CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
asiun wrote:Ja dzwoniłam na infolinię babysense i tam mi pan powiedział, że łóżeczko musi być co najmniej 15 cm od łóżka rodziców 🙂. U mnie łóżeczko od naszego łóżka oddziela szafka nocna więc myślę, że będzie oki.
-
Cel95 wrote:Przyszly mi spiworki. Urocze są. Wzięłam jednak i 0.5 tog i 1.5... od Teściów mamy jakiś 2.5 to jest do wyboru do koloru, chociaż myślę że w naszym mieszkaniu będzie najwięcej w użyciu 0.5 i 1.5 właśnie
www.zapodaj.net/plik-K7Fcqehryn
Jakbyście chciały dawać linki do zapodaj to trzeba wywalić h t t p s bo forum inaczej nie puszcza
Też kupiłam z Colorstories 0.5 i 1.5 tog ale upolowane na vinted w bardzo dobrym stanie 😄
0.5 tog za 130 a ten 1.5 interes życia bo wyszedł za 50zł.Wiec finalnie wyszlo 2 w cenie jednego,nie narzekam. Zostało upolować na jesień 2.5tog.
Werzol, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Ja to mam 6 śpiworów bez nóg i 2 z nogami dla większych bobasów. Jesteśmy gotowi na wpadki 😅 choć i tak na początek wolę rożek a pewnie upały będzie spała pod kocykiem albo otulaczem. Ale no uzbierało się 😅
-
Elza1234 wrote:Ja też w sumie jestem ciekawa bo naprawdę nie znalazłam nigdzie za 1600 zł tego Pixel pro 2 na bazie obrotowej orbit
Wszędzie mi cena 2050 wyskakuje, nam wyszło taniej przez urodzin sklepu. Ale może rzeczywiście co sklep to inna bajka
Mój mąż typowy krakus to się mocno targował i utargował spory rabat 😀 no i też właśnie zależy jaki sklep, w Krakowie są dwa salony bobowózki i tylko w jednym dali nam taką cenę.
Widzę Cel, że Twój tak samo mocno ich cisnął 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:34
-
Gusia_ wrote:Ja to mam 6 śpiworów bez nóg i 2 z nogami dla większych bobasów. Jesteśmy gotowi na wpadki 😅 choć i tak na początek wolę rożek a pewnie upały będzie spała pod kocykiem albo otulaczem. Ale no uzbierało się 😅
U mnie podobnie, ale rozjechały się rozmiary xD planujcie rodzenie dzieci w tych samych miesiącach, to ma więcej sensu xDDBlackapple lubi tę wiadomość
-
Margareetka wrote:Mój mąż typowy krakus to się mocno targował i utargował spory rabat 😀 no i też właśnie zależy jaki sklep, w Krakowie są dwa salony bobowózki i tylko w jednym dali nam taką cenę.
Widzę Cel, że Twój tak samo mocno ich cisnął 😅
U nas w 8 gwiazdkach się udało:P👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Truuskaawka wrote:Też kupiłam z Colorstories 0.5 i 1.5 tog ale upolowane na vinted w bardzo dobrym stanie 😄
0.5 tog za 130 a ten 1.5 interes życia bo wyszedł za 50zł.Wiec finalnie wyszlo 2 w cenie jednego,nie narzekam. Zostało upolować na jesień 2.5tog.
Ja idę odwrotnym tokiem rozumowania bo szukałam na vinted i nic mi nie wpadło,że najwyżej sprzedam te małe i dokupię większe xD mi wyszło 300zl za te dwa, kupowałam na 7niebo bo tam było taniej niż u colorstories, a przespałam ich promocje kiedyś👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
@Werzol tak mamy dostawkę
Werzol lubi tę wiadomość
-
Tanashi niby tak, ale patrz u mnie: dziewczyny z tego samego miesiąca, a młodsza nosi dopiero teraz po drugich urodzinach ciuchy, które starsza nosiła na rok. Więc nawet to nie daje gwarancji, że będą z tego samego miesiąca 😅
-
O kurde dopiero teraz nadrobiłam historię, Kindziukowa musiałaś się niesamowicie bać, jesteś mega Dzielna i życzę Ci żebyście się jak najszybciej mogli tulić.
Dojdziesz do siebie po cesarce, ja myślę że naprawdę kiepsko zniosłam i znoszę a i tak widzę codziennie że jest ciut lepiej, widać codziennie światełko na końcu tunelu:) trzymajcie się zdrowo 💕Revolutionary lubi tę wiadomość
-
A te badania potwierdzenie grupy krwi i zakaźne HIV itd da się na nfz? Chciałam do internisty isc zapytać ale jeszcze nie dotarłam.
-
Katikat wrote:A te badania potwierdzenie grupy krwi i zakaźne HIV itd da się na nfz? Chciałam do internisty isc zapytać ale jeszcze nie dotarłam.
Ale może to była jego zła wola, nie będę mówić na 100% -
Wgle odebralam juz wyniki z krwi z rana i miałam dać znac jak po odstawieniu żelaza. Więc z 12,5 hemoglobina po odstawieniu żelaza mi wzrosła do 13,4. Teraz biorę aktualnie tylko laktoferyne i sanprobi ibs.
Elza1234, Blackapple, Cel95, amoze, Lauraa, eeemakarena, Werzol, Anabbit, Alex_92, Anuncja, KasiaGosiaWerka lubią tę wiadomość
-
Gusia, super wynik. Ja mam 12.4 a czerwone krwinki już tylko minimalnie poniżej normy, lekarz mi nie odstawił zelaza. Pewnie zerknal, ze krwinki dalej niecałe 4 a norma od 4.2 to czemu by nie zostawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:26
Gusia_ lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Mnie zaraz coś pojebie chyba 😐
Umylam w Dzidziusiu kolektory,smoczek,nakładki na sutki i butelkę.
Pozniej na stary sposób je wyparzylam,czyli gotowanie w garze.
Po wysuszeniu wszystko jakby w mące obtoczone. Wyczytałam że to może być wina twardej wody.
No więc wodę przefiltrowałam,zagotowałam i dopiero w takiej na nowo wyparzyłam.
Nic to nie pomogło,wszystko znowu jakby w mące 😭
Czy macie jakiś sposób na to? Jestem gotowa zaraz jechać i kupić sterylizator jeżeli to pomoże 🫣
-
Truskawka nie wiem co napisać, bo mnie się coś takiego nie zdarzyło nigdy. Ale też no używam sterylizatora, a jak u kogoś w domu muszę coś wysterylizować to kładę na sitko do odcedzania i tylko przelewam wrzątkiem a nie że gotuję w garnku…
Biedronka@ lubi tę wiadomość
-
Truuskaawka wrote:Mnie zaraz coś pojebie chyba 😐
Umylam w Dzidziusiu kolektory,smoczek,nakładki na sutki i butelkę.
Pozniej na stary sposób je wyparzylam,czyli gotowanie w garze.
Po wysuszeniu wszystko jakby w mące obtoczone. Wyczytałam że to może być wina twardej wody.
No więc wodę przefiltrowałam,zagotowałam i dopiero w takiej na nowo wyparzyłam.
Nic to nie pomogło,wszystko znowu jakby w mące 😭
Czy macie jakiś sposób na to? Jestem gotowa zaraz jechać i kupić sterylizator jeżeli to pomoże 🫣 -
Elza1234 wrote:Obawiam się że internista Ci tego nie wypisze - mi przed procedurą in vitro (ten sam pakiet badań) nie chciał, bo powiedział że tylko ginekolog może
Ale może to była jego zła wola, nie będę mówić na 100% -
o, to ja bym pewnie kładła przy bobasie xD nie pomyślałam, że aż z tylu metrów może działać. Tzn no, 2m na przykład xD
Smerfetka, mam taki sam plan xd
zapisałam się do jakiejś grupy na fb sen niemowląt czy jakoś tak - będę czytać uważnie xD
ps. teraz ja nie mogę dodać postu, klikam "odpowiedz" i nic nie mieli xD
ps2. rozkminiłam to, nie mogłam odpowiedzieć, bo w tekście miałam wpisane f a c e b o o k " no kurna xdWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:50
💑
21.02.2024 ⏸
12.04.2024 💔
〰️
02.10.2024 ⏸
02.10 BHCG 41, PROG 26 🙏
04.10 BHCG 136, PROG 49
07.10 BHCG 488
03.04.2025 1500g