CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja totalnie nic nie czuję w brzuchu i odkąd przeszły mi początkowe wzdęcia to płaski brzuch, normalnie chodzę w spodniach z wysokim stanem, czasem się zastanawiam czy na pewno jest ok pod tym względem, nadal też nic nie przytyłam
-
U mnie lekko widoczny brzuszek jest, na pewno szybciej widoczny niż w pierwszej ciąży. Poprzednio taki zaokrąglony miałam dopiero koło 15/16 tygodnia.
https://zapodaj.net/plik-F1MpFkFawa
Trzymam kciuki za wszystkich wizytujących! Ja czekam na środę
Lauraa lubi tę wiadomość
-
Przywitam się nieśmiało.
Wg apki termin na 26 czerwca 2025.
Ciąża niespodziewana.
Pierwsza ciąża wrzesień 2016 roku nieplanowana, jednak poronienie zatrzymane na etapie 6-7 tygodnia. Rozpoczęliśmy starania. Nic nie wychodziło. Badania podstawowe, immunologia, endometrioza, inseminacja. Ciąży nie było. I brak konkretnej przyczyny. W tym roku odpuściłam. Pojechaliśmy z mężem na wakacje i tak zdecydowaliśmy, że spróbujemy jeszcze in vitro. Wróciliśmy 17 października pierwszy test dwie kreski. Szok i niedowierzanie. Na początku było wszystko ok. 14.11 wizyta zarodek 1,35 cm jednak tetno troszeczkę za niskie 127 - tak powiedziała Pani Doktor. Jak było u Was? Bo zaczynam panikować. 21 kolejna wizyta...eeemakarena lubi tę wiadomość
-
HejAnku🌸 wrote:Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty❤️
Mnie znowu pokrwawiło więc chyba mnie nerwy zjedzą jutro do 17 🫣 wiem, że nie mogę ale jestem w tym wszystkim coraz bardziej negatywnie nastawiona
A może w końcu coś się ruszy ten krwiak, trzymam mocno kciuki. U mnie tak było, ale wiadomo każdy przypadek jest inny. Odpoczywaj 😊Gusia_ wrote:Ja totalnie nic nie czuję w brzuchu i odkąd przeszły mi początkowe wzdęcia to płaski brzuch, normalnie chodzę w spodniach z wysokim stanem, czasem się zastanawiam czy na pewno jest ok pod tym względem, nadal też nic nie przytyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2024, 11:13
Ona: 32l Hashimoto, jajowód prawy niedrożny
On: 37l obniżone parametry nasienia
➡️Starania od 2019.
Klinika Ovum Lublin 05.2021
-AMH 4.60
-10.2021 1 IUI, beta - 0 💔
04.2023 I procedura IVF
-Double Stimulation
➡️ 1 zarodek 3-dniowy + 1 Blastka❄️
07.06.2023: ET 3-dniowego zarodka
beta 0 😥
31.07.2023: FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻
beta 0 😥
06.2024 II procedura IVF
➡️ 13 pęcherzyków ➡️ 6 dojrzałych komórek ➡️ 1 Blastka 5.1.1❄️
02.09.2024 Test receptywności endometrium
23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻
9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
10dpt: 249,2
14 dpt: 1083,11
29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
36 dpt CRL 1.11cm
-
HejAnku🌸 wrote:Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty❤️
Mnie znowu pokrwawiło więc chyba mnie nerwy zjedzą jutro do 17 🫣 wiem, że nie mogę ale jestem w tym wszystkim coraz bardziej negatywnie nastawiona
Dużo tego krwawienia dzisiaj ? -
Alex_92 wrote:Ja bym chciała, żeby brzuch się zrobił jednak płaski, bo ostatnie kilka dni chodzę z balonem. Sama się też przez to źle czuję 😕. A z tymi prenatalnymi, to ja czekam na wizytę i mam nadzieję, że dostanę skierowanie i będą jakieś terminy jeszcze. Chociaż powiem wam, że mój to stwierdził, że skoro i tak płacimy za wizytę 300 zł, to mozemy pójść na prenatalne prywatnie. Ja już sama nie wiem. Jest tu któraś z Lubelskiego? Widziałam, że w Gyncentrum robią na NFZ. No i tak myślałam, żeby może tam zrobić. Umawiała się któraś z was?
Ale teraz prenatalne są bezpłatne ogólnie. Nie ma już czegoś takiego jak prywatnie 🙂
Ja idę na prenatalne do Gyncentrum ale w Bielsku.
Nie trzeba nawet skierowania żeby się umówić. U mnie powiedzieli że nie potrzebują a chciałam dowieźć.
-
Tanashi wrote:U mnie lekko widoczny brzuszek jest, na pewno szybciej widoczny niż w pierwszej ciąży. Poprzednio taki zaokrąglony miałam dopiero koło 15/16 tygodnia.
Trzymam kciuki za wszystkich wizytujących! Ja czekam na środęTanashi, Malinaaa2024 lubią tę wiadomość
-
Tanashi wrote:U mnie lekko widoczny brzuszek jest, na pewno szybciej widoczny niż w pierwszej ciąży. Poprzednio taki zaokrąglony miałam dopiero koło 15/16 tygodnia.
Trzymam kciuki za wszystkich wizytujących! Ja czekam na środęTanashi lubi tę wiadomość
-
Asiun u mnie leci falami. Trzy razy się uleje tak porządnie i koniec. Trochę się podbudowuje, że ta krew jest bardzo ciemna, nie są to brązowe plamienia ale powiedziałabym że jest taka brunatna, może to dobrze
Alex_92 - dziękuję, każda wasza pozytywna historia trochę mnie podbudowuje❤️💔 Marcysia 21t 👼 -
HejAnku🌸 wrote:Asiun u mnie leci falami. Trzy razy się uleje tak porządnie i koniec. Trochę się podbudowuje, że ta krew jest bardzo ciemna, nie są to brązowe plamienia ale powiedziałabym że jest taka brunatna, może to dobrze
Alex_92 - dziękuję, każda wasza pozytywna historia trochę mnie podbudowuje❤️HejAnku🌸, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja się z Wami żegnam 😭 ciąża obumarła znowu . W środę jakże na zabieg . Trzymajcie się ciepło i zdrówka życzę każdej z Was
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 🩵 🥹
👩🏼28l
👨🏼34l -
Maniaaa. wrote:Dziewczyny ja się z Wami żegnam 😭 ciąża obumarła znowu . W środę jakże na zabieg . Trzymajcie się ciepło i zdrówka życzę każdej z Was
Trzymaj się .!Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny ja się z Wami żegnam 😭 ciąża obumarła znowu . W środę jakże na zabieg . Trzymajcie się ciepło i zdrówka życzę każdej z Was
Trzymaj się i dużo zdrówka.Maniaaa. lubi tę wiadomość
Ona: 32l Hashimoto, jajowód prawy niedrożny
On: 37l obniżone parametry nasienia
➡️Starania od 2019.
Klinika Ovum Lublin 05.2021
-AMH 4.60
-10.2021 1 IUI, beta - 0 💔
04.2023 I procedura IVF
-Double Stimulation
➡️ 1 zarodek 3-dniowy + 1 Blastka❄️
07.06.2023: ET 3-dniowego zarodka
beta 0 😥