CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
koktajlowa wrote:Wkurzają mnie Ci lekarze, najlepiej wejść na obchód, nic nie powiedzieć i stracić sie jak najszybciej 😒 Na rannym obchodzie spróbuję się czegoś dowiedzieć. Może będzie lepsza zmiana.
Spokojnych Świąt dla wszystkich 😊 Ale nie zostawiajcie mnie tu samej 😃
U nas też Ci lekarze na noc byli dyżurowi, bo pracowali po 12 h więc była olewka, jeśli tylko nic nas nie bolało, czasem coś tam powiedzieli, ale decyzję i tak podejmowali Ci rano i to najlepiej w dni robocze jak był ordynatorWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia, 22:06
-
Koktajlowa no worries, ja odpoczywac od neta nie mam potrzeby (teściowie są 🤭🤣), więc bede zagladac 🙂
Super fotki dziewczyny 🙂
Trochę porobiłam dziś. Sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie, a po obiedzie już relaks. Teraz na wieczór ogarniecie kuchni i leżę, dogorywam 😆 lubię Wielkanoc za kolorowe jajka, ale w tym roku jakoś nie ma dla mnie klimatu. Trochę za ciepło czy co?przygodami66 lubi tę wiadomość
38👩& 37🧔
PCOS, IO, Stwardnienie Rozsiane, AMH: 8,68
Kariotypy ✅️
28.04.24 11dpo ⏸️, 24.06.24 💔 12+1 poronienie chybione
13.10.2024 10dpo ⏸️🌈 Czekamy na Witka! 💙
Acard/Polocard 150, Euthyrox 75, Pueria Duo, wit.D., Magnez
🍫 cukrzyca ciążowa na nocnej insulinie
🩺 16.04. 1765g cudownego chłopczyka 💙 (30t6d)
🩺 08.05. następna wizyta (34t)
-
Koktajlowa chyba też na taki czas trafiłaś w szpitalu. Niestety wiem z doświadczenia, że właśnie weekendy czy dłuższe wolne to mało się dzieje, najwięcej się dowiesz i załatwić w tygodniu do południa jak jest ordynator i więcej lekarzy, tak, jak dziewczyny piszą… Pamiętam, że jak ostatnim razem leżałam te ostatnie tygodnie przed porodem, to w weekendy poza ktg nawet nikt mnie nie badał, tylko tak sobie tam egzystowałam w tym szpitalu 🤷♀️ trzymaj się, mam nadzieję, że po świętach się już czegoś więcej dowiesz…
Ja właśnie się bawiłam w Zająca i pakowałam dla dziewczynek jajka z ciastoliną i nowe gry, żeby jutro mąż rozrzucił rano w ogródku. Ale już idę spać, bo one nie mają litości i wstaną i tak przed 7 w święta czy nie w święta 🫣
Też na pewno jutro zajrzę! Dobrej nocy laski!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia, 22:56
-
Przyłączam się do życzeń świątecznych!
Wszystkiego dobrego, jak najmniej zmartwień i co raz większych, zdrowych bobasków 🌸 Niech te nasze kinder niespodzianki wytrzymają chociaż do 37tc 🐣
Wrzucam kadr z dzisiejszej sesji, wybraliśmy ogród botaniczny w Powsinie, pod WarszawąMiały być magnolie, ale niestety wyglądały kiepsko, spóźniliśmy się po prostu o kilka dni 😅 za to wleciała oranżeria i palmy :p tak typowo pod wielkanoc 😅
Powiem Wam, że było wartoSuper pamiątka i wspomnienia na lata
Raz jeszcze smacznego jajka 🍀
https://zapodaj.net/plik-7eODFbLR3w
Elza1234, przygodami66, Paulinaaa_, kasssia, CelinaJan, Anabbit, Werzol, Anuncja lubią tę wiadomość
👱♀️ 29 🧔 34
7 lat starań
- 19/09 transfer ET blastki 3AA ❤️
- 27/09 beta 119,54 | 29/09 beta 360,43 | 01/10 beta 776,78
- 30/10 USG 2,1cm 👶 177/min ❤️
- 28/11 USG PRENATALNE - 6,5cm 👶, 155/min ❤️
- 03/12 - 8cm Pannicy! 🩷🩷
- 04/12 NIFTY 🎉 czekamy na Anielkę 👶
27/12 - 195g 👶
27/01 - 414g 👶
26/02 - 834g 🌸
27/03 - 1467g 🍀