CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Katikat wrote:Doszły Wam juz te kombinezony Zaffiro albo jakies inne welniane? Jak rozmiar wygląda? Musze zamówić.
Nam dzisiaj przyszedł zaffiro, ale młody był tak zmierzly po szczepieniu, że jeszcze nie zmierzyłam. Na pierwszy rzut oka wydaje się być ciut większy, mamy 74/80 - liczę że do wiosny nie przekroczy tych wymiarówKatikat lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko zostało opętane przez klątwę urlopu. To chyba najgorszy skok (zakładając że istnieją) ze wszystkich skoków ( i zachowania przy ząbkowaniu) u wszystkich moich dzieci. Żadne nigdy się tak nie darło ,nie szarpało i nie pluło mlekiem. Dzisiaj się już zdenerwowałam,co rzadko mi się zdarza przy tak małym dziecku. Wkurwy raczej się zaczynają tak powyżej 3 roku życia a dzisiaj już mi żyła pulsowała -swoją drogą ciekawa historia- odeszłam w boczną uliczkę,żeby nakramić ,usiadłam na schodach przed jakimś budynkiem, mała się szarpała,darła,mleko sikało na każdą stronę,z drugiego cycka mnie zalewało po pas w tym czasie. I nagle ku**wa nadeszła wycieczka,chyba ze 30 osób. Stanęli naprzeciwko ,zaczęli robić foty a przewodniczka im coś pokazywała za moimi plecami. Okazało się ,że za mną jest jakiś średniowieczny budynek,jeden z ważniejszych w tym rejonie😐
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:47
-
Co do nasivinu to on się nadaje tylko na mega problemy z oddychaniem. Najlepiej robić nebulizacje. Tu jest schemat.
https://zapodaj.net/plik-r68MvCZdLx
Jest jeszcze fajny środek do noska,Isonanin Septo.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:45
-
Kkk77 wrote:Nam dzisiaj przyszedł zaffiro, ale młody był tak zmierzly po szczepieniu, że jeszcze nie zmierzyłam. Na pierwszy rzut oka wydaje się być ciut większy, mamy 74/80 - liczę że do wiosny nie przekroczy tych wymiarów
-
Karola3xJ:D wrote:Moje dziecko zostało opętane przez klątwę urlopu. To chyba najgorszy skok (zakładając że istnieją) ze wszystkich skoków ( i zachowania przy ząbkowaniu) u wszystkich moich dzieci. Żadne nigdy się tak nie darło ,nie szarpało i nie pluło mlekiem. Dzisiaj się już zdenerwowałam,co rzadko mi się zdarza przy tak małym dziecku. Wkurwy raczej się zaczynają tak powyżej 3 roku życia a dzisiaj już mi żyła pulsowała -swoją drogą ciekawa historia- odeszłam w boczną uliczkę,żeby nakramić ,usiadłam na schodach przed jakimś budynkiem, mała się szarpała,darła,mleko sikało na każdą stronę,z drugiego cycka mnie zalewało po pas w tym czasie. I nagle ku**wa nadeszła wycieczka,chyba ze 30 osób. Stanęli naprzeciwko ,zaczęli robić foty a przewodniczka im coś pokazywała za moimi plecami. Okazało się ,że za mną jest jakiś średniowieczny budynek,jeden z ważniejszych w tym rejonie😐
-
Jezu Karola, Ty to masz przygody 😅😅 śmiesznie, że to piszesz dzisiaj, bo też sobie dzisiaj myślałam, że tak od 3 rż dzieci mogą wkuwiać😅
Dzięki za rozpiske, super jest. My braliśmy teraz Nasivin prze 3 dni właśnie, ale dzisiaj już nie dawałam.
Ja swoją odłożyłam w ciemności do dostawki i czekam a zaśnie, bo w głowie jej były zabawy. Coś ucichły egzorcyzmy, więc chyba zasnęła 🤞 🫣 spokojnej nocy wszystkim! 🫠 -