X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    U nas 500 to normalka, ale ja dużo piorę i suszę w suszarce bębnowej i to nam najwięcej zjada :)

U nas normalnie to z 300/msc
    Ja suszę w bebnowej ale w sezonie jesien wiosna
    Tak to w lecie na ogrodzie a w zimie w domu
    Prawdopodobnie tej zimy będzie też suszone więcej bo mało miejsca się robi...a tak to wisiało w salonie pranie

Ile prań robicie tyg? Ja piorę teraz raz dziennie...straszna ilość tego prania mam wrażenie. Mąż mówi że za często piorę ale jak Młody ma zarzygane prześcieradło albo ja mam plamy z mleka to też od razu do prania.

Ostatni hicior: najpierw obrzygał ubranko, potem mnie, potem pampers przeciekł a na koniec po kąpieli siknal w ręcznik:) I jak tu ma być mało prania...

• Luna30 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Ja sobie wymyśliłam smażenie placków ziemniaczanych na obiad. W kuchni mamy jakieś milion stopni teraz xddd Ale ogarnęłam obiad z wyprzedzeniem, nakarmię młodego i idziemy do ogrodu, córka się chociaż wykąpie w basenie. A ogród w cieniu to z domem aktualnie nie ma dużej różnicy w temperaturze, to ja chociaż z młodym na hamaku się pobujam 😅

My mamy rano słońce na ogrodzie. Czekamy aż woda w basenie się nagrzeje a słońce przejdzie za dom. Póki co siedzimy z klima. Tylko żeśmy tak sobie zrobili że nie mamy klimy w salonie tylko na górze. Więc musimy co chwile włączać/wyłączać. Bo ustawiliśmy na 23c żeby chłodziło salon jak powietrze zimne opada na dol. ale to za zimno np do spania bobasa

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:34

• Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z ciuchami to w sumie tylko 2/3 prania tygodniowo, ale ja część rzeczy młodego przepieram na bieżąco ręcznie, bo mamy mało ubrań i żeby nie zabrakło 😅 i córki też na bieżąco piorę ręcznie, bo codziennie jakieś plamy po owocach itd.

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piorę raz lub dwa razy dziennie, ale mam księżniczki, które z każdą plamką się przebierają, a w lato siedzą całe dnie na podwórku to wiadomo. Mnie się nie chce wynosić prania na dwór w lato jak mam suszarkę nad pralką 🤣

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlodego ciuchy raz w tygodniu, nasze czarne raz, nasze białe raz. Jak uzbieram ręczniki i pościel to jeszcze to dodatkowo. Suszę na balkonie póki ładna pogoda. Zimą najgorzej będzie, bo wózek, fotelik, suszarka...

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam zazdroszczę tej suszarki bębnowej 🫣 czekam aż nam w końcu zrobią łazienki i się przeprowadzimy i odejdzie mi to rozwieszanie prania 🤣

Elza wszystkiego dobrego 😍

U nas dzisiaj piękna nocka + jeszcze dospał w łóżku z nami do 8. A dzisiaj stuknęły nam 3 miesiące, nie mam pojęcia kiedy to zleciało 🥳🥳

Elza1234 lubi tę wiadomość

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
‹‹ 2094 2095 2096 2097 2098
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ