CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola jak ty opisujesz wasze dnie to ja wpadam w kompleks niezorganizowania, bo mi wciąż mąż przed pracą ogarnia śniadania 😂także ponarzekaj sobie, wypłacz się jeśli potrzebujesz, bo serio od miesięcy zasuwasz na pełnych obrotach i wcale się nie oszczędzasz. Serio podziwiam
-
U nas w niedzielę pyknęły magiczne 3 miesiące. Wiele osób mówiło, że będzie łatwiej, ja nie wierzyłam, ale serio jest jakoś tak prościej. Bóle brzucha zniknęły, mała zaczęła się sama bawić chociaż trochę, wózek mniej parzy … od dwóch dni daje nawet się ubrać bez zanoszenia płaczem (serio wcześniej wyginała się na wszystkie strony i robiła purpurowa). W nocy budzi się raz, maks dwa razy. Mam nadzieję, że prędko nad regres snu czwartego miesiąca nie złapie.
A w czwartek mamy szczepienie, powtórka 6w1, rota i pneumokoków. mam nadzieję że zniesie podobnie do pierwszego. -
Revolutionary wrote:Boze, moj syn wlasnie obudzul sie po 2h20min tego pierwszego snu na noc... ja oszaleje.🫣 Juz tracę nadzieję ze on kiedykolwiek zacznie więcej sypiać, bo to zamiast byc lepiej to serio jest coraz gorzej z tym jego snem 😵💫
Witam w klubie, moja właśnie wstała po 2h40 min 🫠🫠🫠🫠 -
Anabbit wrote:U nas w niedzielę pyknęły magiczne 3 miesiące. Wiele osób mówiło, że będzie łatwiej, ja nie wierzyłam, ale serio jest jakoś tak prościej. Bóle brzucha zniknęły, mała zaczęła się sama bawić chociaż trochę, wózek mniej parzy … od dwóch dni daje nawet się ubrać bez zanoszenia płaczem (serio wcześniej wyginała się na wszystkie strony i robiła purpurowa). W nocy budzi się raz, maks dwa razy. Mam nadzieję, że prędko nad regres snu czwartego miesiąca nie złapie.
A w czwartek mamy szczepienie, powtórka 6w1, rota i pneumokoków. mam nadzieję że zniesie podobnie do pierwszego.
Dziś mój bobas kończy 3 miesiące 🥳🥳 nie powiem, jestem bardzo ciekawa w jakim humorze i o której się obudzi i czy coś się nam magicznie zmieni (w ostatnim tygodniu dwa razy mieliśmy okno aktywności między 3-5).
Popołudniu jedziemy na USG brzuszka, będzie miał okazję pokazać się z nowej lepszej strony 😅 pierwsze USG jak miał robione jeszcze w szpitalu to średnio zniósł, liczę że dziś będzie lepiej. -