CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj to samo. Wierzga nogami i jęczy i już tylko na przytulasa da się spać. Mi się wydaje że to kupa, przestaje jeczec kolo 9 jak zrobi swoje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:29
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Wiesz co Luna, u nas na mm a i tak mała nad ranem ma tak aktywny sen, że czasem nie ogarniam czy ona śpi czy nie
Dzisiaj śmiała się w głos dosłownie. Chyba trenuje 😅
Wczoraj spała nam całe oszałamiające 2 h w ciągu dnia także chociaż w nocy była łaskawa. Także dziś życie jest piękne ♥️ ogólnie jest piękne ale dziś ciut bardziej
Ogarniamy się i jedziemy do Lasu na spacer, w końcu da się żyć na dworze ♥️kasssia, Werzol, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Gusia co tam robiliście na ogrodzie? Albo co planujecie?
Nineq super, że się nic nie wydarzyło! Spokojnego Chrztu
Nie dziwię się Karola, raz wracaliśmy od rodziny i przez przystanki po drodze byliśmy dopiero o 22 i miałam jakieś wyrzuty sumienia, że nie śpi w swoim łóżku
Fajnie że już zaczynacie sobie wychodzić same na jakieś spotkania
U nas chyba lekkie odwodnienie wjechało przez te upały bo w nocy tylko jedna ledwo mokra pieluszka a zwykle były ze 3 mega ciężkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:54
-
Elza1234 wrote:Wiesz co Luna, u nas na mm a i tak mała nad ranem ma tak aktywny sen, że czasem nie ogarniam czy ona śpi czy nie
Dzisiaj śmiała się w głos dosłownie. Chyba trenuje 😅
Wczoraj spała nam całe oszałamiające 2 h w ciągu dnia także chociaż w nocy była łaskawa. Także dziś życie jest piękne ♥️ ogólnie jest piękne ale dziś ciut bardziej
Ogarniamy się i jedziemy do Lasu na spacer, w końcu da się żyć na dworze ♥️
U nas Młody wczoraj przespał pól dnia, od kiedy wróciliśmy od rodzicow, ze w nocy od 1 to co chwila pobudka. Juz w pewnym momencie położyłam go u Nas w oku to nie wiem kiedy ja spałam a kiedy on.
Teraz tylko wielki kubek kawy ☕️ by przetrwać do jego jakiekolwiek drzemki. -
Maj.a wrote:Zazdroszczę Elza.
U nas Młody wczoraj przespał pól dnia, od kiedy wróciliśmy od rodzicow, ze w nocy od 1 to co chwila pobudka. Juz w pewnym momencie położyłam go u Nas w oku to nie wiem kiedy ja spałam a kiedy on.
Teraz tylko wielki kubek kawy ☕️ by przetrwać do jego jakiekolwiek drzemki.
Także codziennie inaczej 🤣 ale cieszę się że dziś mamy wszyscy siłę, bo chcemy spędzić fajne wspólnie dzień bo mąż od jutra już wraca tak na stałe do pracy po urlopie -
Laura głównie robiliśmy taki pasek między chodnikiem a ogrodzeniem (hortensje, trawa ozdobna, jakieś okrywkowe rośliny i włóknina i kora pomiędzy), bo skończyli nam remont drogi i chcieliśmy to już ładnie ogarnąć. A do tego wsadzałam kilka nowych róż i mąż mi ogarnął już takie bardziej jesienne kompozycje w donicach przy wejściu, bo mała już chciała na rękach. Nawet jestem zadowolona z efektów. Lubię robić w ogródku tylko nie mam na to czasu bo odkąd tu mieszkamy w sumie albo jestem w ciąży albo mam niemowlaka na rękach 🫣
U nas też dziś więcej pobudek niż zwykle, bo mała miała nos przytkany i się wierciła.
Luna a co do tego spania nad ranem to u nas też się zdarzy takie stękanie i wiercenie nieraz powiedzmy od czwartej-piątej do kupy. Zrobi kupę i potem już znów śpi. Nieraz jak bączy to jej podam wtedy też espumisan i widzę ulgę. Więc u nas to takie brzuszkowe się zdarza. Ale no raz na kilka dni a nie codziennie
Co tam dzis macie w planach? My w domu odpoczywamy i w ogrodzie. Może też jakiś spacer do lasu, bo mamy blisko -
Gusia u nas identycznie nad ranem, wychodzę z nim około piątej do drugiego pokoju żeby nie budził stekaniem córki i męża i układam sobie na kolanach, w tej pozycji szybko robi kupę.
My dziś pakowanie i robię jeszcze pranie przedwyjazdowe, bo oczywiście część rzeczy które mój mąż uznał, że są ok u córki i schował je do szafy, ma jakieś plamy których mój zmysł estetyczny ich nie akceptuje 🤣 A jak ogarnę i młody wstanie z drzemki, to pewnie wyjdziemy do ogrodu, żeby córka się wykąpała ostatni raz w basenie i zwiniemy go na wyjazd. -
U nas dzisiaj plan na spacer w plenerze, lody i obwarzanki na festynie 🙂 miałam chęci na kruche ze śliwkami, ciasto już zagniecione, ale śliwki okazały się robaczywe 😕 więc niestety ale muszę poczekać do jutra
U nas wczoraj było dużo karmień przez te upały ale dzisiaj już jest znośnie więc korzystamy i chcemy spędzić dużo czasu na świeżym powietrzu, w tygodniu to w ogóle ma się zrobić chłodno 😬 20 stopni to dla mnie za mało 😅 -