CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusia_ wrote:U nas 500 to normalka, ale ja dużo piorę i suszę w suszarce bębnowej i to nam najwięcej zjada
U nas normalnie to z 300/msc
Ja suszę w bebnowej ale w sezonie jesien wiosna
Tak to w lecie na ogrodzie a w zimie w domu
Prawdopodobnie tej zimy będzie też suszone więcej bo mało miejsca się robi...a tak to wisiało w salonie pranie
Ile prań robicie tyg? Ja piorę teraz raz dziennie...straszna ilość tego prania mam wrażenie. Mąż mówi że za często piorę ale jak Młody ma zarzygane prześcieradło albo ja mam plamy z mleka to też od razu do prania.
Ostatni hicior: najpierw obrzygał ubranko, potem mnie, potem pampers przeciekł a na koniec po kąpieli siknal w ręcznik:) I jak tu ma być mało prania...
-
Tanashi wrote:Ja sobie wymyśliłam smażenie placków ziemniaczanych na obiad. W kuchni mamy jakieś milion stopni teraz xddd Ale ogarnęłam obiad z wyprzedzeniem, nakarmię młodego i idziemy do ogrodu, córka się chociaż wykąpie w basenie. A ogród w cieniu to z domem aktualnie nie ma dużej różnicy w temperaturze, to ja chociaż z młodym na hamaku się pobujam 😅
My mamy rano słońce na ogrodzie. Czekamy aż woda w basenie się nagrzeje a słońce przejdzie za dom. Póki co siedzimy z klima. Tylko żeśmy tak sobie zrobili że nie mamy klimy w salonie tylko na górze. Więc musimy co chwile włączać/wyłączać. Bo ustawiliśmy na 23c żeby chłodziło salon jak powietrze zimne opada na dol. ale to za zimno np do spania bobasaWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:34
-
Ja piorę raz lub dwa razy dziennie, ale mam księżniczki, które z każdą plamką się przebierają, a w lato siedzą całe dnie na podwórku to wiadomo. Mnie się nie chce wynosić prania na dwór w lato jak mam suszarkę nad pralką 🤣
-
Ale Wam zazdroszczę tej suszarki bębnowej 🫣 czekam aż nam w końcu zrobią łazienki i się przeprowadzimy i odejdzie mi to rozwieszanie prania 🤣
Elza wszystkiego dobrego 😍
U nas dzisiaj piękna nocka + jeszcze dospał w łóżku z nami do 8. A dzisiaj stuknęły nam 3 miesiące, nie mam pojęcia kiedy to zleciało 🥳🥳Elza1234 lubi tę wiadomość
-