CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena, Karola kciuki za Was dziewczyny✊️✊️✊️
Nie szalejcie z tym serduchem, same atrakcje przed nami dopiero na porodówce 😆👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
CB🖤🖤🖤
10.2023 histeroskopia👍 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia✅️
biopsja endometrium ✅️
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
28.11 I prenatalne+Nifty Pro💙
27.01 II prenatalne 💙420 gram uparciucha💙
27.03 III prenatalne💙1400 gram 💙
11.04 1880 gram 💙
28.04 2700 gram 💙👶
10.05 3100 gram 💙❤️
-
Gusia_ wrote:Karola u kogo jak kogo, ale u Ciebie to takiego obrotu wydarzeń się nie spodziewałam 🫣 Dali Ci wygodne łóżko? Bo jak nie, to im współczuję 😅
-
eeemakarena wrote:Karola daj znać, co powiedzą.
Bo skoro Ty jesteś w szpitalu to znaczy, że musiałaś się naprawdę źle czuć. xd
cofam, wcale nie miałam takiego złego dnia.
Wszyscy tu rzygają. Gdzie nie spojrze to ktoś rzyga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja, 18:55
-
Nie no... dziewczyny na tym etapie to do szpitali proszę tylko po donoszeniu ciazy i tylko w celu powitania maleństw na świecie.... 😊
Tak serio, to dużo zdrówka dla wszystkich leżących w szpitalach.
Ja dziś odebrałam nowe urządzenie ułatwiające życie. Odkurzacz mocujący z Viledy. Bo zwykły mop i odkurzacz to już dla mnie za dużo....
Jutro będę testować 😊
Na pewno przyda się przy małym ludziku.
P.s dziś odebrałam też pampersy i oliwkę za 1 gr 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja, 19:10
-
Biedronka@ wrote:Biedronka melduje się dalej w dwupaku donoszonym🫡🫡
Czytam na bieżąco 😊
Dopadły mnie jakieś lęki porodowe zwłaszcza w nocy, jakoś spać nie mogę albo głupoty mi się śnią 🥴🥴
Jutro mam wizytę i wjeżdżam do lekarki z buta po skierowanie na indukcję, skierowanie na CC I KTG🤣🤣
I do tego cukry na czczo mam niskie( 80-83)przy diecie cukrzycowej więc zaczęłam się też nakręcać 🙄🙄 że bardziej powinny szaleć, wzrastać a nie spadać.
@Nosa @Asiun jak u Was wyglądają cukry na czczo? Normują się?Nosa, Biedronka@ lubią tę wiadomość
-
magdalena321 wrote:No u mnie standard to co zawsze, dostałam zaświadczenie dla anestezjologa i wpisane że zalecane rozważenie zakończenia ciąży przez cięcie cesarskie.
Dali Ci coś?
przygodami66 tak,w Tychach.
Ja tu zero tachykardi,śmieszki,heheszki,lekarz mówi,że nie wygladam na chorą 🤣Nie wiem po co tu przyjechałam.przygodami66 lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:No a co z lekami na serce?
Dali Ci coś?
przygodami66 tak,w Tychach.
Ja tu zero tachykardi,śmieszki,heheszki,lekarz mówi,że nie wygladam na chorą 🤣Nie wiem po co tu przyjechałam.
Także leż na dupie i odpoczywajRevolutionary lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, urodziłam 🙈 mieliśmy chwilę dla siebie i mały jest cudowny. Później opiszę poród, tak się wszystko zadziało że jestem w szoku 🙏
Margareetka, Elza1234, Nineq, Tanashi, Moooniii, KarolaKinga, Anuncja, Biedronka@, xSmerfetkax, przygodami66, Gusia_, Miśka00, Kkk77, Paulinaaa_, Yumi, Maj.a, asiun, Anabbit, Blackapple, Nosa, CelinaJan, Truuskaawka, koktajlowa, jowmat, awokado 🥑, ezra, Szarotka12, Revolutionary , amoze, Katikat, Werzol, Klaudek11, Weronka, KasiaGosiaWerka lubią tę wiadomość
-
Lauraa wrote:Dziewczyny, urodziłam 🙈 mieliśmy chwilę dla siebie i mały jest cudowny. Później opiszę poród, tak się wszystko zadziało że jestem w szoku 🙏
Gratki! Jak będziesz miała siłę to opowiadaj, czekamy