CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tanashi wrote:Próbowałam dziś odciągnąć mleko, bo idziemy jutro z córką do fryzjera, udało mi się odciągnąć zawrotne kilka kropli 😅 moja kremówka chyba nie przechodzi 🤣 obawiam się że będziemy musieli jechać w czwórkę 😅
Tanashi, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Tanashi wrote:Próbowałam dziś odciągnąć mleko, bo idziemy jutro z córką do fryzjera, udało mi się odciągnąć zawrotne kilka kropli 😅 moja kremówka chyba nie przechodzi 🤣 obawiam się że będziemy musieli jechać w czwórkę 😅
To samo. Odciagnelam ostatnio 10ml. Już się nie bawię w odciąganie. Dajemy mm. Z tym że on nie lubi xd więc wypije 10-20ml i idzie wkurzony spać. Jak jest bd głodny to wypije ale zazwyczaj czeka na mojexd -
A nie próbowałaś może milanelli (to jest chyba lecytyna sojowa)? Ona trochę rozrzedza, jak potrzebuje odciągnąć a nie chce lecieć to stosuje z 30 min przed odciaganiem i jest lepiej. -
Blackapple wrote:A nie próbowałaś może milanelli (to jest chyba lecytyna sojowa)? Ona trochę rozrzedza, jak potrzebuje odciągnąć a nie chce lecieć to stosuje z 30 min przed odciaganiem i jest lepiej.
O matko. Nie zorientowałam się o co chodzi
Miałam ostatnio zastój w piersi I właśnie łykałam te lecytyne. Bo mi położna kiedyś kazała. I mleko aż tryskało. A ja się dziwiłam o co chodzi xd dlaczego czasem mi kapie a zazwyczaj nie mogę odciągnąć ostatnio. -