CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
eeemakarena wrote:No ja tak zrobiłam, poszłam do ordynatora oddziału szpitala w którym planuje rodzić xD i to on mi tak namieszał w głowie z SN 😂 ale, przynajmniej raz byłam, pokazałam się, może mnie będzie pamiętał xDDD
to mamy już chyba marne szanse na podniesienie łożyska, bo ja 33t3d,
chociaz czytałam już różne historie i nie można tracić nadziei. -
Ja się dziś przemęczyłam chyba.
Poszłam na jogę, po niej stwierdziłam ładnie to podeszłam coś małego zjeść i wybrałam się na spacer. Przeszłam cały park i wróciłam do domu dość późno bo naprawdę już nie mam swojego starego tempa.
Na wieczór z kolei chciałam znowu iść na spacer z Mężem to w połowie mówię, że wracamy. Jakoś mi się słabiej zrobiło i miałam chwilowo tetno w wyższej granicy, ale spadło ładnie po odpoczunku.
Przed chwilą chciałam wysmarkać nos (mam katar ciążowy od samego początku.. codziennie ale nie jakiś ogromny) to poszła mi krew z nosa.
Także będę robić albo ćwiczenia albo spacery bo dwa na raz to za dużo już dla mnie. Zwłaszcza jak słońce praży.
Co do studentów, mi kiedyś chłop tak grzebał w żyle że do tej pory mam ciarki. Jakbym miała już Dzieci i byłby to kolejny raz to może, ale za pierwszym chyba jednak będę starała się być w towarzystwie położnej i Męża.👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
kasssia wrote:Odeszły mi wody 10 min temu. Jedziemy do szpitala
Cierpię dzisiaj na bezsen, nadrabiam forum, a tu taka ostatnia wiadomość…
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i czekam na wieści!kasssia lubi tę wiadomość
👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
kasssia wrote:Leżę pod ktg, już skurcze bardziej bolą
a wody znów leciały wodospadem.
-
Dzięki że nie śpicie zemną ♥️
Dostałam dawkę przypominającą sterydów, antybiotyki i kroplówkę. Chwilę był spokój ale skurcze wróciły, podwyższyli dawkę. Niby rozwarcia nie ma. Ałaa znowu skurcz. Chyba będę chciała to ZZO 🤪
Waga na IP 2300g.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia, 04:24
-
kasssia wrote:Dzięki że nie śpicie zemną ♥️
Dostałam dawkę przypominającą sterydów, antybiotyki i kroplówkę. Chwilę był spokój ale skurcze wróciły, podwyższyli dawkę. Niby rozwarcia nie ma. Ałaa znowu skurcz. Chyba będę chciała to ZZO 🤪
Waga na IP 2300g.
Kurde powiem.Ci ,że skuteczny ten olejek od położnej. Ledwo go kupiłaś a już rodzisz 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia, 04:29
-
kasssia wrote:Ja go nie mam nawet jeszcze 🤣
Pierwszy był 35+1 bodajże. Albo +2.
Ale kurde ogarnęłam sobie wszystko walizkę, polozna środowiska i położna do porodu prawie i masz. Lepiej wy sie nie szykujcie.
To dobry ten olejek,że działam od razu po zakupie,jak jeszcze nawet nie przyszedł. Ekspresowe działanie! Daj namiar na ten towar 🤣
Mocno Cie bolą te skurcze?
W.sumie nie wiem czemu oni hamują skurcze jak wody poszły. Mowili czemu?