CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
xSmerfetkax wrote:Ja cały czas się zastanawiam czy kombinezon 62/68 z engela będzie git, czy brać ten większy 😅👀
Elza zdrówka dla was!
Moja ma teraz 60 cm a ten 62/68 będzie dużyxSmerfetkax lubi tę wiadomość
-
Wg zapomniałam jak mnie odcina po lekach na opryszczkę 🤡 spędzam dziś dzień z dzieckiem w łóżku dosłownie
Nawet ja Vojta nie boli bo nie mam siły jej palca wbić -
Elza zdrówka! dobrze że test wyszedł ujemny
Ja kupiłam ten rozmiar 62/68 i jest na prawdę spory na mojego bobasa, aktualnie nosimy 62 z h&m i 68 ze smyka/sinsaya.
Jutro mój dziadek ma operację, będą mu robić bajpasy, trochę się stresuje tym, ale wydaje mi się, że w dobrym szpitalu robi i mam nadzieję że wszystko będzie ok. W ogóle ta operacja ma trwać aż 5h 😮Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:43
-
Karola3xJ:D wrote:Elza daj znać co wyjdzie
Gusia kciuki.
Ja niecierpienia jesieni. W gole to lubię tylko późną wiosnę i lato.
Mnie prztural ten dzień. O 13 siedziałam w aucie i płakała razem z Małą . Chcę zniknąć, serio
A co się stało? -
xSmerfetkax wrote:Ja cały czas się zastanawiam czy kombinezon 62/68 z engela będzie git, czy brać ten większy 😅👀
Elza zdrówka dla was!xSmerfetkax lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Nic mi nie wyszło
A co się stało?
Czuje się jak jakiś zjeb tam.
Z resztą jak go odbierałam to problem,że nie zgłosiłam ,że go będę odbierać dzisiaj osobiście. To im mówię,że przecież ja go odbieram cały czas i nie zapisałam go na odwozy busikiem.
Do tego nadupiał deszcz,na drodze Sajgon,Małą ciągle płakała. Myśmy wyszły z domu o 7.30 i wróciliśmy po 14. Bo reha,spotkanie z dyrektorka w.tym przedszkolu,pozniej usg bioderek,moja wizyta u okulisty,spotkanie z dyrektorka w nowym przedszkolu później jechałam po wyniki małej i po syna już do przedszkola. Za.duzo tego. Ciągle w biegu. Zaczynam być kłębkiem nerwów -
No rzeczywiście trochę za dużo jak na jedną osobę
I serio ja cię podziwiam że ty tyle ogarniasz sama
Przy tobie większość z nas to jednak nie ma za wiele obowiązków także nie bądź aż tak krytyczna wobec siebie
Bo np mój obiad na jutro i pojutrze będzie tylko dlatego, że młoda ogląda od 30 min jak pralka pierze pranie 🤡 -
Nie pamiętam kto pytał o rozmiarówkę kombinezonu zaffiro, ale jak coś to jest sporo za duży 🤣 Młody ma jakieś 70-72cm, wzięłam 74-80 i będę musiała z początku sporo podwijać rękawy, ogólnie to waham się jeszcze czy go nie oddać, bo nie wiem czy on aż tak urośnie do zimy 🤔🤔
-