CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola
Czy Ty jesteś w stanie wysłać tu jeszcze raz link do tej czapki zimowej wiązanej z allegro?
U nas póki co zima nie przejdzie nic innego jak wiązane bo młoda po prostu zrywa sobie z głowy czapki ostatnimi czasy, tak kręci ta głowa
Więc kominiarkę kupię dopiero za rok, a póki nie siedzi i kręci na leżąco tą głowę wte i wewte to muszę mieć coś wiązanego -
Elza u nas to samo. Tylko bonetki. Te czapki bez wiązania są do kitu
Zwolnił się u polecanej mi fizjo termin na jutro więc jedziemy z bobasem 👌Elza1234, kasssia, Anabbit lubią tę wiadomość
-
Ooo merinowców nie znałam, przyjrzę się jak młody zaśnie 😄 albo ten huttelihut właśnie 👍🏻 no od kilku dni te rozmiarówki mnie przyprawiają o wkurwa i to zostawiam w cholerę 🙈
Czapki to też problem, bo młody jak zasypia to kręci parę razy głowa prawo - lewo i czapka wtedy jest albo na oczach albo spada 🫠🫠🫠🫠 -
My też ostatecznie jutro fizjo, bo zapomniała dziś o nas 😅, więc mamy jutro fizjo i szczepienie na grypę córki przed południem, a po południu USG bioderek, więc będzie intensywnie.
Kurczę zaprosiłam obie prababcie do mamy na weekend na kawę żeby poznały młodego, ale jedna jest przeziębiona i na antybiotyku 😬. Dziś dzwoniła że niby już się lepiej czuje, ale średnio w to wierzę, bo ona zawsze się lepiej czuje jak ma do nas przyjechać, a potem płuca wypluwa xd. Najgorzej że teraz będzie uparcie stała przy tym że już jest zdrowa 🥴Gusia_ lubi tę wiadomość
-