X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbowałam dziś odciągnąć mleko, bo idziemy jutro z córką do fryzjera, udało mi się odciągnąć zawrotne kilka kropli 😅 moja kremówka chyba nie przechodzi 🤣 obawiam się że będziemy musieli jechać w czwórkę 😅

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Próbowałam dziś odciągnąć mleko, bo idziemy jutro z córką do fryzjera, udało mi się odciągnąć zawrotne kilka kropli 😅 moja kremówka chyba nie przechodzi 🤣 obawiam się że będziemy musieli jechać w czwórkę 😅
    Może musisz być podłączona do dojarki dla krów😅

Tanashi, Revolutionary lubią tę wiadomość

event.png
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:

To samo. Odciagnelam ostatnio 10ml. Już się nie bawię w odciąganie. Dajemy mm. Z tym że on nie lubi xd więc wypije 10-20ml i idzie wkurzony spać. Jak jest bd głodny to wypije ale zazwyczaj czeka na mojexd

• Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:

A nie próbowałaś może milanelli (to jest chyba lecytyna sojowa)? Ona trochę rozrzedza, jak potrzebuje odciągnąć a nie chce lecieć to stosuje z 30 min przed odciaganiem i jest lepiej.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    A nie próbowałaś może milanelli (to jest chyba lecytyna sojowa)? Ona trochę rozrzedza, jak potrzebuje odciągnąć a nie chce lecieć to stosuje z 30 min przed odciaganiem i jest lepiej.

Nie stosowałam, ale sprawdzę na przyszłość, dzięki :)

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tą milanella sobie pomaga jak mi się zastój zrobi i mały nie może sobie poradzić ściągnąć.

Elza opowiadaj jak tam na weselu 😊 wybawiona?

age.png
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:

O matko. Nie zorientowałam się o co chodzi
    Miałam ostatnio zastój w piersi I właśnie łykałam te lecytyne. Bo mi położna kiedyś kazała. I mleko aż tryskało. A ja się dziwiłam o co chodzi xd dlaczego czasem mi kapie a zazwyczaj nie mogę odciągnąć ostatnio.

‹‹ 2220 2221 2222 2223 2224
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ