CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja dzisiaj miała cały dzień na nie
Wściekła się na mnie chyba za Vojte, bo miała chwilę spokoju przez szczepienie i to wesele a dziś już koniec laby
Wieczorem to już nawet kąpiel ją denerwowała
Próbowałam ją uśpić a ona się biła ze mną. Wkurzyłam się bo źle się czuję z kilku powodów więc odłożyłam ją do łóżeczka i mówię niech się wywierci, wrócę za chwilę.
Patrzę 5 min później na kamerce a ta śpi xd 🤣
Ale mąż mnie też wku*wił bo usypiał ją przede mną, udało mu się już ale ja kupa obudziła. I co zrobił? Bardzo ładnie mi ją „sprzedal” jakbym na czole miała napisane że „mama od kup”
Opitoliłam go od góry do dołu -
kasssia wrote:Ej a pajace i śpiochy to nie to samo? 😆
Ja też używam tego nazewnictwa wymiennie, jestem zaintrygowana xD
Elza my z tą kupą to robimy inside joke i specjalnie sobie przekazujemy nawzajem dziecko z kupą, a potem cytujemy ten tekst z avengersow: -did you know? -....yes.
Polecam 🤣kasssia lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Elza czemu się źle czujesz
Walnęło mi znowu w plecach pod łopatka od noszenia małej, ból nie do opisania, aż do przepony idzie. Nie boli ciągle ale tak nagle mnie łapie, boję się że ja upuszczę w końcu
Ale najbardziej to sobie sama krzywdę zrobiłam tydzień temu, pierwszy raz od paru lat zle wycięłam sobie paznokcia (mam problemy z wrastaniem). Dziś już nie wytrzymałam i udało mi się dostać do podologa. Dosłownie myślałam że popuszczę w gacie z bólu jak mi wycinała ten kawałek co mi się wbijał. Aż mi wstyd było że tak krzyczę z bólu, ale powiedziała że nie jestem jedyna. Dała mi piłeczkę do zgniatania, zamroziła palucha i głaskała po nodze i pocieszała jak kurna położna przy porodzie 🤡
Boli mnie fizycznie tak wiele części ciała że jest mi już z tym źle. A ja już naprawdę nie mam kasy na jakieś fizjo dla siebie, bo sam pies nas kosztował tysiaka w tym miesiącu. Dzisiaj kolejna kasa poszła i badania jego przed nami.
Także trochę mnie to dobija że mam 32 lata a czuję się fizycznie gorzej niż moja babcia -
Tanashi wrote:Ja też używam tego nazewnictwa wymiennie, jestem zaintrygowana xD
Elza my z tą kupą to robimy inside joke i specjalnie sobie przekazujemy nawzajem dziecko z kupą, a potem cytujemy ten tekst z avengersow: -did you know? -....yes.
Polecam 🤣
- na kogo padnie ten przebiera. Oczywiście trafiło na mnie
Ogólnie ona w 99% robi kupię jak jest ze mną, więc serio byłam zażenowana już dzisiaj tym że oderwał mnie od jedzenia kolacji (którą sam mi kurde zrobił) bo zrobiła kupę
Ale los gra z nim w pokera. Musi teraz 3 dni zbierać kupę psa na badanie
HihiRevolutionary lubi tę wiadomość
-
Ale coś jest z tym bólem pleców i itp, mnie jak nigdy zaczęły boleć kolana, czasem szyja…śmialiśmy się z mężem, że się starzeje, potem miałam myśli czy mi dziecko nie wybiera wapń z kości 🤣🙃…człowiek jest tak zmęczony, że już ma różne myśli. W ciąży miałam baby brain, a teraz mam zaniki pamięci ze zmęczenia Ahaha nigdy to nie minie. Wczoraj dostałam klucze męża z mieszkania, bo swoje zostawiłam w mieszkaniu i chyba z 5 minut stałam przed drzwiami i nie umiałam ich otworzyć.
A powiedzcie mi ile czasu mogą wychodzić zęby? Naszą muszą swędzieć dziąsła ale zębów nie widać. Podobno najpierw widać po dziąsłach, że są spuchnięte? Ale wyglądają normalnie, a tak się wścieka i albo wciska całe dłonie albo gryzaki, kocyki, pieluszki…no widać, że coś jest na rzeczy…tylko ile to może trwać 🙃
Kasia chyba obydwa mają stopy tylko pajac jest taki cały z rękawami i nogami, a śpioszki to takie zapinane na pojedynczych guziczkach na ramionach bez rękawów - przynajmniej tak mi się wydaje 🤣.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:52
Anabbit lubi tę wiadomość
-
przygodami66 wrote:Kasia chyba obydwa mają stopy tylko pajac jest taki cały z rękawami i nogami, a śpioszki to takie zapinane na pojedynczych guziczkach na ramionach bez rękawów - przynajmniej tak mi się wydaje 🤣.
Tak też bym obstawiała 😀przygodami66 lubi tę wiadomość
-
Ja tam widziałam kiedyś taką grafikę, że pajace i śpiochy mają stopy, a rampers nie ma i może być zarówno na krótki, jak i długi rękaw 😅 Ja nie toleruję niczego co ma stopy (w sensie z ubrań xd), bo dostaję szału jak mam jej to założyć, no i w ogóle staram się nie zakładać jej nic na stopy jeśli nie jest jakoś zimno, a na noc jest zawsze w spiworku
-
OvuFriendDrogie Użytkowniczki,
Chcemy Was przeprosić za ostatnie „eksperymenty” z reklamami, które pojawiły się na forum. Dostaliśmy od Was wiele sygnałów, że były one zbyt uciążliwe – dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i za szczerość.
Rzeczywiście, nasz partner reklamowy trochę przesadził z liczbą i formatami reklam, co mocno zaburzyło komfort korzystania z forum. Już to naprawiliśmy: część reklam została wyłączona, a pozostałe optymalizujemy tak, aby nie przeszkadzały Wam w korzystaniu z OvuFriend.
Reklamy są dla nas ważnym źródłem utrzymania – dzięki nim możemy nadal oferować Wam darmowe usługi i rozwijać forum, ale absolutnie nie chcemy, żeby odbywało się to kosztem Waszej wygody.
Obiecujemy, że będziemy pilnować tego lepiej i dbać o to, aby reklamy były w tle, a nie na pierwszym planie. Przypominamy też, że użytkowniczki z abonamentem Premium korzystają z forum i aplikacji całkowicie bez reklam.
Dziękujemy za Wasze zrozumienie i wsparcie 💙
Zespół OvuFriendAnabbit lubi tę wiadomość
-