X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarotka12 wrote:
    Dzień dobry, zaraz czeka mnie najdłuższa rozłąka z synkiem od szpitala - idę na panieński na jakieś 5-6h. Wczoraj robiliśmy próbę z butlą, na początku nic nie schodziło, ale później już poszło, także najważniejsza kwestia przetestowana. Mam stres, ale liczę na męża, że dadzą sobie radę. Rano dużo spania, więc pewnie spędzą później czas aktywnie 😈

Da rade:)

• Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna30 wrote:
    Ja jednak nie dołączam do grona zachwyconych ostatnimi dniami. Już mnie wku*** to karmienie. Pociągnie 3 lyki i nie chce. A drze się jaki to głodny...I nie ma regularności. Nic nie mogę zaplanować. Każde wyjście to stres. Jak sobie radzicie z tymi karmieniami? Jak kp minęło dużo czasu od poprzedniego typu 2.5h on nie chce jesc a musicie wyjść na kilka h? Jemu mogę dać mm problem co mam odciągać czy co? Na wyjściu?:( nie rozumiem tego kp. Z corka z butelka było jakoś łatwiej. A może mniej wychodziłam też możliwe bo to zima była:)

Ale odpukać w niemalowane jakby mniej jeczy. Może się ludze że to koniec skoku. W zasadzie wychodzą mi idealnie te skoki wd kalkulatora. Ciekawe.

Moja w dzień nie wytrzyma dłużej niż 1,5h między jedzeniem, więc trochę zazdro 😂
    Ja bym na twoim miejscu chyba odciągała do ulgi jeśli musisz wyjść sama, a nie da się nakarmić przed wyjściem.
    Ja sobie planuje wygodne na przyszły tydzień. Plan jest wrócić po 4-5 godzinach, ale chyba wrzucą laktator w torebkę gdyby mi się przedłużyło 😀

age.png
‹‹ 2218 2219 2220 2221 2222
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ