CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Toja gratuluję! Fajnie, że już dzieciaczki poza inkubatorem.
Ja mam jakieś bóle jak na okres od południa i młody teraz tak kopie aż się spociłam d tego, ale mnie się wcale nie spieszy, niech tam siedzi do jakiegoś 14 czerwca, zeby już ta fala z pełni minęła i nie było innych chętnych na salę z wanną prodową 😄
Poza tym zarezerwowałam stolik w pizzerii na niedzielę, nie może jeszcze wychodzić xD -
Blackapple ja mam w zamiarach w sobotę iść na wesele do siostry ciotecznej, co prawda solo, bo mąż w delegacji i wraca w niedzielę, ale za to z obstawą najbliższej rodziny. Może to pomoże małej wypchnąć się samej na świat 😅
Blackapple, Elza1234, Margareetka, Anabbit lubią tę wiadomość
Aniela ❤️ 4020g, 57cm, 06.06.2025 -
Twoja moje gratulacje i dużo zdrówka dla was! 💕 jesteście dzielni 💕
21.08.24- ostatnia 🩸
11.09.24- owu
21.09.24- I kreska
22.09.24- ⏸️ kreski
22.09.24- Beta 11.9
25.09.24- Beta 61.9 progesteron 22,8
30.09.24- Beta 2487
02.10.24- GS 6mm + YS / torbiel
09.10.24- CRL 2,9 / torbiel plus krwiak
18.11.24- cytomegalia +
20.11.24 prenatalne
55 CRL, wszystko dobrze
Prawdopodobnie dziewczynka 👧🏼🩷
21.11.24- testy genetyczne - prenatal testDna karyo plus Rh
28.11.24 wyniki - zdrowa dziewczynka 🩷
16.04- 2120g- dziecko nisko krotka szyjka
14.05 2800g - 0,5cm szyjka -
Toja zastanawiałam się ostatnio co u Ciebie 🙂 gratulacje! Niech dzieciaczki szybko dochodzą do siebie, żebyście mogli w domku się sobą cieszyć i uczyć 🩵
Cel super wieści 🙂
Jeju, z każdym dniem coraz dziwniej się czuje, a maly daje popalić po zmianie tego ułożenia. Teraz rozumiem wszystkie narzekania na kopniaki w pęcherz, szyjkę itd, to całkiem inne ruchy 🫣😛 ale nie zamierzam myć podłogi na kolanach 😁 czytam książki, słucham muzyki, chilluje, coś w domu porobię, ale jestem senna, że Hej. Do tej pory przez ostatnie miesiace narobilam sie przygotowując chatę, teraz spijam śmietankę 😄 jeszcze wydaje pieniądze i ostatnie pierdoly zamawiam 😄 w przyszłym tygodniu wyślę męża po odebranie fotelika do 8 gwiazdek, jeszcze zdążę wyprać wkładkę i za 11-12 dni szpital. Odliczam. Wy też odliczacie?Cel95 lubi tę wiadomość
-
Nosa wrote:Toja zastanawiałam się ostatnio co u Ciebie 🙂 gratulacje! Niech dzieciaczki szybko dochodzą do siebie, żebyście mogli w domku się sobą cieszyć i uczyć 🩵
Cel super wieści 🙂
Jeju, z każdym dniem coraz dziwniej się czuje, a maly daje popalić po zmianie tego ułożenia. Teraz rozumiem wszystkie narzekania na kopniaki w pęcherz, szyjkę itd, to całkiem inne ruchy 🫣😛 ale nie zamierzam myć podłogi na kolanach 😁 czytam książki, słucham muzyki, chilluje, coś w domu porobię, ale jestem senna, że Hej. Do tej pory przez ostatnie miesiace narobilam sie przygotowując chatę, teraz spijam śmietankę 😄 jeszcze wydaje pieniądze i ostatnie pierdoly zamawiam 😄 w przyszłym tygodniu wyślę męża po odebranie fotelika do 8 gwiazdek, jeszcze zdążę wyprać wkładkę i za 11-12 dni szpital. Odliczam. Wy też odliczacie? -
Toja gratulacje! Wiem ze widok maluszków w inkubatorze łamie serce, ale jesteś super dzielna! Cudownie ze już wyszli z inkubatorów! To teraz już z górki ❤️
A ja czyje ze mnie coś bierze. No świetnie… mam nadzieje ze to mleko faktycznie ma przeciwciała dla malucha bo nie chciałabym zarazić swojego wcześniaka 😢
Zespół Sjögrena, Endometrioza, Przegroda macicy
SYN 🩵👶🏼 12.2019
09.2021 💔
09.2024 💔
15.10.24 beta 6,26
16.10. 2024 ⏸️ na tescie w łazience
19.10.24 beta 141,7
21.10.24 beta 454,8
04.11.24 🦐 6,3 mm
21.11.24 🧸 20,2 mm
05.12.24 ❤️ 40,4 mm / usłyszałam bicie serducha
13.12.24 USG genetyczne OK 🩵 jest 6 cm chłopaka -
Nosa wrote:Toja zastanawiałam się ostatnio co u Ciebie 🙂 gratulacje! Niech dzieciaczki szybko dochodzą do siebie, żebyście mogli w domku się sobą cieszyć i uczyć 🩵
Cel super wieści 🙂
Jeju, z każdym dniem coraz dziwniej się czuje, a maly daje popalić po zmianie tego ułożenia. Teraz rozumiem wszystkie narzekania na kopniaki w pęcherz, szyjkę itd, to całkiem inne ruchy 🫣😛 ale nie zamierzam myć podłogi na kolanach 😁 czytam książki, słucham muzyki, chilluje, coś w domu porobię, ale jestem senna, że Hej. Do tej pory przez ostatnie miesiace narobilam sie przygotowując chatę, teraz spijam śmietankę 😄 jeszcze wydaje pieniądze i ostatnie pierdoly zamawiam 😄 w przyszłym tygodniu wyślę męża po odebranie fotelika do 8 gwiazdek, jeszcze zdążę wyprać wkładkę i za 11-12 dni szpital. Odliczam. Wy też odliczacie?
No widzisz śmiesznie jak ktoś gmera Ci w cipce tak na prawdę 😆😆😆 też to mam 😜
Ja też tak odliczam od dawna, teraz to już byle tylko do poniedziałku, przeleżę, przebimbam na łóżku szpitalnym i we wtorek tniemy 🤗 -
Flubbershy wrote:Alex super, że wszystko dobrze! Zdrówka dla Was! ❤️
Elza - mi pessar wyjęli tydzień temu, staram się ruszać na ile mogę najwięcej i co? I nic 🤷🏻♀️😂 Jutro z USG wychodzi 39 tygodni, a Mały ani drgnie.Flubbershy lubi tę wiadomość
-
Kindziukowa wrote:Toja gratulacje! Wiem ze widok maluszków w inkubatorze łamie serce, ale jesteś super dzielna! Cudownie ze już wyszli z inkubatorów! To teraz już z górki ❤️
A ja czyje ze mnie coś bierze. No świetnie… mam nadzieje ze to mleko faktycznie ma przeciwciała dla malucha bo nie chciałabym zarazić swojego wcześniaka 😢
Mnie rano też bolało gardło, ale jakoś przeszło.
Ja dzisiaj byłam na pierwszej samodzielnej wycieczce samochodem do Lux medu wypełnić deklarację i Ola nawet się nie obudziła. Jutro o 10 wizyta w POZecie.
Pare dni temu pisałam, że mało przybrała, ale jednak jest ok, źle ogarnęłam zera i wpisałam 3007 zamiast 3070 🤣 no comment. Tak więc jest ok, idzie w górę na siatce.
Poza tym włączył się cyckoholik i wiszenie na piersi 😅Werzol, Kindziukowa, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Dobra; chyba jednak mam skurcze, które od 2 godzin nie przechodzą, nasilają się i zaczęło mnie czyścić. Myje głowę, szybki prysznic i pojedziemy sprawdzić.
Yumi, kasssia, Elza1234, Moooniii, Gusia_, Anuncja, Nineq, Nosa, awokado 🥑, xSmerfetkax, Natalia1992, Blackapple, Biedronka@, Truuskaawka, Anabbit, Margareetka, Werzol, Kindziukowa, Maj.a, Revolutionary , Lauraa, CelinaJan, Maniaaa., Luna30, ezra lubią tę wiadomość
Aniela ❤️ 4020g, 57cm, 06.06.2025 -
Karola3xJ:D wrote:A Wy jak tam
Miło, ze pytasz,
U nas wszystko super, mała zaczyna być małym cyckoholikiem 😅 syn o dziwo świetnie sobie radzi bez mamy i tacie świetnie wychodzi samotna opieka - jestem z nich dumna 🥰 mam nadzieję, że wyjdziemy jutro bo wszystko jest dobrze ale nie mogę coś moczu małej uzbierać na PCRy 😪
Amoze super!!! Trzymam kciuki jak urodzisz po północy to obie idealnie w terminie 🥹🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 21:11
21.08.24- ostatnia 🩸
11.09.24- owu
21.09.24- I kreska
22.09.24- ⏸️ kreski
22.09.24- Beta 11.9
25.09.24- Beta 61.9 progesteron 22,8
30.09.24- Beta 2487
02.10.24- GS 6mm + YS / torbiel
09.10.24- CRL 2,9 / torbiel plus krwiak
18.11.24- cytomegalia +
20.11.24 prenatalne
55 CRL, wszystko dobrze
Prawdopodobnie dziewczynka 👧🏼🩷
21.11.24- testy genetyczne - prenatal testDna karyo plus Rh
28.11.24 wyniki - zdrowa dziewczynka 🩷
16.04- 2120g- dziecko nisko krotka szyjka
14.05 2800g - 0,5cm szyjka -
Kassia niech wisi i je ile potrzebuje. Życz mi tego samego😆
xSmerfetkax ja t3z mam tak z jutrem. Wizyta dopiero na 18,dwa razy zmieniałam termin. Fakt,że z wyprzedzeniem ale no jutro jak wypadnę to kasa w błoto. Także też w napięciu jestem do jutra😆xSmerfetkax, kasssia lubią tę wiadomość
-
amoze wrote:Dobra; chyba jednak mam skurcze, które od 2 godzin nie przechodzą, nasilają się i zaczęło mnie czyścić. Myje głowę, szybki prysznic i pojedziemy sprawdzić.
A na serio to trzymama kciuki,żeby to byl poród,żeby Cie nie odesłali i żeby to poszło po ludzku a nie pokracznie jak to w tym naszym towarzystwie ma to miejsce.
Yumi to trzymam kciuki za to ,żeby udało się już na weekend być w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 21:18
Yumi lubi tę wiadomość
-
Yumi wrote:Miło, ze pytasz,
U nas wszystko super, mała zaczyna być małym cyckoholikiem 😅 syn o dziwo świetnie sobie radzi bez mamy i tacie świetnie wychodzi samotna opieka - jestem z nich dumna 🥰 mam nadzieję, że wyjdziemy jutro bo wszystko jest dobrze ale nie mogę coś moczu małej uzbierać na PCRy 😪
Amoze super!!! Trzymam kciuki jak urodzisz po północy to obie idealnie w terminie 🥹🤩