CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Elza wszystkiego co najlepsze dla was 🌸
U nas już też mega duchota, byle przetrwać ten dzień. Ja dzisiaj nocka bez mojego maluszka 😔 rodzice wyjechali i zostałam z babcią w swoim domu rodzinnym, a mąż z małym u nas w domu. Czekam aż do mnie przyjdą jak na gwiazdkę 🫣Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Elza, miłości miłości i jeszcze raz miłości! ❤️
Jeju u nas dzisiaj nad ranem była biegunka, młoda robiła kupę za kupą, co chwila pełen pampers, aż wylewający się bokami, no najadłam się stresa i byłam gotowa jechać z nią na sor, ale się uspokoiło po półtorej godziny. Niestety, ale domyślam się skąd się pojawiła ta biegunka - wczoraj po wieczornym karmieniu, z zalecenia alergologa, wzięłam moją tabletkę na alergię, później niby miałam 5 godzin przerwy w karmieniu, ale właśnie po następnym (czyli pierwszym z lekiem w mleku) zaczął się festiwal kupy. Teoretycznie miałam zgodę od lekarza żeby wrócić do leków, ale mówił że niestety będzie to wpływać na dziecko, prawdopodobnie będzie bardziej ospała, co w nocy nie będzie problemem… no a w skutkach ubocznych też wysoko jest właśnie biegunka, więc nam się to wylosowało 😵💫Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Matko Awokado współczuję stresów 🫣 u mnie w ciąży alergia się totalnie wyciszyła, a jestem uczulona chyba na wszystko lub większość co pyli wiosna i latem. Serio, jak mały był w brzuchu to nawet nie kichnęłam, ale po porodzie się zaczęło na nowo i nie wiem jak bym sobie poradziła bez leków bo już z nimi momentami jest wesoło 🫣
-
Dziewczyny, moje odkrycie ostatnie!
Elektrolity prenalen! Cudo🤩
Wszelkie zmeczenie znika magicznie na kilka h🤩😍
Game changer na upały z dwojka w domu:)
Niestety po tej cc mam tak wgl skutki uboczne- bd źle znoszę...światło. latają mi mroczki przed oczami w głowie się kręci słabo mi. Ponoc do pół roku może mnie to męczyć. Ehh. Też to macie ? To ponoć od znieczulenia do intubacji tak zrozumialamWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:53
-
xSmerfetkax wrote:Matko Awokado współczuję stresów 🫣 u mnie w ciąży alergia się totalnie wyciszyła, a jestem uczulona chyba na wszystko lub większość co pyli wiosna i latem. Serio, jak mały był w brzuchu to nawet nie kichnęłam, ale po porodzie się zaczęło na nowo i nie wiem jak bym sobie poradziła bez leków bo już z nimi momentami jest wesoło 🫣
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:08
-
Nineq wrote:Ja pierd@le młody na spacerze z ojcem, ja robię sobie paznokcie, prąd wyłączyło w całej klatce. Pomijając paznokcie, jak będą chcieli wrócić to musimy targac razem wozek na 3 piętro 😔
Nineq, może samą gondolę wnieście jak macie gdzie kółka zostawić na dole? Ja tak codziennie kursuję, mam 3 piętro bez windy 🫡
Elza, wszystkiego najlepszego! -