CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusia_ wrote:Ale wiecie że za dwupokojowe mieszkanie są inne opłaty niż za dom? I rodzina 5 osób płaci inne rachunki niż dwoje dorosłych plus bobas? Tak tylko mówię, że pewnych rzeczy nie da się porównać 🤣 u nas np wodę grzeje się na prąd w wakacje, mamy monitoring 10 kamer, maz pracuje z domu wieczorami przy kompie itd.
U nas na upał pomaga jedynie klima i siedzenie w domu. Po prostu nie wychodzimy jak naprawdę nie trzeba.
Karola, u mnie stabilnie. Ale chwilowo to, że nie jest gorzej uważam za dobry znak 👌
My też wychodzimy jedynie wcześnie rano. Dla Młodego za gorąco. Z klima mi pięknie spi:,p
Wczoraj np spał 2h na spacerze potem półtorej godz a potem jeszcze półtorej
Najśmieszniejsze że jak jest siostra spi dużo więcej tak go wymeczyWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:06
-
Ja dzisiaj zaliczyłam pierwsze długie wyjście z koleżanką na kawę. Kawa zajęła nam ponad 3h xd mąż już był jakiś nerwowy jak wróciłam xd czyżby za długo? Xd
Młody mu 2h jadl, kweczal i nie spał a Starsza chciała robić plastyczne rzeczy czego on nie cierpi. Nie chciała jesc zupy bo nie dał jej dodatków jak ja daje typu tarty ser ( to się okazało jak wróciłam jemu nie jadłam i jeczala że chce coś innego) :p -
My od rana na zakupach byliśmy i myślałam że dostanę na głowę. Syn zamianił się w potwora. Z decathlonu wywalila nas ochrona. W domu nie lepiej z nim. Całe szczęście umówiłam się z córką na zakupy ubraniowe a później idę z ekipą ze wspinania na piwo i jedzenie na miasto.
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:My od rana na zakupach byliśmy i myślałam że dostanę na głowę. Syn zamianił się w potwora. Z decathlonu wywalila nas ochrona. W domu nie lepiej z nim. Całe szczęście umówiłam się z córką na zakupy ubraniowe a później idę z ekipą ze wspinania na piwo i jedzenie na miasto.
Ja mam w środę wyjście na jedzenie z ludźmi z pracy i tak się cieszę na zmianę otoczenia na chwilę. -