyglądały kiepsko, spóźniliśmy się po prostu o kilka dni 😅 za to wleciała oranżeria i palmy :p tak typowo pod wielkanoc 😅

Powiem Wam, że było warto :) Super pamiątka i wspomnienia na lata :)

Raz jeszcze smacznego jajka 🍀

c35c004c9ed51.jpghttps://zapodaj.net/plik-7eODFbLR3w

Elza1234, przygodami66, Paulinaaa_, kasssia, CelinaJan, Anabbit, Werzol, Anuncja lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 29 🧔 34
    7 lat starań
    - 19/09 transfer ET blastki 3AA ❤️
    - 27/09 beta 119,54 | 29/09 beta 360,43 | 01/10 beta 776,78
    - 30/10 USG 2,1cm 👶 177/min ❤️
    - 28/11 USG PRENATALNE - 6,5cm 👶, 155/min ❤️
    - 03/12 - 8cm Pannicy! 🩷🩷
    - 04/12 NIFTY 🎉 czekamy na Anielkę 👶
    27/12 - 195g 👶
    27/01 - 414g 👶
    26/02 - 834g 🌸
    27/03 - 1467g 🍀
    CUDZIE TRWAJ! ❤️

preg.png
‹‹ 1311 1312 1313 1314 1315
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ